Změna termínu rezervace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16244
4.6.15 23:07

@Janha no jo ale my jim zaplatili temer 12tis :cert: :cert: :cert:
no jdu radeji spat a zitra tam zavolam a uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.6.15 23:11

@aknah31 tak ty peníze si nenechají, pokud máš pocit, že vas jen chtějí vyšoupnout kvůli většímu kšeftu, zavolej tam a pořádně je zpruď, jinou možnost teď stejně nemáš :nevim: tak dobrou noc, pokud možno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
4.6.15 23:14

@Janha no ja vim ze si je nenechaji, ale neni to malo aby se chovali slusneji. No nic s tim nenadelam. Jen do budoucna vim ze rezervace i zaplaceny pobyt jeste neznamena jistotu.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.6.15 23:19

@aknah31 avšak já psala, ze bych čekala serióznější jednání, to jim i můžeš říct, držím ti palce. Dělala jsem kdysi brigadně na recepci přes léto a stalo se nedopatřením něco podobného, ale my měli dohodu, ač s konkurenčním hotelem stejné cenové kategorie, o ‚přeposílání‘ hostů, tak se to vyřešilo takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.6.15 23:27

@aknah31 Bych jim zkusila říct, že nic posunout nemůžete, protože máte dovolenou - a že ji nemáte ani o prázdninách, ani o pár dní později, ale prostě TEĎ. A že byste od nich považovali za seriózní, pokud by vám mohli zajistit na daný termín adekvátní ubytování někde jinde.

Pokud ne, no tak holt se jich zeptejte, jak se vám kromě vrácených peněz hodlají omluvit (třeba že vám dají jako náhradu pobyt o Silvestru :D ) - a pokud řeknou, že nijak, tak je prostě pomluvte, kde můžete (weby na recenze hotelů, jejich Facebook atd.). To bych udělala já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
5.6.15 00:18

Pracuju na recepci v hotelu.
Nějaké nečekané komplikace s rezervacemi se samozřejmě stávají a je to nepříjemné pro obě stany. Taky už jsem to v hotelu zažila, není to nic neobvyklého. Email z hotelu, který vám přišel, je ale formulován dost nešťastně. Mělo to být spíš napsáno tak jako, jestli byste nebyli ochotní si rezervaci přesunout na jindy. A ne prostě vás přesouváme a hotovo. Pokud si nemůžete rezervaci přesunout a oni vás nemůžou ubytovat, měli by zajistit ubytování v jiném hotelu stejné kategorie + je slušnost nabídnout za to nějakou kompenzaci. Nějakou službu navíc (masáž, wellness, co já vím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.6.15 01:08

Nám takhle zrušili pobyt v pátek, a v neděli jsme měli odjíždět, taky mailem :roll: byl to pobyt v Peci, a jako náhradu nám nabídli pobyt v partnerském hotelu v Harrachově. no ale tam jsme nechtěli, protože tam jsme měli jet o týden později. my to teda nakonec přeunuli o 2 týdny, nám to nevadilo…ale ve vašem případě tak leda vrátit peníze, a sehnat něco jinýho :think: :nevim:
ten náš hotel, oni mi říkali, že ten pátek padlo rozhodnutí, že se ten hotel musí na týden zavřít, od soboty do další soboty…no pak mi vrtalo hlavou, z jakýho důvodu..jako jediný co mě napadlo, bylo, že tam měli myši :pocitac: ale jako vůbec netuším, asi to bylo úplně jinak. no nakonec jsme si tu dovolenou užili, o ty 2 týdny pozdějc, akorát počasí nám dost silně nevyšlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.6.15 06:30

Slušné bych jiM řekla ze to mate zarrzervovane a že vám. na to navazuje další ubytování ve kterém budete platit storno a pokud chtějí opravdu posunout rezervaci at zaplatí i storno dalšího hotelu. Osobně bych ale do takového hotelu nejela a nechala si vrátit peníze a klidně to uvedla v nějaké recenzi. My před x lety měli zaplaceny zájezd do černé hory vše zaplacené a oni nás dva dny před odjezdem vysoupli ze jsme nedosti víza což byla dost velká blbost. Nakonec jámě sehnali za stejně prachy zájezd letecky původně jsme měli jet busem. Ale s tou cestovkou jsem již nikdy nik nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
5.6.15 07:07

Nám se to jednou stalo u cestovky. Měli jsme jet do Francie, vybrali jsme si a zaplatili ubytování a oni potom po zaplacení napsali, že toto ubytování nám ruší a přemístí nás kousek vedle. Když jsme se podívali na mapu, zjistili jsme že je to o 500 km dál. Ubytování jsme zrušili a sehnali si jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.6.15 20:11

@aknah31 tak jak dopadl telefonat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
6.6.15 10:53
@Taminka píše:
@aknah31 tak jak dopadl telefonat?

tak nakonec jsme se docela dobre domluvili.
Byl tam problem jen s jednou noci. Takze z pondeli na utery nam dali noc v jinem hotelu se snidani zdarma a pak od utery navazuje nas zaplaceny pobyt sedm noci u nich v hotelu. Takze se nam dovolena o jeden den protahla a tu jednu noc mame zdarma jako nahradu za zpusobene problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.6.15 14:25

@aknah31 No zaplaťpámbu. Měli by recepční poslat na nějaké školení, jak se lidem píšou maily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.6.15 17:14
@Slečna Ferka píše:
@aknah31 No zaplaťpámbu. Měli by recepční poslat na nějaké školení, jak se lidem píšou maily ;)
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario