Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše: Více
ty jsi dítě?
moje sestra si změnila jméno v 11 letech, blbe se zvykalo, dlouho jsme používali raději přezdívku, ale zvykli jsme si.
ne, že bychom byli nějak proti tomu, jen prostě to nechtělo lézt ven z huby ![]()
@Serpentini píše: Více
Neviem čo ma diskusia o zmene mena s tým, že som v inej diskusii spravila chybu v cudzom jazyku
zrejme som vás dnes tak zaskočila, že na mna musíte vytiahnúť všetko čo máte v rukáve. Nebudem vám teda už viac dvíhať tlak a z tejto diskusie odchádzam ![]()
@SlečnaDahlia tak jasně, že jí tak budou říkat, si zvyknou. Lidi si zvyknou, když někdo změní pohlaví, tak mu už taky neříkají „Davide“, ale „Mařeno“. Asi jim to potrvá, ale pokud se přejmenuje na fcb nebo ig (prostě někde, kde má fotku i jméno), tak to mozek podvědomně začne vnímat.
@Natalia761 píše: Více
Tlak mám v pořádku. Jen mi přišlo zvláštní, že někdo reaguje na tři roky starý příspěvek a ještě v jiném jazyce než psal dřív. Plus tvá čeština má zvláštní slovosled a gramatiku, takže jsem tě považovala za trolla. Moje chyba, pardón. Též se loučím, pro příště vím.
@Pudloslava Sestra si v 11 letech změnila jméno? Rodiče s tím souhlasili? Myslím, že do 18 let si není možné změnit jméno bez souhlasu rodičů.
@SlečnaDahlia Tak kdybych viděla, že je moje dcera tak spokojenější, tak bych se o to rozhodně snažila. Mimochodem, se ji nedivím. Mě se taky Eliška nelíbí, přesně jak popisovala, že se při oslovení cítí jako malá holka. Taky bych se cítila. A to, že se vám tady jméno Ráchel nelíbí, už není Vaše věc.
Zakladatelko, pokud se tak budes citit šťastnější, tak do toho. Mimochodem, mě Ráchel nepřijde jako hnusný jméno.
A kdo tu psal, že ho používá jistá menšina, omg.. To ale xxxx jmen i českých tvl. A na tohle fakt koukat nemůžeš. Já mám taky dceru Sofii a Lilianu a uz jsem potkala mnoho,, cigánů,, kteří měli taky děti s tyto jmény. A rozhodně mě to nijak nepohoršilo, protože ho má v okolí i Ruska, ukrajinky a dokonce i slovenky.
kravina, co vy tu řešíte.