Znojmo a okolí :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
3.11.10 20:07

Oni ji měli v Albertu? To ani nevím. :zed:
Já jsem si nejdříve říkala, že ty lidi jsou blbí, že kvůli ní tak šílí (i tady na diskuzi). Ale jako je nádherná a taky ta cena :roll: Pořád o ní přemýšlím. Možná se zítra zkusím podívat do Alberta, zda ji tam ještě mají… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
3.11.10 20:11

JO holky taky se těším ,zítra se tam asi zajedu mrknout na otvíračku…sice už mám dětičkám boty bondy koupený aji na sebe ,ale se těším na ten kik…no uvidím,jak budu stíhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.11.10 20:12

jj,určitě se tam zajed mrknout sice je to tak měsíc co jsem jí tam viděla ale třeba tam bude,měli tam tři dvě na kluky a jedna dívčí.Já kdybych měla peníze nazbyt koupila bych ju ale 1000kč je dost ale pěkná je moc.A přes net ju asi neseženeš pač tam už nebyla jak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.11.10 20:12

ke spaaru zítra zajedem. Potřebujeme boty na podzim pro Libču a u deichmanna mají. Jsme zvyklí tam botky kupovat z Třebíče.
Pojedem až k večeru, snad tam nebude nával.

S tím Takkem taky nevím, jestli budou ve znojmě dva nebo ten dole zruší. Mohli tam místo Takka dát něco jiného CaA třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.11.10 20:16

To s tím Takkem jsem taky říkala. Raději sem měli dát obchod, který tu není. Jak píšeš, CaA, HaM… Něco nového :roll:
Je to sice pálka ta kombinéza, ale oni se pak dají dobře prodat. Tak doufám :lol:
A na netu je už zase mají :palec:
Se teda možná potkáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
3.11.10 20:17

jo pro cam jsem taky…co s takkem..ja tamna sebe nicnekoupim..snadjen rifle..jinak se mi tam moc veci nelibi..

do centra se podivat o vik..nebo v patek…ze bych zlanarila nejakou kolegynku a sla s ni..pokud budou penizky na ucte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.11.10 20:19

Ano maš pravdu ted jsem koukla a mají je tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
3.11.10 20:19

pěkně se nám tady začínají rozrůstat obchůdky značkový,to se mi líbý.A ne pořád jezdit do Brna…no taky jezdíme na Freeporrt…tam se taky občas dá hlavně sportovní a obuv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.11.10 20:23

Tak vám povím u nás tady je jedna obuv jednota tak já ta kráva tady kupuji boty na kluky kolem 800kč a o víkendu jsme byli v Brně po dlouhé době a byla jsem mile překvapená botasky puma za 350KČ. :palec: Hned jsem je koupila na příští rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.11.10 20:25

ANETG, jj máš pravdu. Taky mám radost. Na tom Freeportu to bývá často přebrané, ale občas se dá koupit dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
3.11.10 20:29

ted jsem tam byla na FReeportu kupovat dětičkám boty a byla jsem těžce sklamaná…děs a hrůza…takže jak kdy človějk nstrefí no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
3.11.10 20:29

ja rada Brno…Freeport je hooodne okoukany..uz me to tam nebavi..jsem rada za kik..tam asi nejaky penizky necham..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.11.10 20:49

A co tam má byt krom toho co jste psali?Kik,DM,Takko a co dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.11.10 20:56

Pak je tam Elekto Expert, Wiky (nevím jak přesně se to píše) a to je obchod s hračkami a papírnictví, pak Deichman, New Yorker a pak to Takko, DM, Kik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
3.11.10 21:00

hm…hodne toho…po vyplate…zitra mi ma dojit kocarek.o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová