Změna obsahu SMS zprávy

37
4.3.20 12:43

Změna obsahu SMS zprávy

Ahoj všichni!

Chtěla bych poradit nebo se spíše svěřit s takovou zajímavostí. :mrgreen: :lol: :think:

Už po několikáté se mi stalo, že když mi přítel napsal SMS zprávu, tak mi SMSka přišla s jiným obsahem. Takže mu odepíšu, on pochopitelně netuší, na co se ho ptám, protože on napsal něco jiného. Poté si přepošleme sreenshoty a je tam patrné, že část SMSky, kterou mi zaslal, mám já na telefonu úplně jinou. Např. napíše mi, že je ještě doma a mě přijde SMSka, že je už v práci. Začátek SMSky je povětšinou nezměněn (pozdrav atd.)
Doufám, že to píšu srozumitelně.

Stalo se Vám to někdy? Může někdo takto měnit SMSky, ještě než mu bude doručena? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15421
4.3.20 12:46
@Lixie píše:
Ahoj všichni!

Chtěla bych poradit nebo se spíše svěřit s takovou zajímavostí. :mrgreen: :lol: :think:

Už po několikáté se mi stalo, že když mi přítel napsal SMS zprávu, tak mi SMSka přišla s jiným obsahem. Takže mu odepíšu, on pochopitelně netuší, na co se ho ptám, protože on napsal něco jiného. Poté si přepošleme sreenshoty a je tam patrné, že část SMSky, kterou mi zaslal, mám já na telefonu úplně jinou. Např. napíše mi, že je ještě doma a mě přijde SMSka, že je už v práci. Začátek SMSky je povětšinou nezměněn (pozdrav atd.)

Stalo se Vám to někdy? Může někdo takto měnit SMSky, ještě než mu bude doručena? :think: :think:

v životě se mi nic takového nestala a ani jsem to od nikoho neslyšela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.3.20 12:49
@Lixie píše:
Ahoj všichni!

Stalo se Vám to někdy? Může někdo takto měnit SMSky, ještě než mu bude doručena? :think: :think:

Jsi si jistá, že ti přítel zasílá screenshorty odeslané zprávy? On klidně může zprávu napsat, vyfotit a pak ji upravit a odeslat. Je silně nepravděpodobné, skoro bych řekla nemožné, aby se ti zpráva během odesílání záhadně změnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
4.3.20 12:49

Nestalo a o žádné možnosti opravy nevím

• Citovat
  • Upravit
Katastrofaobecna
4.3.20 12:50

Také bych se klonila k tomu, že z tebe dělá vola

• Citovat
  • Upravit
6650
4.3.20 12:51

Zkuste si poslat pár SMS když uvidíte na oba mobily, tohle je divné. Co máte za mobily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
4.3.20 12:52
@Katastrofaobecna píše:
Také bych se klonila k tomu, že z tebe dělá vola

Napadlo mě to samé…
Jen těžko říct, proč by to někdo dělal, to by snad musel být příznak duševní choroby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.3.20 12:53
@ivašot. píše:
Napadlo mě to samé…
Jen těžko říct, proč by to někdo dělal, to by snad musel být příznak duševní choroby :nevim:

Ani ne. Prostě potřebuje, aby zakladatelka věřila, že jí nekecá, když jí kecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
4.3.20 12:54
@ivašot. píše:
Napadlo mě to samé…
Jen těžko říct, proč by to někdo dělal, to by snad musel být příznak duševní choroby :nevim:

Těžko říci, tady jsou divní lidé. Teta má starý telefon a část se jí zobrazuje divně, ale nezamění se slovo. Jen se jí z toho stává hádanka.

• Citovat
  • Upravit
19982
4.3.20 12:54

Ne, tomu se mi ani nechce věřit, že by se to samo změnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
4.3.20 12:56
@lachtanice86 píše:
Ne, tomu se mi ani nechce věřit, že by se to samo změnilo

a navíc změnilo na něco smyslupného…
Ještě bych si dokázala třeba představit, že se obsah SMSky nějakým stylem „rozsype“ a bude nečitelný ( i když ani to jsem nikdy neviděla )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
4.3.20 12:57

@Lixie No, řekla bych, že si z tebe dělá přítel srandičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
4.3.20 12:57
@Katastrofaobecna píše:
Těžko říci, tady jsou divní lidé. Teta má starý telefon a část se jí zobrazuje divně, ale nezamění se slovo. Jen se jí z toho stává hádanka.

Jo, to bych dokázala pochopit. Ale že se změní „ahoj, ještě jsem v práci“ na „ahoj, už jsem doma“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
4.3.20 12:58

Mě v tomto nemusí lhát. Jedná se o část SMSky, která není tak podstatná. Vím, jaké má směny, atd.
Stane se to třeba 1× za 5 měsíců. Vždy mi ukáže na mobilu, co mi psal, v kolik to bylo odesláno, atd. vše jinak prostě sedí.
On má Huawei a já Xiaomi.
Také nechápe, jak se to může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.3.20 13:03

Jako konspiracni myslenku hodim do placu to, ze udajne operator site muze ledovat a cist smsky a slysela jsem, ze jsou i zname pripady, kdy to nejaci zamestnanci u providera delali. Odchytavali i lechtive fotky a pod. Zda maji moznost „zastavit sms“ nez dorazi k adresatovi a muzou zmenit jeji obsah, to netusim. Teoreticky by to melo byt mozne, ale je to krajne nepravdepodobne a pritazene za vlasy.

Povetsinou, pokud ma nejaka situace jednoduche vysvetleni, neni treba vymyslet nejake fantasmagoricke zduvodneni. Take se priklanim k verzi, ze pritel dela ze zakladatelky blazna. Bud umyslne, nebo ma nejakou uchylku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák