Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, vcera jsem malemu 10 tydnu zmenila mleko a dnes je jak vymeneny. Doted porad plakal, budil se ze spani, pri krmeni se strasne kroutil, brecel, snazil se prdet, nakrmit ho bylo strasny. Stolici mel tuzsi, ale ne zacpu, pomahala nam jen rektalni rourka. Melu jsme na, zacatky obyc nutrilon, to mel zacpu, pak antikolik a ted asi 6 tydnu na radu kamosky hipp bio combiotic, to mleko se me zdalo i dost mastne, pil co dve hodiny, tak jsem zasla do lekarny, dalu mi nutrilon extra a od vcerejska ma stolici jak vajicka, vubec se nekrouti, je vysmaty, spi v klidku nebudi se, je mone, ze by zmena mleka tak rychle zabrala? ma i ta hovinka krasne zluta. A nerikejte, ze je to nahoda, hihi.
Je to možný, my měli to samý, ale přecházeli jsme z Nutrilonu na Sunar Nutrasense ![]()
Ahoj holky, mám problém. Kojila jsem od narození jen dva týdny, kvůli léčbě jsem musela kojeni ukoncit. Začali jsme nutrilonem:hrozná zácpa musela jsem ji pomoct, aby se vůbec vykakala. Potom Beba Sensitive:zelena stolička jak po špenátu a znova zácpy. Hipp:krásně kakala i žluta stolička byla, ale strašně plakala i plivala flašku a kroutila se bolestmi bříška. Ted mame Sunar Nutradefense. Zatim je v klidu, ale uz 2 dny zadna stolice. a ublinkava. Nevim už co mám dělat. moje dr.mi pokaždé odpovi
na si zvykne. Čtu docela pozitivni nazor na um Babylove.Mate některá s takovym stavem zkušenosti? budu rada za každou radu. Děkuju ![]()