Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mám takovej asi trochu blbej dotaz. Už tak dva tři dny na sobě pozoruju totální změnu nálady. Jsem napružená, k výbuchu mě stačí totální kravina, na manžela i okolí jsem nepříjemná. Nejradši bych si někam zalezla kde bych byla úplně sama a vylezla až bude zas líp. Takový to jestli znáte jak jste už protivné sami sobě, jestli mi rozumíte?. ![]()
Za chvíli tu máme 8.11. což je můj TP a já si na netu přečetla, že velké změny nálad ke konci těhotentsví naznačují blížící se porod, tak jsem se chtěla zeptat, zda jste to taky měly? Já bych už tak moc chtěla rodit, že si to nedovedete představit a tak právě nevím, jestli si něco spíš nevsugerovávám ![]()
Omluva za trochu méně důležitý dotaz a díky za všechny reakce ![]()
Veronika
Tak to mě mluvíš z duše… přesně to, co popisuješ, mám už asi týden. A termín porodu 3.11. Tak ať se nám to brzo narodí, aby to s náma okolí přežilo:-))))
Viď? A mě Ti to je pak třeba líto. Před chvilkou tu byli naši, no já na ně byla příjemná jak … víš co. Tak se zdrželi tak čtvrt hodinky a že mě nechtějí rušit a odešli a mě to je teď tak líto, že jsem taková protiva.
Vážně už ať to je za námi… ![]()
Včera jsem taky obrečela, jaká jsem zlá… ale manžel je taky nějakej nabroušenej, takže to u nás doma vypadá zajímavě - buď se hádáme nebo se usmiřujeme:-)
No u nás to je tak, že manžel vyklidil pole… Včera byl celej den v práci a dneska když viděl, že moje „super“ nálada pokračuje odjel pracovat do dílny…
Ty jo asi půjdu masírovat bradavky, udělám si svařáka, vyběhnu schody, protože já už chci hrozně rodííííít ![]()
Tak na mně má blížící se porod přesně opačnej efekt. Ještě před týdnem jsem si připadala na chvílema na zabití a teď jsem v naprostý pohodě. Tak doufám, že mi to vydrží. ![]()
MarketaJ píše:
Tak na mně má blížící se porod přesně opačnej efekt. Ještě před týdnem jsem si připadala na chvílema na zabití a teď jsem v naprostý pohodě. Tak doufám, že mi to vydrží.
Nepokrytě přiznávám, že závidím
![]()
No ještě před měsícem jsem kvůli zádům nemohla skoro ani chodit. Teď jsem v nějakým laufu, či co to je. ![]()
Já byla celé těhu v pohodě, ale před porodem najednou na zabití…Nenáviděla jsem celej svět, nikdo se ke mě nemohl ani přiblížit
Ale nebyl to náznak blížícího se porodu, pouze depka z toho, že to stále nepřichází, že nic porod nenaznačuje a nakonec alergie na každodenní otázky milionu lidí- Tak co, už ???? ![]()
Holky tak to taky znám,občas nesnáším všechny a všechno…I sebe.Nevim,někdy mám hrozné obavy z porodu,pak bych to chtěla mít za sebou.Tento víkend jsem po dlouhé době trochu vyrovnaná…A je fakt,že je mi to taky strašně líto,ale to až potom,když sem protivná jako pr…
ahoj Verunko, podle mě to je problém každého před porodem, nervozita stoupá.. ať ti to dobře dopadne a dlouho tě to už netrápí.. M.
Jo, jo. Tohle teď zažívám taky. Termín mám 1.11. a mám pocit, že se to děsně vleče a nic nenasvědčuje porodu. A standartní otázka - „Ty si ještě doma“ mě přivádí k šílenství.
Navíc k tomu mám skoro 2,5letou slečnu, která se dostala do fáze 1000 a 1 otázka za hodinu. V jeden moment na ni ječím a pak bych ji nejradši samou láskou „sežrala“.
Nejradši bych emigrovala někam pryč, ať ostatní nemusí snášet moje nálady.
Holky, díky moc za odpovědi.
I když Vám ty nálady nepřeju, tak mě uklidňuje fakt, že nejsem já jediná nesnesitelná těhule na světě ![]()
Mě včera chytly poslíčci, že jsem málem lezla po zdi, nepomáhala ani horká vana, sprcha, nic. To jsem zvědavá co bude, až to přijde doopravdy.
Ale už aby to bylo, jinak mě moje okolí asi zavrhne.
Jo a ty otázky: „Tak cóóóó??? Nííííc??? Ahááá…“ tak mě dokážou vytočit na nejvyšší míru…
![]()
Ty otázky jsem omezila tím,že jsem všem ,až na pár výjimek,řekla špatný termín.Mysleli si,že mám ještě 3 týdny čas,tak se nikdo neptal…akorát se pak divili,že jsem už porodila ![]()