Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A ještě mě napadá, až ti skončí mateřská, budeš muset své touhy ubrzdit…
Začni už ted a objednavej méně a méně…až nakonec ustaneš úplně ![]()
Holky to znám, taky jsem to tak měla
Doma mi dali přezdívku „paní vyhazovačka pánu bohu do oken“ ![]()
Ahoj jsem na tom stejně, před 2 lety jsem nakupovala obleční pro sebe, každý týden jsem si musela něco koupit, některé kousky jsem na sobě pak ani neměla
. Ted nakupuju pro dceru
má toho hromadu, nakupuji i na netu, třeba už půl roku dopředu oblečení protože oblečku na ted má víc než dost. Pořád projíždím net a aspon se kochám tím dětským oblečením. Ted jsem zase něco objednala asi 10ks oblečení pro dceru a nemůžu se dočkat toho az příjde balíček domů. Jsem závislák.
![]()
já jsem na tom podobně, pořád bych malému něco kupovala, zakázala jsem si chodit do obchodů, nákupy obstarává manžel a na netu se snažím sedět minimálně ![]()
Já nesnáším nakupování, takže tohle mě asi nepotká. Někdy bych ale aspoň kousek týhle závislosti potřebovala, abych se vykopala vůbec něco koupit. Nesnáším to zkoušení, že si v obchodě nemám kde dát bundu, svetr, šálu, čepici… zvlášť v zimě to je výživné.
Ahoj ja take musim kazdy tyden mit neco noveho pro deti hlavne veci jsem na to ulitla nastesti to priteli nevadi ![]()
Jdu na nakup a rikam si nic zbytecneho kupovat nebudu a pak nakouknu do obchodaku a uz si odnasim novej zupanek pro prcka pritom doma dva zupanky uz ma boticek maj kluci tolik ze to ani neunosi taky mam rada kdyz mi nekdo rekne ze kluci oblikam hezky
![]()
Napr. muj dvouletej prcek ma 10 znackovych soupravicek a skoro stejnej pocet boticek taky znackovy ale co
az s toho vyrostou kluci tak se to proda ![]()
Tak to ja mam stejne,kazdy den mi tu chodi baliky,taky chci mit deti sladene,a navic ja trpim na hello kitty,takze edim na netu a mala uz ma zasobu na rok dopredu:-))manzelovi to je nastesti jedno:-))a klukovi jak se dostanu do nextu tak se neznam:-))
Anonymní píše:
Ahoj jsem na tom stejně, před 2 lety jsem nakupovala obleční pro sebe, každý týden jsem si musela něco koupit, některé kousky jsem na sobě pak ani neměla. Ted nakupuju pro dceru
má toho hromadu, nakupuji i na netu, třeba už půl roku dopředu oblečení protože oblečku na ted má víc než dost. Pořád projíždím net a aspon se kochám tím dětským oblečením. Ted jsem zase něco objednala asi 10ks oblečení pro dceru a nemůžu se dočkat toho az příjde balíček domů. Jsem závislák.
![]()
jééé … asi jsem našla spřízněnou dušičku ![]()
Uvědomuji si, že bych s tím měla něco dělat, ale ona je to posedlost
Vždy, když mi tu zvoní poštačka a dává mi balíček, tak jsem úplně v extázi, mám radost, když ho rozbalím.
Když mám splín, podívám se dětem do skříně a hnedle mi je lépe.
Co s tím?
Já to dělám taky .
Mám docela velkou nemocenskou a taky si to pltim sama . Až to nepůjde tak to holt odbourám. Pošták , PPL , GLS mě znaj jak svy boty. Jen se tu míjej.
Když už to pak tolik nepůjde holt se uskromníš.
Co delas s vecma po detech? Ja uz neco castecne prodala, protoze vim, ze na druhe budu zase chtit nakupovat, tak at se mi to tu nehromadi:)
A darek k narozeninam? My z duvodu hromady hadru a hracek si s kamaradkou vyjizdime na prodlouzene vikendy:) deti maji zazitky, vypadnou na vzduch a my si odpocinem od chlapu, lepsi, nez kupovat zbytecnosti… Ale poked nemate jeste napr. First bike nebo tak neco:))
Edit- se mi smazala cast prispevku- psala jsem, ze se taky hlasim do klubu zavislaku:)))
markone píše:
Tak to ja mam stejne,kazdy den mi tu chodi baliky,taky chci mit deti sladene,a navic ja trpim na hello kitty,takze edim na netu a mala uz ma zasobu na rok dopredu:-))manzelovi to je nastesti jedno:-))a klukovi jak se dostanu do nextu tak se neznam:-))
Jojo, přesně tak, zásoba na rok dopředu ![]()
V Nextu jsem si taky našla zálibu. „Naštěstí“ je nebližší obchod 80km odsud, ale co mi je to platné, když existují sprostředkované prodeje, kde „ušetřím“ dovozem z UK. Za novou kolekci jsem utratila 250 liber
Zabte mne.
Ted jsem objevila i kouzlo dovozu z ameriky, takže ve skříni přibyly Tommy Hilfigerové, Ralphové Laurenové, Paulové Frankové ![]()
pandora píše:
Já to dělám taky .Mám docela velkou nemocenskou a taky si to pltim sama . Až to nepůjde tak to holt odbourám. Pošták , PPL , GLS mě znaj jak svy boty. Jen se tu míjej.
Když už to pak tolik nepůjde holt se uskromníš.
Toho se bojím ještě víc.
Půjdu do práce, příjmy budu mít ještě vyšší … asi pak budu posílat peníze k muži na účet.
Zatím píši raději anonymně, možná později svou anonymitu odložím, avšak zatím se víceméně ostýchám
Jsem totiž závislá na nakupování!
Jinak to nazvat nelze.
Ráno se probouzím, obstarám děti a zasedám k internetu, kde projíždím své oblíbené stránky s oblečením a věcma pro děti.
Když jdu ven, tak mám obrovské nutkání něco za každou cenu koupit. Občas odejdu z obchodu s prázdnou a říkám si jak jsem dobrá, ale většinou odtamtud něco odnesu.
Není týden, aby mi domů nechodily balíčky.
Muž ze mne šílí! No možná že už rezignoval
Stal se z toho koníček. Oblékám děti a styluju je do posledního detailu a jsem děsně pyšná, když mi je lidé chválí.
V pokojíku je hromada hraček a přemýšlíme, co dceři koupit k druhým narozeninám, protože toho spoustu má.
Upozornuji, že svoje výdaje si platím sama z mateřské, ale ta mi brzy klesne na polovinu.
Nemůžu si pomoc … a tak prosím o pomoc vás … je na tom někdo podobně? Poradí někdo?