Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oni ji měli v Albertu? To ani nevím. ![]()
Já jsem si nejdříve říkala, že ty lidi jsou blbí, že kvůli ní tak šílí (i tady na diskuzi). Ale jako je nádherná a taky ta cena
Pořád o ní přemýšlím. Možná se zítra zkusím podívat do Alberta, zda ji tam ještě mají… ![]()
JO holky taky se těším ,zítra se tam asi zajedu mrknout na otvíračku…sice už mám dětičkám boty bondy koupený aji na sebe ,ale se těším na ten kik…no uvidím,jak budu stíhat
jj,určitě se tam zajed mrknout sice je to tak měsíc co jsem jí tam viděla ale třeba tam bude,měli tam tři dvě na kluky a jedna dívčí.Já kdybych měla peníze nazbyt koupila bych ju ale 1000kč je dost ale pěkná je moc.A přes net ju asi neseženeš pač tam už nebyla jak dlouho.
ke spaaru zítra zajedem. Potřebujeme boty na podzim pro Libču a u deichmanna mají. Jsme zvyklí tam botky kupovat z Třebíče.
Pojedem až k večeru, snad tam nebude nával.
S tím Takkem taky nevím, jestli budou ve znojmě dva nebo ten dole zruší. Mohli tam místo Takka dát něco jiného CaA třeba.
To s tím Takkem jsem taky říkala. Raději sem měli dát obchod, který tu není. Jak píšeš, CaA, HaM… Něco nového ![]()
Je to sice pálka ta kombinéza, ale oni se pak dají dobře prodat. Tak doufám ![]()
A na netu je už zase mají ![]()
Se teda možná potkáme ![]()
jo pro cam jsem taky…co s takkem..ja tamna sebe nicnekoupim..snadjen rifle..jinak se mi tam moc veci nelibi..
do centra se podivat o vik..nebo v patek…ze bych zlanarila nejakou kolegynku a sla s ni..pokud budou penizky na ucte
pěkně se nám tady začínají rozrůstat obchůdky značkový,to se mi líbý.A ne pořád jezdit do Brna…no taky jezdíme na Freeporrt…tam se taky občas dá hlavně sportovní a obuv…
Tak vám povím u nás tady je jedna obuv jednota tak já ta kráva tady kupuji boty na kluky kolem 800kč a o víkendu jsme byli v Brně po dlouhé době a byla jsem mile překvapená botasky puma za 350KČ.
Hned jsem je koupila na příští rok ![]()
ANETG, jj máš pravdu. Taky mám radost. Na tom Freeportu to bývá často přebrané, ale občas se dá koupit dobře ![]()
ted jsem tam byla na FReeportu kupovat dětičkám boty a byla jsem těžce sklamaná…děs a hrůza…takže jak kdy človějk nstrefí no
ja rada Brno…Freeport je hooodne okoukany..uz me to tam nebavi..jsem rada za kik..tam asi nejaky penizky necham..
A co tam má byt krom toho co jste psali?Kik,DM,Takko a co dál?
Pak je tam Elekto Expert, Wiky (nevím jak přesně se to píše) a to je obchod s hračkami a papírnictví, pak Deichman, New Yorker a pak to Takko, DM, Kik ![]()