Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobre ranko,delala jsem zelninou polivku a pkla maso..denska k tomu dodelam zbytek.jinak jeste pracuju,pecovatelka..cekam druheho potomka,mam 5 leteho syna ![]()
Ahoj holky tak mě napadá co si udělat skupinu Znojmo a okolí?
Tak skupina založená kdo se chce připojit at si najde otevřenou skupinu Znojma a okolí ![]()
dyt to jedno jak se to tam jmenuje..hlaven ze tam je napsano znojmo.o).jinak dnesek valime na zahradu..otrhat zbytek jablek
nejak jsem se k tomu jeste nedostala..dite porad otravuje,chce jit ven..ja ale doma
nestiham..
Ahojky
Nějak to tu vázne…
Kdyžtak tady je odkaz do Skupiny. Ale tam je to taky bída ![]()
to si nevyberes..ja se sem dostavam az k veceru.tedka chodim do prace kazdy den..takze az tak casu neni.co jinak??
Já od středy jdu taky pracovat
Jdu s malou do Prahy, budu dělat učitelku ve školce. A chlap zatím zůstane ve Znojmě
![]()
tak ty mizis uplne pryc???do pHY??,hm..a co chlap jak to bere???ty mas pajdak???ja mam humanitarni a vychovnou cinnost…2002
Chlap chtěl, abych šla tam
Jdu tam zatím a zkoušku, prozatím jen do konce roku. Když se mi tam bude líbit, tak tam zůstanu i po novém roce. A to už by chlap šel za námi ![]()
Jinak pajdák nemám ![]()
tak to jsi dobrý, že jdeš bez chlapa.
já bych bez toho mýho nešla
A co máš za školu?
Tak se přidám i sem do diskuze:) Bydlím kousek od Znojma a doma mám 18měsíčního raubiře
Ahoj,no moc živo tu není
.Chtěla jsem se zeptat,kde všude jsou na znojemsku mateřský centra?Já našla v Ivančicích a asi ve Znojmě je.Ale kde jinde?
Zdravím všechny maminky, jesm ze Znojma a čekám svoje první dítko. Mohu se přidat do diskuse? ![]()
Ahojky,jsem z Hodonic jako AnetG,dokonce bydlíme jen pár metrů od sebe.Jinak pocházím z Citonic,odtud tu taky někdo byl ne?
Mám tři děti a to pěkné rarášky.