Znojmo a okolí :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
3.11.10 21:26

Jaký sis vybrala :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
3.11.10 21:39

x landera,chci zase zacit chodit behat..tak at tomu neupadnou kolecka,na tech nasich polnackach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.11.10 21:40

Jo, ten je asi hodně oblíben. :wink:
My máme teda už jen golfky Cybex Callisto 2010, tak doufám, že v zimě s ním někam projedeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
4.11.10 08:42

já mám kočárek DorJan po Libčovi. Lindu jsem v něm vozila jako malou a na zimu ho zas vytáhnu. Na Lindu jsem si jen koupila Coletto Aveo. A s obouma spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
4.11.10 08:50

Ahoj Znojmačky,koukám,že hlavní kecání je večer.To já jsem mrtvá.Probíraly jste nový obchody ve Znojmě,kde to tam má být?Já se přiznám,že tam skoro vůbec nejezdím.Spíš do Brna.Včera k nám přijela prodejna s botama,tak jsem malé koupila papučky a boty zimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.11.10 11:21

Judito, nový obchod je hned vedle Intersparu, na Brněnské :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
4.11.10 17:51

tady je tedamrtvo…jeee,clovek dojde znaven z prace..a tu nic noveho.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
4.11.10 19:44

Všichni jsou u Spaaru v tom Stop and Shop
My tam byli taky, lidí jako much. U Deichmanna šílená fronta. Ale píchli jsme tam moji mamku a šli vybrat malýmu boty. Máme a máme z nich radost. Pak jsme to prošli a hurá do Spaaru udělat menší nákup, a pak rychle domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
4.11.10 19:54

Ahoj a co dobrý?co v Kik mají tam i dětske?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
4.11.10 20:06

jééé já v Kik nebyla, zrovna to nemusím. Příjde mi to jak vše za 39,– ale bylo tam narváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
4.11.10 20:10

NO mě známá říkalka,že tada nsrváno,ještě že sem tam nejela…s pupkem tam se někde tlačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
5.11.10 08:19

Ahojky :wink:

My včera kolem 17h jeli k mamce pro malou. A jeli jsme kolem Sparu, chlap si jel vybrat do bankomatu. Já myslela, že mě klepne. Tolik lidí. Narvané parkoviště u toho nového obchoďáku + plno u Sparu. Fakt lidí jak sra*ek :roll: Ještě že jsme nakonec nešli. :-)
Jinak za chvíli jdu s malou k doktorce, tak nazpátek se tam stavím mrknout. Dneska jsem brala ze schránky leták Deichman a mají pěkné boty :-) Ale chlap mě zabije, kupoval mi kozačky loni na Vánoce a já je měla tak 5krát na sobě a už chci další :mrgreen: :oops:
Jinak na sebe bych v KIK asi nekoupila. Ale na malou jsem tam loni nakoupila dost věcí. Měla dokonce i kombinézu (to ještě nechodila) a byla super. Stála nějaké 4stovky a fakt byla dobrá. To samé jiné oblečení, pyžámka, apod… Na ty malé se mi tam dobře nakupuje. Na dospělé nee :wink:
My teda nejčastěji kupujeme CaA, HaM a Cherokee. Občas teda koupíme nové věci z Nextu. Jenže poslední dobou je mi líto nakupovat i v tom CaA. Malá všechno zničí. Fak se nedá téměř nic prodat, půjčit. Tak jsem říkala, že budu nakupovat snad už jen ve slevách a nebo v tom Tescu to Cherokee. Tam mají suprový ceny :palec: :lol:
A nebo taky často kupujeme sportovní značky Adidas, Nike a měla jednou teplákovku Puma. Tu ještě mám doma, ale taky vcelku flekatá :zed:
No nic, musím pádit se nachystat a povalíme k dr. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
5.11.10 18:09

ahojky znojmacky…tak doma z prace…pohoda..nazitra skoro uvareno.o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
5.11.10 19:51

Steveko a co máte dobrýho. My zítra křenovou omáčku, mňamka.

Jo holky ještě mě napadlo, co se trochu představit.
Takže:
já jsem Martina 31let
manžel 33let, jsme spolu 13 let, z toho 3 roky manželé
Dřív jsem dělala ve Znojmě Egston, co bude po RD netuším.

Děti dvě a tím končíme.
Máme kluka Liborka 5let
Holku Lindu 19 měsíců.

Jo a co mě baví, teď jsem závislačka na netu, ráda občas háčkuju a s manželem jezdíme na motorce.

A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
5.11.10 20:11

No tak já jsem vdaná a čekáme 3.prcka.Jsem z Hodonic to jest asi 10 km od Znojma.A jinač teda zábava net a moje dětičky 6 a 3 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová