Zmražené zboží v e-shopech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1262
13.2.12 12:06

Zmrazene zbozi

Ahojky,
tak jsem nakupovala poprve v online shopech a dnes mi doslo zbozi…
presnidavky pro maleho(brokolice,hrasek ve sklenickach) jsou hrozne ledove,nastestni ne uplne zmrazene,myslite ,ze to tomu obsahu sklenicky uskodi?
a taky avivaz,a vlhcene ubrousky,ty jsou ale jako kus ledu,co myslite,zmeni se tim zmrazenim nejak kvalita?a je to normalni,ze veci na objednavku prijdou takhle v zime napul zmrazene z toho mrazu venku? :oops: :nevim:
diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
13.2.12 12:12

Mně to přijde normální právě kvůli tomu mrazu, ty auta nejsou vytápěný :nevim: Když to není zmražené ty přesnídávky, tak to bude asi v pohodě. A ten zbytek určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.2.12 12:16

Já bych asi výrazně zchlazené skleničky dala do lednice, změny teplot jim opravdu mohou uškodit. Je to jako když si domů přivezu něco z chlaďáku, co tam teoreticky být nemuselo, takto jednou muž nechal venku mošt, který byl už zchlazený a zplesnivěl, přitom braný s police bez chlazení vydržel bez problému do data spotřeby (myslím neotevřený)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
13.2.12 12:19

holky a vyplati se to takhle na objednavku nebo jsou ceny stejny jako obchodě a na jakych strankach nakupujete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
13.2.12 12:20

asi to meli pres vikend v nejakem Lagerhausu a ted jeste ta cesta…dala jsem to to spajzu,tam je skoro takova teplota jako v lednici,tak snad ty presnidavky budou ok :? takze avivazi a kosmetickym vecem by to zmrazeni vadit nemelo?to jsem rada,ze to nemusim posilat zpet nebo vyhodit je toho celkem dost :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
13.2.12 12:23
bufinda píše:
holky a vyplati se to takhle na objednavku nebo jsou ceny stejny jako obchodě a na jakych strankach nakupujete??

me se te urcite vyplatilo,uz kvuli tomu,ze ja nektere druhy zeleniny a ovoce v zadnem obchode u nas nenasla a ty ktere ano,byli o dost drazsi nez v obchode…ale ja ziju v Rakousku a objednavala jsem na nemeckych strankach www.windeln.de …nevim jestli to bude v porovnani s ces.cenami taky lepsi :nevim:
a pro me je uzasne, ze nemusim nikam jezdit,jsme na male vesnici a kazda cesta do kramu se rvoucim ditetem v aute je peklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
13.2.12 12:27

Aha tak to jo.. mě právě zajímá jestli se to vyplatí tady v čechách no podívám se po stránkach a uvidím :-)…to jo na větší nakup s mimčem je to někdy záhul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.2.12 12:31
bufinda píše:
Aha tak to jo.. mě právě zajímá jestli se to vyplatí tady v čechách no podívám se po stránkach a uvidím :-)…to jo na větší nakup s mimčem je to někdy záhul :D

Já jsem z Prahy a dělám teď nákupy přes Tesco, ceny předpokládám teskácký, i kace jsou tam zahrnutý, dopravné 99, za to, že mi to všechno naloží a přivezou až pod nos jsem to jednou za čas ochotná zaplatit. Kdybych jela autem, tak stejně něco projedu a navíc se s tím musím pachtit v obchodě, vykládat, nakládat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
13.2.12 12:36
Gladys píše:
bufinda píše:
Aha tak to jo.. mě právě zajímá jestli se to vyplatí tady v čechách no podívám se po stránkach a uvidím :-)…to jo na větší nakup s mimčem je to někdy záhul :D
Já jsem z Prahy a dělám teď nákupy přes Tesco, ceny předpokládám teskácký, i kace jsou tam zahrnutý, dopravné 99, za to, že mi to všechno naloží a přivezou až pod nos jsem to jednou za čas ochotná zaplatit. Kdybych jela autem, tak stejně něco projedu a navíc se s tím musím pachtit v obchodě, vykládat, nakládat…

tak to je dobrý to se jednou za čas vyplatí..Děkuji za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
13.2.12 13:12
bufinda píše:

no zahul,spis jde uz nekdy o dusevni zdravi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák