Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
pandora píše:
Pro mě je asi nejhorší že to nemám s kým rozebirat . Vlastně to nikomu nemůžu říct .Hnerd by si myskleli že se vytahuju tak jsem radši ticho. Tahle diskuse je super nápad
já si taky tak příjdu ![]()
jsou kolem mě holky závislačky, ale jedna má bohatou rodinu, takže ani jí to nepříjde a u dalších mi to příjde jako chlubení se
Vera111 píše:
A nejhorší je, je už to chytá i malá! Přijedou pošťačky a ona letí za mnou a jestli je to pro ní a ať to hned rozbalím
jojo, malá taky letí pro balík, pak ho škube a věci si zkouší ![]()
No, kdyby ti vypojili internet, tak by to mozna zabralo, coz? ![]()
Já mám s chlapem potíž …
Furt opakuji „musíme šetřit, chci jet támhle a támhle, chci koupit domů tohle a tohle“ … ale pak jdu na nákup a dotáhnu domů plazmovku, protože na tu starou krávu se mi už blbě koukalo.
Ve středu jsem zrovna koupila dolce gusto, nebot mi došlo, že tímhle tempem bych o něm básnila dalších několik let, než by chlapovi docvaklo ho koupit ![]()
Dřív my chlap moje utrácení vyčítal, ted už jen mává rukou, občas pronese sarkasmus, ale sakra, měl by si uvědomit, že já ze svých peněz obstarávám děti, drobné nákupy i sebe a že je spousta ženských, kterým chlap peníze ještě dává. No neee?
LeaZbrna píše:
No, kdyby ti vypojili internet, tak by to mozna zabralo, coz?
Nezabralo, mám mobil ![]()
Já i z porodnice utratila 3 litry a chlap se divil, co mu domů chodí za balíček ![]()
Miarei píše:LeaZbrna píše:Nezabralo, mám mobil
Já i z porodnice utratila 3 litry a chlap se divil, co mu domů chodí za balíček
Tak to je hustýýýý
![]()
Tak i net v mobilu.. ono pak courat po kramech s prckem neni az takova sranda, coz?
Jeee holky děkuji za tuhle diskusi. Připadala jsem si jako exot. Ale teď vidím, že je nás víc. Tak se přestanu krotit a jdu utrácet. Zítra přijde mateřská tak jí musím utratit než porodím
![]()
Jo a moje slabost jsou starožitnosti a hlavně poštovní známky, skupuju vše co mi přijde pod ruku. Jednou to dám synům jako věno…
Jo a net v mobilu to jen zhorsil.kolikrat se stane ze sedim v pokojicku na zemi,deti si hraji a ja nakupuju:-))
Uff nejsem jediná.. ![]()
snažím se opravdu krotit, dřív jsem tím netrpěla a byla jsem celkem spořivá..
Teď mám slabost zejména pro hračky, oblečky (sourozenecké a podobné..)a různé hloupůstky..
Doma to už není kam dávat.. ![]()
Do normálních obchodů moc nechodím (u nás žádné nejsou) a popravdě mám-li hotovost tak se dokáži víc ovládat.
Ovšem internetové obchody a platby přes internet jsou zhouba. Mimibazar, aukro, sbazar..eschopy.. nejlepší je na aukru zadané kritérium pro vyhledávání, každé ráno mi chodí meilík s novými inzeráty ![]()
Dcerka taky rozbaluje, když příjde balíček.. a jak nadšeně ![]()
Se z tebe picnu a na sraz jedeš? že by jsi nám ho mohla hromadně zaplatit ![]()
Tak tohle už je diagnoza!
![]()
Já mám také tendence utrácet ale zastaví mě: že to nemám kam dávat, že nesnáším mít všude moc krámů, že mě již nepoužívané věci nebaví prodávat (jsme na to líná), ale je mi líto pěkné a užitečné věci vyhodit (což je zásadní rozpor) a v neposlední řadě, že nechci mít z kluků rozmazlené hajzlíky co mají všechno…
Takže se dost krotím! ![]()
Ahoj holky hlasim se do klubu. super diskuse
ted ani tak nenakupuju pro sebe jako pro malyho , jsem ujeta na lindex, takze kdyz jsou slevy tak sup a uz mu neco kupuju
jeste mam rada HM. jinak kocarky mam 2 a zatim koncim jsem spokojena. jestli bude druha holcicka tak to bude mazec. holky nakupujete nekde na bigbrands nebo fashiondays, ilovesale?
ja to miluju, sice si clovek pocka ,ale zase v tom nelita kazdej.
kozisek píše:Miarei píše:Se z tebe picnu a na sraz jedeš? že by jsi nám ho mohla hromadně zaplatitLeaZbrna píše:Nezabralo, mám mobil
já ze sebe taky ![]()
Nejedu, nedokážu tak dopředu říct, zda to časově i finančně vychází. Má přijet sourozenectvo do čr a nevíme kdy, měl by dorazit tatínek, to taky nevím kdy a má se jet do nigérie, v prosinci …
Wiolla píše:Miarei píše:LeaZbrna píše:Nezabralo, mám mobil
Já i z porodnice utratila 3 litry a chlap se divil, co mu domů chodí za balíčekTak tohle už je diagnoza!
Já mám také tendence utrácet ale zastaví mě: že to nemám kam dávat, že nesnáším mít všude moc krámů, že mě již nepoužívané věci nebaví prodávat (jsme na to líná), ale je mi líto pěkné a užitečné věci vyhodit (což je zásadní rozpor) a v neposlední řadě, že nechci mít z kluků rozmazlené hajzlíky co mají všechno…![]()
![]()
Takže se dost krotím!
jo tak to mame stejne, ja taky moc rada nakupuju, ale pak me na druhou stranu dere ten prebytek, spousta veci je nevyuzitejch a kupi se doma a je z toho akorat neporadek.
ted musime trochu setrit, tak tolik nenakupuju.
jinak z obleceni pro deti mam moc rada tyto znacky: petit bateau, boden (ty maj bozi veci i pro dospely) a vertbaudet…tam se mi libi uplne vsechno. V cechach to je ale hure dostupne ![]()