Znojmo a okolí :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
16.12.10 17:16

Libi škoda!!!

Anet,Štěpa je anděl s d'áblem v těle.Jemu ty ohýnky z těch černých kukadel přímo srší!!!Však ho znáš moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
16.12.10 17:26

mno, co uz.at uz je brezen…pripadam si jka masina:o))a co jinak?ja ani nevedela,ze bydlis v Hodon.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
17.12.10 09:56

libi a bude hůř!!!!Ne že bych tě chtěla strašit,ale však to znáš sama.
V Hodonicích bydlíme už skoro 10 let.Máme tu vlastní byt.Teda skoro,splácíme ho obci.
Jinak se připravujeme na vánoce.Pečeme,uklízíme atd.Jsem zvědavá,co řekně Štěpík na stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.12.10 15:18

dyt ja vim..:o))uz sotva lezu..jeste chodim do prace..chtela bych to dat do konce ledna…na MD muzu nastoupit od 16.ledna..tak uvidim.

ja si nejak porad myslela,ze bydlite ve ZNojme..teda:o),tak Hodonice dobry ne?

jj,uz taky pripravuju na Vanoce..posledni darky zabalim,kolekci koupim a prdim na to.o))cukrovi mi pece kamoska,nemam na to um.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
26.12.10 14:37

Ahojky,mám pro vás zprávu.AnetG dnes ráno porodila holčičku Alenku - 3510g a 49cm.
Moooc gratulujeme!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
26.12.10 20:39

Anetg gratuluji moc. Ať jste obě v pořádku a brzo doma. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
27.12.10 17:17

jeee,tak gratulka anet.o))veelika :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
1.1.11 16:35

Ahojík holky tak se po dlouhé době hlásím…tak jak už víte ,tak máme miminko doma…malá je užasná,je to zlatíčko,nemůžu se nani vynadívat,no užívám si to holky do třetice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.1.11 17:31

hod nam se foto:o))co porod??vypravej.o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
1.1.11 19:46

no porod pořádná rychlovka…no v neděli 26.12.spali naše dětičky u babičky …jsme s manžílkem ještě zasexovali a furt mě provokoval,jestli už jedem…no a od půl třetí jsem začla mít takoví menší bolesti tak jsem šla dolů dochystat tažku cokdyby byli pravidelný …no a byli pravidelně po 5 minutách..ještě jsem si dala sprchu jestli nepřejdou bolesti a byli čím dál větší,tak jsem šla zbudit manžela a vyletěl a že jestli si nedělám srandu…no a já jsem se v bolestech oblíkla a manžel šel pro auto do garáže a jeli jsme a bolesti jsem začla mít po třech minutách v autě a pří příjmu a na monitoru po deseti munutách mě vzali radši na sál,abych neporodila tam…třikrát jsem zatlačila a malá byla venku…takže se narodila ve 4 18 hod…porod tralala a bez natržení…takže ještě rychlejší než ten druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.1.11 20:29

no krasna alenka.o)),gratulace jeste jednou anet..i k porodu..rikas,ze takova pohoda…kez bych i ja.o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
2.1.11 21:41

ANETG moc gratuluji :kytka: Holky moc rády vás uvidíme na uzavřené diskuzi Znojmo a vše okolo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
3.1.11 08:16

Anetg malá je nádherná, fakt ji to moc sluší. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.3.11 14:40

Ahoj, chodí sem ještě někdo nebo jste se někam přestěhovaly? Chtěla bych se přidat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8438
21.12.13 21:14

Koukám, že tady nikdo asi už není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie