Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Znám 3 (ze tří různých rodin)
Všichni to jsou vyloženě pohodáři. Jednomu je lehce přes 30, druhému asi 25 a třetímu jsou 4 roky.
Můj otec a nevlastní bratr jsou Rostislavové. Připadá mi to jako běžné jméno.
Jo, teď jsem měla jednoho žáka Rosťu ve třídě (sedmák). A pak znám jednoho z okolí, je mu kolem 30.
Náhodou hezké jméno a ne zas tak časté. ![]()
Znám, je mu 22. Mě se to jméno moc líbí, kdyby byla malá kluk, byl by to Rosťa. No tak třeba příště ![]()
Znám Rosťu, je mu cca 25 roků. Milej kluk, pěkný jméno…Jeden z mála - slavů, co mi nevadí ![]()
@Anonymní píše:
Máte, znáte, potkali jste někdo nějakého Rostislava? Myslím mladšího, než 40 let. Přemýšlíme, že bychom to jméno dali.Ještě máme na seznamu Čeněk, Hynek a Alan.
Znám jednoho-je mu 17let.
No a potom padesátníka, ale na to jsi se neptala ![]()
@Anonymní píše:
Máte, znáte, potkali jste někdo nějakého Rostislava? Myslím mladšího, než 40 let. Přemýšlíme, že bychom to jméno dali.Ještě máme na seznamu Čeněk, Hynek a Alan.
Máme, je mu 8. měsíců
![]()
Znám kluky dvojčata Rostislava a Vladimíra, je jim skoro 5 let. Mně osobně se to jméno líbí
Je to malej Rostík, hrozně milej a hodnej kluk
.
Znám, chlap asi 35 let. Z tvého výběru je Rostislav podle mne nejhezčí.
Rostislav znám několik, věkové ale mezi 40-50r.
Dítě neznám.
Líbí se mi s toho tveho seznamu Alan.
Rosťa mi přijde úplně v pohodě, znám jednoho - je mu asi 20 let
Pokud máte kratší přijímení, tak klidně dejte
Hynek se mi také líbí a znám jednoho - tomu je asi 40 let a pak ještě asi 35 letého… Čeňka ani Alana neznám a mě osobně se už tolik tato jména nelíbí a přijdou mi dost neobvyklá… Za mě je lepší Čestmír než Čeněk…