Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
x landera,chci zase zacit chodit behat..tak at tomu neupadnou kolecka,na tech nasich polnackach.
Jo, ten je asi hodně oblíben. ![]()
My máme teda už jen golfky Cybex Callisto 2010, tak doufám, že v zimě s ním někam projedeme ![]()
já mám kočárek DorJan po Libčovi. Lindu jsem v něm vozila jako malou a na zimu ho zas vytáhnu. Na Lindu jsem si jen koupila Coletto Aveo. A s obouma spokojenost.
Ahoj Znojmačky,koukám,že hlavní kecání je večer.To já jsem mrtvá.Probíraly jste nový obchody ve Znojmě,kde to tam má být?Já se přiznám,že tam skoro vůbec nejezdím.Spíš do Brna.Včera k nám přijela prodejna s botama,tak jsem malé koupila papučky a boty zimní.
tady je tedamrtvo…jeee,clovek dojde znaven z prace..a tu nic noveho.. ![]()
Všichni jsou u Spaaru v tom Stop and Shop
My tam byli taky, lidí jako much. U Deichmanna šílená fronta. Ale píchli jsme tam moji mamku a šli vybrat malýmu boty. Máme a máme z nich radost. Pak jsme to prošli a hurá do Spaaru udělat menší nákup, a pak rychle domů.
jééé já v Kik nebyla, zrovna to nemusím. Příjde mi to jak vše za 39,– ale bylo tam narváno.
NO mě známá říkalka,že tada nsrváno,ještě že sem tam nejela…s pupkem tam se někde tlačit
Ahojky ![]()
My včera kolem 17h jeli k mamce pro malou. A jeli jsme kolem Sparu, chlap si jel vybrat do bankomatu. Já myslela, že mě klepne. Tolik lidí. Narvané parkoviště u toho nového obchoďáku + plno u Sparu. Fakt lidí jak sra*ek
Ještě že jsme nakonec nešli. ![]()
Jinak za chvíli jdu s malou k doktorce, tak nazpátek se tam stavím mrknout. Dneska jsem brala ze schránky leták Deichman a mají pěkné boty
Ale chlap mě zabije, kupoval mi kozačky loni na Vánoce a já je měla tak 5krát na sobě a už chci další
![]()
Jinak na sebe bych v KIK asi nekoupila. Ale na malou jsem tam loni nakoupila dost věcí. Měla dokonce i kombinézu (to ještě nechodila) a byla super. Stála nějaké 4stovky a fakt byla dobrá. To samé jiné oblečení, pyžámka, apod… Na ty malé se mi tam dobře nakupuje. Na dospělé nee ![]()
My teda nejčastěji kupujeme CaA, HaM a Cherokee. Občas teda koupíme nové věci z Nextu. Jenže poslední dobou je mi líto nakupovat i v tom CaA. Malá všechno zničí. Fak se nedá téměř nic prodat, půjčit. Tak jsem říkala, že budu nakupovat snad už jen ve slevách a nebo v tom Tescu to Cherokee. Tam mají suprový ceny
![]()
A nebo taky často kupujeme sportovní značky Adidas, Nike a měla jednou teplákovku Puma. Tu ještě mám doma, ale taky vcelku flekatá ![]()
No nic, musím pádit se nachystat a povalíme k dr. ![]()
ahojky znojmacky…tak doma z prace…pohoda..nazitra skoro uvareno.o))
Steveko a co máte dobrýho. My zítra křenovou omáčku, mňamka.
Jo holky ještě mě napadlo, co se trochu představit.
Takže:
já jsem Martina 31let
manžel 33let, jsme spolu 13 let, z toho 3 roky manželé
Dřív jsem dělala ve Znojmě Egston, co bude po RD netuším.
Děti dvě a tím končíme.
Máme kluka Liborka 5let
Holku Lindu 19 měsíců.
Jo a co mě baví, teď jsem závislačka na netu, ráda občas háčkuju a s manželem jezdíme na motorce.
A co vy?
No tak já jsem vdaná a čekáme 3.prcka.Jsem z Hodonic to jest asi 10 km od Znojma.A jinač teda zábava net a moje dětičky 6 a 3 let.