Znáte nějakou dobrou prodejnu spodního prádla? Zlín
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Znáte nějakou dobrou prodejnu spodního
Zdravím, holky neznáte prosím nějakou dobrou prodejnu spodního prádla, kde by mi i dobře poradili??? znám jen v Brně a to už je trochu z ruky, potřebovala tak Zlín a okolí max 50km, díííky moc!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@michaela1808 píše:
Zdravím, holky neznáte prosím nějakou dobrou prodejnu spodního prádla, kde by mi i dobře poradili??? znám jen v Brně a to už je trochu z ruky, potřebovala tak Zlín a okolí max 50km, díííky moc!!!
Zakladatelko promiň, že neodpovídám přesně na tvůj dotaz, ale můžeš mi poradit to Brno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádná pořádná prodejna ve Zlíně není. Naposledy jsem kupovala podprsenku v Adam a Eva na Zarámí, pak je na náměstí vedle Elkomy v patře, ale tam mají dražší a ještě na náměstí nad drogerií central „Spodní prádlo u itala“. Dřív bývala celkem dobrá prodejna na Zarámí ale ta už je zrušená.
V čem potřebuješ poradit? Já jsem dřív mívala hodně velký problém koupit podprdu, která by mi seděla, z 20 mi seděla třeba jen jedna a pak jsem zjistila, že kupuju špatné velikosti. Na netu jsou kalkulátory, dobrý je třeba tento polský http://atlastravel.nazwa.pl/mariska/ a teď už se nebojím si objednat podprsenku i přes internet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky. no, potřebovala bych poradit právě vždy s velikostí, mám silikony, tak je to komlikovanější…
v Brně je to femms.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit