Závislost na nakupování

Anonymní
11.2.12 13:11

závislost na nakupování

Zatím píši raději anonymně, možná později svou anonymitu odložím, avšak zatím se víceméně ostýchám :roll:

Jsem totiž závislá na nakupování!
Jinak to nazvat nelze.
Ráno se probouzím, obstarám děti a zasedám k internetu, kde projíždím své oblíbené stránky s oblečením a věcma pro děti.
Když jdu ven, tak mám obrovské nutkání něco za každou cenu koupit. Občas odejdu z obchodu s prázdnou a říkám si jak jsem dobrá, ale většinou odtamtud něco odnesu.
Není týden, aby mi domů nechodily balíčky.

Muž ze mne šílí! No možná že už rezignoval
Stal se z toho koníček. Oblékám děti a styluju je do posledního detailu a jsem děsně pyšná, když mi je lidé chválí.
V pokojíku je hromada hraček a přemýšlíme, co dceři koupit k druhým narozeninám, protože toho spoustu má.

Upozornuji, že svoje výdaje si platím sama z mateřské, ale ta mi brzy klesne na polovinu.

Nemůžu si pomoc … a tak prosím o pomoc vás … je na tom někdo podobně? Poradí někdo?
:zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3278
11.2.12 13:13

Závidím, taky bych chtěla tolik penízků jenom pro sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
11.2.12 13:14

A ještě mě napadá, až ti skončí mateřská, budeš muset své touhy ubrzdit… :think: Začni už ted a objednavej méně a méně…až nakonec ustaneš úplně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
11.2.12 13:16

Holky to znám, taky jsem to tak měla :lol: Doma mi dali přezdívku „paní vyhazovačka pánu bohu do oken“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.12 13:18

Ahoj jsem na tom stejně, před 2 lety jsem nakupovala obleční pro sebe, každý týden jsem si musela něco koupit, některé kousky jsem na sobě pak ani neměla :oops: . Ted nakupuju pro dceru :oops: má toho hromadu, nakupuji i na netu, třeba už půl roku dopředu oblečení protože oblečku na ted má víc než dost. Pořád projíždím net a aspon se kochám tím dětským oblečením. Ted jsem zase něco objednala asi 10ks oblečení pro dceru a nemůžu se dočkat toho az příjde balíček domů. Jsem závislák. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2639
11.2.12 13:19

já jsem na tom podobně, pořád bych malému něco kupovala, zakázala jsem si chodit do obchodů, nákupy obstarává manžel a na netu se snažím sedět minimálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.2.12 13:22

Já nesnáším nakupování, takže tohle mě asi nepotká. Někdy bych ale aspoň kousek týhle závislosti potřebovala, abych se vykopala vůbec něco koupit. Nesnáším to zkoušení, že si v obchodě nemám kde dát bundu, svetr, šálu, čepici… zvlášť v zimě to je výživné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
11.2.12 13:27

Ahoj ja take musim kazdy tyden mit neco noveho pro deti hlavne veci jsem na to ulitla nastesti to priteli nevadi :)
Jdu na nakup a rikam si nic zbytecneho kupovat nebudu a pak nakouknu do obchodaku a uz si odnasim novej zupanek pro prcka pritom doma dva zupanky uz ma boticek maj kluci tolik ze to ani neunosi taky mam rada kdyz mi nekdo rekne ze kluci oblikam hezky :D :D
Napr. muj dvouletej prcek ma 10 znackovych soupravicek a skoro stejnej pocet boticek taky znackovy ale co :nevim: az s toho vyrostou kluci tak se to proda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
11.2.12 13:28

Tak to ja mam stejne,kazdy den mi tu chodi baliky,taky chci mit deti sladene,a navic ja trpim na hello kitty,takze edim na netu a mala uz ma zasobu na rok dopredu:-))manzelovi to je nastesti jedno:-))a klukovi jak se dostanu do nextu tak se neznam:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.12 13:29
Anonymní píše:
Ahoj jsem na tom stejně, před 2 lety jsem nakupovala obleční pro sebe, každý týden jsem si musela něco koupit, některé kousky jsem na sobě pak ani neměla :oops: . Ted nakupuju pro dceru :oops: má toho hromadu, nakupuji i na netu, třeba už půl roku dopředu oblečení protože oblečku na ted má víc než dost. Pořád projíždím net a aspon se kochám tím dětským oblečením. Ted jsem zase něco objednala asi 10ks oblečení pro dceru a nemůžu se dočkat toho az příjde balíček domů. Jsem závislák. :oops: :mrgreen:

jééé … asi jsem našla spřízněnou dušičku :)
Uvědomuji si, že bych s tím měla něco dělat, ale ona je to posedlost
Vždy, když mi tu zvoní poštačka a dává mi balíček, tak jsem úplně v extázi, mám radost, když ho rozbalím.
Když mám splín, podívám se dětem do skříně a hnedle mi je lépe.
Co s tím?

• Citovat
  • Upravit
9879
11.2.12 13:29

Já to dělám taky . :mrgreen: Mám docela velkou nemocenskou a taky si to pltim sama . Až to nepůjde tak to holt odbourám. Pošták , PPL , GLS mě znaj jak svy boty. Jen se tu míjej. :mrgreen: Když už to pak tolik nepůjde holt se uskromníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
11.2.12 13:31

Co delas s vecma po detech? Ja uz neco castecne prodala, protoze vim, ze na druhe budu zase chtit nakupovat, tak at se mi to tu nehromadi:)

A darek k narozeninam? My z duvodu hromady hadru a hracek si s kamaradkou vyjizdime na prodlouzene vikendy:) deti maji zazitky, vypadnou na vzduch a my si odpocinem od chlapu, lepsi, nez kupovat zbytecnosti… Ale poked nemate jeste napr. First bike nebo tak neco:))

Edit- se mi smazala cast prispevku- psala jsem, ze se taky hlasim do klubu zavislaku:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.12 13:33
markone píše:
Tak to ja mam stejne,kazdy den mi tu chodi baliky,taky chci mit deti sladene,a navic ja trpim na hello kitty,takze edim na netu a mala uz ma zasobu na rok dopredu:-))manzelovi to je nastesti jedno:-))a klukovi jak se dostanu do nextu tak se neznam:-))

Jojo, přesně tak, zásoba na rok dopředu :zed:
V Nextu jsem si taky našla zálibu. „Naštěstí“ je nebližší obchod 80km odsud, ale co mi je to platné, když existují sprostředkované prodeje, kde „ušetřím“ dovozem z UK. Za novou kolekci jsem utratila 250 liber :zed: Zabte mne.
Ted jsem objevila i kouzlo dovozu z ameriky, takže ve skříni přibyly Tommy Hilfigerové, Ralphové Laurenové, Paulové Frankové :?

• Citovat
  • Upravit
9879
11.2.12 13:35

Hele holky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co si založit uzavřenou skupinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.12 13:35
pandora píše:
Já to dělám taky . :mrgreen: Mám docela velkou nemocenskou a taky si to pltim sama . Až to nepůjde tak to holt odbourám. Pošták , PPL , GLS mě znaj jak svy boty. Jen se tu míjej. :mrgreen: Když už to pak tolik nepůjde holt se uskromníš.

Toho se bojím ještě víc.
Půjdu do práce, příjmy budu mít ještě vyšší … asi pak budu posílat peníze k muži na účet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák