Znáte Bon Prix?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
1.1.12 23:47
kamak píše:
MiskaM píše:
kamak píše:
Já bych do toho nešla :nevim:Kolegyně si jednou objednala a byly to děsné hadry 8o Všechno vrátila. párkrát jsme si objednaly s kolegyněmi z toho obchodu, který už není a teď nevím název :zed: a to bylo mnohem lepší a třeba šortky a trika co mám, tak kvalitní :palec:
Nebylo to Quelle? Teďka se to myslim jmenuje www.halens.cz a taky jsme tam objednávali a super :palec: tam to oblečení bylo kvalitní.
Ty stránky vypadají podobně, ale kurník. Já snad nevím i kdyby mě vraždili 8o Nějak na M? :zed: Quelle to nebylo.

Neckerman?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
2.1.12 00:05

Bonprix doporučuji - nakupuji tam hodně dlouho, mám hodně oblečení z tohoto zásilkového obchodu, někdy zboží vrátím, když se mi nelíbí nebo mi nesedí, ale kvalita je ok.Koukej na popisy a taky na hodnocení výrobků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nba
771
2.1.12 00:15

Ahoj, tak já mám s tímto obchodem zkušenost trošku jinou. Objednala jsem si tam nějaká trička a šaty, opravdu jsem byla natěšená, až to dorazí. Ovšem do dnešního dne mi nedorazilo vůbec nic.. Jen mi od mé objednávky chodí pravidelně jejich katalog, který jsem několikrát už rušila a chodí stále. :mrgreen: Přijde mi, že tam mají trošku borčus, takže mně to odradilo tam objednat cokoli dalšího.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
2.1.12 07:38

Já vždy a všechno na Bon Prix vracela. Velikost ok, ale byly to děsný materíály a celková kvalita. Podotýkám 5 roků nazpátek. Jestli je to nyní lepší :nevim: Jinak dodací lhůta zboží a poté vrácení peněz na účet celkem rychlé.
Jinak já hodně nakupovala na Neckermannovi, toho zrušili. Nyní u mě vede Hallens - mají oblečení i pro baculky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat