Znojmo a okolí :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
2.11.10 21:56

Jasný stejně by mi bylo smutno :lol: A od kud pocházíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
2.11.10 23:37

Holky, přijel chlap z práce, tak mě vyhnal od PC. Už ho i vypnul, ale nemůžu nějak usnout, tak jsem ho šla zase zapnout, abych mohla plkat :lol:
A vy asi všechny už spíte :roll:
Jinak Kadov teda neznám :oops:
Já jsem v Dobšicích spokojená, sice je tu nuda, ale je to tím, že tu nemám kamarády. Jinak jsem ráda, že si všude dojdu pěšky nebo sednu na MHD a jsem tam za 10minut. To mi vyhovuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Znojmo
2.11.10 23:41
  • Citovat
  • Upravit
3910
2.11.10 23:54

Jééé, nevíte kdy to přesně bylo natáčené?
Jsme totiž zrovna jeli z Hatí a ze Šaldorfského letiště letělo menší letadlo. Já pořád říkala, ať neletí nad silnici, že se bojím, že na nás spadne. :oops: Chlap totiž říkal, že to nevypadá jako klasické letadlo, že je to snad „domácí výroba“ :lol:
Ale vypadá to, že je to snad ono :-) Musím vypátrat, zda to černé auto, které je vidět hned na začátku, zda je naše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Znojmo
3.11.10 06:53

Je to natáčený 28.10.2010 asi tak po 16.00hod

• Citovat
  • Upravit
25182
3.11.10 09:16

Tak já dvě dítka, viz metřík.
Bydlíme v Lesný u rodičů. Máme se tu docela fajn. Občas přemýšlíme nad stěhováním, stavěním domku. Ale protože budem potřebovat hlídací babičku, tak zatím zůstáváme. Mamka je v důchodu, až budou Lindě tři vrátím se do práce /egston/ a mamka bude děcka vyzvedávat ze školky a malýho čekat u busu ze školy. No bude to zajímavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.11.10 10:31

Znojmo, bylo by to pěkné video. Ale musím trochu zkritizovat. Je to špatně natočené. Z videa není pořádně poznat, kde je která vesnice, je to ze strany na stranu, apod… Škoda, no :roll: :wink: )

Mava, my bychom taky chtěli stavět. Ale já nechci nikam jinam, než Dobšice, max. Oblekovice, Šladorf, Sedlešovice… Je to všechno kousek od města, což jak jsem psala, mi vyhovuje :-)
No a tady jsou strašně drahé pozemky. Tady stojí metr čtvereční třeba 1000Kč. Což zrovna teď si nemůžeme dovolit. Kdybychom měli aspoň pozemek, to bychom šli stavět hned :roll: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
3.11.10 19:13

tak jsem dosla z prace..jak je znojmacky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.11.10 19:19

A kde děláš? Já celý den kukám a tu nikdo :roll: Jinak docela dobře. Malá je u babičky, tak mám klid.
Jdete se někdo zítra podívat na to otvírání nového obchoďáku vedle Sparu? A nebo se podívat tento týden do Jaroslavic na výlov? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.11.10 19:36

Ahoj holky to se bude už otevírat?Strašně moc se těším na DM drogerii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.11.10 19:45

Lukymaty, jo zítra v 9h je otvíračka. Přemýšlím, že s malou půjdu, chlap jede do Brna na školení, tak co dřepět doma :wink: A taky se těším na DM, nebaví mě jezdit pro plínky na Hatě :-)
A ještě super tam bude KIK, doufám, že tam budou mít teda i dětské oblečení. Včera došel leták a bylo na něm jen dámské :roll:
Pak jsem nepochopila, proč tu má být jako druhé Takko? Nebo nevíte, zda to u Kauflandu se bude rušit?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
3.11.10 19:54

nejdu…jsem do pul 4 v praci…pak budu ko.jeste nekam jet..dneska jsem posl penize utratila v kaufu…kopovala jsem nejaky veci na mikulase pro lukaska..a jeste malymu od mojeho..vyplatu mam az 7.takze..mam ted smulu..ja se tesim na kik..byla jsem v nem v třebíči..a dobry..i na mimousky..hezky veci a ne drahy..ted semi libi ta modra mikca jak je na letaku pro lukyna na vanoce..jj vanoce,ty uz taky zacinam resit,co pak s pupkem po obchodech??luk pujde do skoly..takze aktovka atd.

jinak jsem pecovatelka v DD ve Znojme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
3.11.10 19:55

jo a propr??jaky jsou dobry pleny z DM???ja su nejak mimo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.11.10 20:00

Steveka, tak to pak jo :-) Já Mikuláše zatím neřeším, malá je ještě malá :wink: Na Vánoce už nápady máme, ale pojedeme asi příští týden do Brna, tak pomalu začneme nakupovat. Ale taky si nebudeme moct vyskakovat. Malá potřebuje komplet nové věci na zimu, takže to bude pálka. Pořád rozmýšlím, zda jí mám objednat z Tchiba tu zimní kombinezu. Nemáte s nima někdo zkušenosti?
Jinak my kupujeme Babylove, jsem s nima nadmíru spokojená. Pampersky nám ze začátku vyhovovaly, ale pak byla malá vždy pros*aná, to samé Huggies. Pak jsme zkoušeli obyč z Kaufu, Alberta, ale taky naprd. Tak jsme zkusili z DM ty Babylove a jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.11.10 20:04

Ta kombinéza z tchiba je prý suprová taky jsem nad ní přemýšlela a dokonce jsem ju viděla ve Znojmě v albertu.Tak na kik se taky těším.A v DM bývají super akce na dětské zboží a já jsem jezdila jen příležitostně do Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová