Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojík holky přidejte se do uzavřené skupiny znojmo a vše okolo a požádejte o vstup
jj,tak mam pocit,ze jsi Liba Vesela..za svobodna..???
ja jsem Liba Doubková…:o))),ahoj skoro pribuzna:o))
JJo Liba bydlela dřív v Citonicích…tak jste se bývslé sousedky tady pěkně sešli.Libuška bydlí kousíček tadyk odemě…Je to dobrá známá…
Ahoj holky tak se hlásím že už jsme od včerejška doma ![]()
Tak se nám narodila Janička na Mikuláše.V neděli nám prdla voda a v pondělí začali vyvolávat porod kapačkama.Ale po pěti hodinách kontrakcí jsem se otevřela na jeden prst.Malá začala mít trochu problémy,tak jsme jeli na sál na císaře. Janička musela být 9 dní na JIPce,ale vše pohoda. Hezky papá a nabírá. No jen já uvidím ´,začínám mít problém s jizvou,tak mám obavy abych nemusela zpět
![]()
váha 2270g ![]()
délka 47cm ![]()
narozena 6.12. ve 14:15 ![]()
Gratuluju:) Myslím si že jsme se potkali před ordinací u dr:)
Denizah píše:
Ahoj holky tak se hlásím že už jsme od včerejška doma
Tak se nám narodila Janička na Mikuláše.V neděli nám prdla voda a v pondělí začali vyvolávat porod kapačkama.Ale po pěti hodinách kontrakcí jsem se otevřela na jeden prst.Malá začala mít trochu problémy,tak jsme jeli na sál na císaře. Janička musela být 9 dní na JIPce,ale vše pohoda. Hezky papá a nabírá. No jen já uvidím ´,začínám mít problém s jizvou,tak mám obavy abych nemusela zpět![]()
![]()
váha 2270g
délka 47cm
narozena 6.12. ve 14:15
Jeda Libuš ahoooj!Mamka mi říkala,že čekáš mimi.Tak moooc gratuluju.
A taky gratuluju Denizah k Janičce.
ahoj libus:o)),jj,brezen to doufam jisti..mela by to byt holcina.ja porad koukala,ze nekdo z citonic..pak si rikam,libunda??zkoukla jsem metriky a bylo jasno.o))
gratulka k miminku
![]()
Díky,ono už je to teda větší mimino,spíš malej d'áblík.Ale nejvíc rozmazlenej ze všech.
Vždycky jsem tvrdila,že na prvním dítěti se člověk učí a u druhýho už stejný chyby neudělá.No a jak se zdá,se třetím je to ještě horší než s prvním.Nejvíc byla vycepovaná Eliška a Štěpánek si pro změnu omotal kolem prstu mě.Vojta byl vymazlenej ale se Štěpánem se to srovnat nedá.Eliška je mazel pořád,ale nikdy neměla jako malá takový privilegia jako kluci.Nevím,čím to je.
Takže holky dejte si bacha a neučtš si prcky na různý věci,kterých se pak těžko zbavuje.Viz uspávání,spaní s rodiči atd.Mluvím z vlastní zkušenosti.
Jo a maminky čekatelky,kdyby jste některá sháněla kočár,na jaře budu prodávat.Mám trojkombinaci Babyworld V-Max zeleno černé barvy(autosedačka s adaptéry,korba,sport'ák).Zdarma přidám rychlozavinovačku s kokosovou vložkou v barvě kočárku.Tad yje odkaz http://llibunda.rajce.idnes.cz/Kocarek/
basetka píše:
Gratuluju:) Myslím si že jsme se potkali před ordinací u dr:)
Jo? Já si tě teď nemohu vybavit
nejsi Martina? Fakt teď nevím
![]()
Libunda píše:
Díky,ono už je to teda větší mimino,spíš malej d'áblík.Ale nejvíc rozmazlenej ze všech.
Vždycky jsem tvrdila,že na prvním dítěti se člověk učí a u druhýho už stejný chyby neudělá.No a jak se zdá,se třetím je to ještě horší než s prvním.Nejvíc byla vycepovaná Eliška a Štěpánek si pro změnu omotal kolem prstu mě.Vojta byl vymazlenej ale se Štěpánem se to srovnat nedá.Eliška je mazel pořád,ale nikdy neměla jako malá takový privilegia jako kluci.Nevím,čím to je.
Takže holky dejte si bacha a neučtš si prcky na různý věci,kterých se pak těžko zbavuje.Viz uspávání,spaní s rodiči atd.Mluvím z vlastní zkušenosti.
ahoj,ja uz kocara mam
,no vedet to driv..tak nemusel chodit az odkudsi z kOlina