Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,
tak jsem nakupovala poprve v online shopech a dnes mi doslo zbozi…
presnidavky pro maleho(brokolice,hrasek ve sklenickach) jsou hrozne ledove,nastestni ne uplne zmrazene,myslite ,ze to tomu obsahu sklenicky uskodi?
a taky avivaz,a vlhcene ubrousky,ty jsou ale jako kus ledu,co myslite,zmeni se tim zmrazenim nejak kvalita?a je to normalni,ze veci na objednavku prijdou takhle v zime napul zmrazene z toho mrazu venku?
![]()
diky moc
Mně to přijde normální právě kvůli tomu mrazu, ty auta nejsou vytápěný
Když to není zmražené ty přesnídávky, tak to bude asi v pohodě. A ten zbytek určitě.
Já bych asi výrazně zchlazené skleničky dala do lednice, změny teplot jim opravdu mohou uškodit. Je to jako když si domů přivezu něco z chlaďáku, co tam teoreticky být nemuselo, takto jednou muž nechal venku mošt, který byl už zchlazený a zplesnivěl, přitom braný s police bez chlazení vydržel bez problému do data spotřeby (myslím neotevřený)
holky a vyplati se to takhle na objednavku nebo jsou ceny stejny jako obchodě a na jakych strankach nakupujete??
asi to meli pres vikend v nejakem Lagerhausu a ted jeste ta cesta…dala jsem to to spajzu,tam je skoro takova teplota jako v lednici,tak snad ty presnidavky budou ok
takze avivazi a kosmetickym vecem by to zmrazeni vadit nemelo?to jsem rada,ze to nemusim posilat zpet nebo vyhodit je toho celkem dost
![]()
bufinda píše:
holky a vyplati se to takhle na objednavku nebo jsou ceny stejny jako obchodě a na jakych strankach nakupujete??
me se te urcite vyplatilo,uz kvuli tomu,ze ja nektere druhy zeleniny a ovoce v zadnem obchode u nas nenasla a ty ktere ano,byli o dost drazsi nez v obchode…ale ja ziju v Rakousku a objednavala jsem na nemeckych strankach www.windeln.de …nevim jestli to bude v porovnani s ces.cenami taky lepsi ![]()
a pro me je uzasne, ze nemusim nikam jezdit,jsme na male vesnici a kazda cesta do kramu se rvoucim ditetem v aute je peklo ![]()
Aha tak to jo.. mě právě zajímá jestli se to vyplatí tady v čechách no podívám se po stránkach a uvidím
…to jo na větší nakup s mimčem je to někdy záhul ![]()
bufinda píše:
Aha tak to jo.. mě právě zajímá jestli se to vyplatí tady v čechách no podívám se po stránkach a uvidím…to jo na větší nakup s mimčem je to někdy záhul
Já jsem z Prahy a dělám teď nákupy přes Tesco, ceny předpokládám teskácký, i kace jsou tam zahrnutý, dopravné 99, za to, že mi to všechno naloží a přivezou až pod nos jsem to jednou za čas ochotná zaplatit. Kdybych jela autem, tak stejně něco projedu a navíc se s tím musím pachtit v obchodě, vykládat, nakládat…
Gladys píše:bufinda píše:Já jsem z Prahy a dělám teď nákupy přes Tesco, ceny předpokládám teskácký, i kace jsou tam zahrnutý, dopravné 99, za to, že mi to všechno naloží a přivezou až pod nos jsem to jednou za čas ochotná zaplatit. Kdybych jela autem, tak stejně něco projedu a navíc se s tím musím pachtit v obchodě, vykládat, nakládat…
Aha tak to jo.. mě právě zajímá jestli se to vyplatí tady v čechách no podívám se po stránkach a uvidím…to jo na větší nakup s mimčem je to někdy záhul
tak to je dobrý to se jednou za čas vyplatí..Děkuji za tip
bufinda píše:
no zahul,spis jde uz nekdy o dusevni zdravi ![]()