Změna výše rodičovského příspěvku 2023
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
1.11.23 09:59
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím Vás jak to je kdyz si změním výši rodicaku na maximum, přijde mi to ještě tenhle měsíc kdyz zazadam dneska? Jde mi o to abych třeba nebyla úplně bez peněz děkuji.
Bez peněz nebudeš, proč bys měla být? Nevím, zda se to ještě stihne vyřídit, spíše bych čekala až od prosince
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1.11.23 10:02
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím Vás jak to je kdyz si změním výši rodicaku na maximum, přijde mi to ještě tenhle měsíc kdyz zazadam dneska? Jde mi o to abych třeba nebyla úplně bez peněz děkuji.
Zvýšení ti přijde další měsíc. Tento ti přijde původní částka za říjen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1.11.23 10:15
@Anonymní píše:
Jestli zadas online, tak tam bude odkdy to chces zmenit. Drive nez za listopad to nepujde, takze to prijde klasicky v prosinci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
5.11.23 11:42
@Acinore píše:
Na vyřízení mají 30 dnů, přijde ti to až v prosinci.
Ale většinou jsou rychlí. Já jsem měnila cca týden před koncem měsíce a stihli to. Ale když požádá prvního tak za předchozí měsíc to už fakt neudělají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit