Zná někdo školu SPEKTRUM?

133
1.9.16 20:17

Zná někdo školu SPEKTRUM

Hezký večer. Chci se zeptat, zda někdo z vás nezná školu spektrum. Mám výuční list a tam za docela dost peněz nabízejí, že si můžu udělat maturitu velice rychle ( že po nějakých zkouškách usouděj, zda jsem na maturitní zkoušku připravena nebo ne a potom mě pustí k nejbližší možné maturitě) Docela dost by mě to zajímalo a lákalo udělat si tak rychle nástavbu :-) Děkuji za případné reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2098
1.9.16 21:17

Tuhle skolu znam a nema dobrou povest. Neznam nikoho, kdo tam tu maturitu nedal. Tam to daji snad vsem 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29675
1.9.16 21:21

A jakým způsobem to řeší teď se státní maturitou? Tam musí ty testy udělat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.9.16 10:27
@pedigka píše:
Tuhle skolu znam a nema dobrou povest. Neznam nikoho, kdo tam tu maturitu nedal. Tam to daji snad vsem 8o.

A o to by mě právě šlo :-) Jen mě zajímalo, zda je možné dostat maturitu už po 1 roce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
5.9.16 20:50

@Veronika146
To nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.9.16 23:03
@pedigka píše:
Tuhle skolu znam a nema dobrou povest. Neznam nikoho, kdo tam tu maturitu nedal. Tam to daji snad vsem 8o.

Znám jednoho člověka ze zvláštní školy, který se vyučil v dvouletým učebním oboru a pak dálkově odmaturoval na této škole. Dost šílený, teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.12.23 14:41

zk

Ahoj dělal někdo zkoušky na této škole nebo maturoval tam někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.5.24 07:04

zkoušky

Zkoušky na Spektru
Ahoj, prosím můžete se mě kdokoli ozvat kdo jste na této škole studoval či dělal pololetní zkoušky prosím?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko