Znojmo a okolí :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
400
13.12.10 21:30

ahojík holky přidejte se do uzavřené skupiny znojmo a vše okolo a požádejte o vstup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
14.12.10 17:37

jj,tak mam pocit,ze jsi Liba Vesela..za svobodna..???

ja jsem Liba Doubková…:o))),ahoj skoro pribuzna:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
14.12.10 17:45

JJo Liba bydlela dřív v Citonicích…tak jste se bývslé sousedky tady pěkně sešli.Libuška bydlí kousíček tadyk odemě…Je to dobrá známá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
14.12.10 17:51

noo,jeji mama a muj tata jsou bratranec a sestrenice.o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
15.12.10 08:57

Ahoj holky tak se hlásím že už jsme od včerejška doma :mrgreen:
Tak se nám narodila Janička na Mikuláše.V neděli nám prdla voda a v pondělí začali vyvolávat porod kapačkama.Ale po pěti hodinách kontrakcí jsem se otevřela na jeden prst.Malá začala mít trochu problémy,tak jsme jeli na sál na císaře. Janička musela být 9 dní na JIPce,ale vše pohoda. Hezky papá a nabírá. No jen já uvidím ´,začínám mít problém s jizvou,tak mám obavy abych nemusela zpět :cry: :cry: :cry:
váha 2270g :dance:
délka 47cm :dance:
narozena 6.12. ve 14:15 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.12.10 13:19

Gratuluju:) Myslím si že jsme se potkali před ordinací u dr:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
15.12.10 13:50
ahooooooj ježiši ty už máš malou na světě,vždyt si měla termín tak nák jako já......gratuluju je krásnáááá a docela závidím…já byla dneska u dr. na kontrole a nic se neděje chjooooo já už chci být s prckem taky domsaaaaaaaaa
Denizah píše:
Ahoj holky tak se hlásím že už jsme od včerejška doma :mrgreen:
Tak se nám narodila Janička na Mikuláše.V neděli nám prdla voda a v pondělí začali vyvolávat porod kapačkama.Ale po pěti hodinách kontrakcí jsem se otevřela na jeden prst.Malá začala mít trochu problémy,tak jsme jeli na sál na císaře. Janička musela být 9 dní na JIPce,ale vše pohoda. Hezky papá a nabírá. No jen já uvidím ´,začínám mít problém s jizvou,tak mám obavy abych nemusela zpět :cry: :cry: :cry:
váha 2270g :dance:
délka 47cm :dance:
narozena 6.12. ve 14:15 :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
15.12.10 14:11

Jeda Libuš ahoooj!Mamka mi říkala,že čekáš mimi.Tak moooc gratuluju.
A taky gratuluju Denizah k Janičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
15.12.10 18:35

ahoj libus:o)),jj,brezen to doufam jisti..mela by to byt holcina.ja porad koukala,ze nekdo z citonic..pak si rikam,libunda??zkoukla jsem metriky a bylo jasno.o))

gratulka k miminku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
16.12.10 10:05

Díky,ono už je to teda větší mimino,spíš malej d'áblík.Ale nejvíc rozmazlenej ze všech.
Vždycky jsem tvrdila,že na prvním dítěti se člověk učí a u druhýho už stejný chyby neudělá.No a jak se zdá,se třetím je to ještě horší než s prvním.Nejvíc byla vycepovaná Eliška a Štěpánek si pro změnu omotal kolem prstu mě.Vojta byl vymazlenej ale se Štěpánem se to srovnat nedá.Eliška je mazel pořád,ale nikdy neměla jako malá takový privilegia jako kluci.Nevím,čím to je.
Takže holky dejte si bacha a neučtš si prcky na různý věci,kterých se pak těžko zbavuje.Viz uspávání,spaní s rodiči atd.Mluvím z vlastní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
16.12.10 10:12

Jo a maminky čekatelky,kdyby jste některá sháněla kočár,na jaře budu prodávat.Mám trojkombinaci Babyworld V-Max zeleno černé barvy(autosedačka s adaptéry,korba,sport'ák).Zdarma přidám rychlozavinovačku s kokosovou vložkou v barvě kočárku.Tad yje odkaz http://llibunda.rajce.idnes.cz/Kocarek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
16.12.10 10:27
basetka píše:
Gratuluju:) Myslím si že jsme se potkali před ordinací u dr:)

Jo? Já si tě teď nemohu vybavit :oops: nejsi Martina? Fakt teď nevím :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
16.12.10 10:27

Holky díky moc za gratulace. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
16.12.10 13:45
jo toho se taky bojím,aby to třetí nebyl mazánek rozmazlený…Njno Libuš hold Štěpula je mazílek…Vždyt mu kouká z očí ,že je andílek.No ale není to tak co.....
Libunda píše:
Díky,ono už je to teda větší mimino,spíš malej d'áblík.Ale nejvíc rozmazlenej ze všech.
Vždycky jsem tvrdila,že na prvním dítěti se člověk učí a u druhýho už stejný chyby neudělá.No a jak se zdá,se třetím je to ještě horší než s prvním.Nejvíc byla vycepovaná Eliška a Štěpánek si pro změnu omotal kolem prstu mě.Vojta byl vymazlenej ale se Štěpánem se to srovnat nedá.Eliška je mazel pořád,ale nikdy neměla jako malá takový privilegia jako kluci.Nevím,čím to je.
Takže holky dejte si bacha a neučtš si prcky na různý věci,kterých se pak těžko zbavuje.Viz uspávání,spaní s rodiči atd.Mluvím z vlastní zkušenosti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
16.12.10 16:42

ahoj,ja uz kocara mam :nevim: ,no vedet to driv..tak nemusel chodit az odkudsi z kOlina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová