Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Libi škoda!!!
Anet,Štěpa je anděl s d'áblem v těle.Jemu ty ohýnky z těch černých kukadel přímo srší!!!Však ho znáš moc dobře.
mno, co uz.at uz je brezen…pripadam si jka masina:o))a co jinak?ja ani nevedela,ze bydlis v Hodon.?
libi a bude hůř!!!!Ne že bych tě chtěla strašit,ale však to znáš sama.
V Hodonicích bydlíme už skoro 10 let.Máme tu vlastní byt.Teda skoro,splácíme ho obci.
Jinak se připravujeme na vánoce.Pečeme,uklízíme atd.Jsem zvědavá,co řekně Štěpík na stromeček.
dyt ja vim..:o))uz sotva lezu..jeste chodim do prace..chtela bych to dat do konce ledna…na MD muzu nastoupit od 16.ledna..tak uvidim.
ja si nejak porad myslela,ze bydlite ve ZNojme..teda:o),tak Hodonice dobry ne?
jj,uz taky pripravuju na Vanoce..posledni darky zabalim,kolekci koupim a prdim na to.o))cukrovi mi pece kamoska,nemam na to um.
Ahojky,mám pro vás zprávu.AnetG dnes ráno porodila holčičku Alenku - 3510g a 49cm.
Moooc gratulujeme!!!! ![]()
Ahojík holky tak se po dlouhé době hlásím…tak jak už víte ,tak máme miminko doma…malá je užasná,je to zlatíčko,nemůžu se nani vynadívat,no užívám si to holky do třetice…
no porod pořádná rychlovka…no v neděli 26.12.spali naše dětičky u babičky …jsme s manžílkem ještě zasexovali a furt mě provokoval,jestli už jedem…no a od půl třetí jsem začla mít takoví menší bolesti tak jsem šla dolů dochystat tažku cokdyby byli pravidelný …no a byli pravidelně po 5 minutách..ještě jsem si dala sprchu jestli nepřejdou bolesti a byli čím dál větší,tak jsem šla zbudit manžela a vyletěl a že jestli si nedělám srandu…no a já jsem se v bolestech oblíkla a manžel šel pro auto do garáže a jeli jsme a bolesti jsem začla mít po třech minutách v autě a pří příjmu a na monitoru po deseti munutách mě vzali radši na sál,abych neporodila tam…třikrát jsem zatlačila a malá byla venku…takže se narodila ve 4 18 hod…porod tralala a bez natržení…takže ještě rychlejší než ten druhý
no krasna alenka.o)),gratulace jeste jednou anet..i k porodu..rikas,ze takova pohoda…kez bych i ja.o)))
ANETG moc gratuluji
Holky moc rády vás uvidíme na uzavřené diskuzi Znojmo a vše okolo ![]()
Ahoj, chodí sem ještě někdo nebo jste se někam přestěhovaly? Chtěla bych se přidat ![]()