Znovu těhotná brzy po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
13.7.21 00:57

Mám děti plánovaně 12 měsíců od sebe a tělo to zvládlo v pohodě. Samozřejmě rozdíl je ve vnímání této situace. Já byla šťastná, že se zadařilo a ty, pokud se to potvrdí, se s tím budeš muset nějak porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
13.7.21 03:14

Mezi mými nejstaršími je věkový rozdíl 13 měsíců a 4 dny. Plánovaně.
Neměnila bych. Bylo to trochu náročnější, ale ne o moc. Děti si mezi sebou vytvořily silné pouto, které přetrvává dodnes a vlastně jakmile byly schopné si hrát, vystačily si sami se sebou navzájem. V těch počátků, nebyla jsem to já, kdo sklidil první úsměv mladšího dítka. Na mě se nesmál, ale ze své starší sestry chytal totální výtlem. :)
Kdybych uměla vrátit čas a kdyby se mě někdo zeptal, zda chci něco ve svém životě změnit, vím, že tohle bych udělala stejně. Stálo to za to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
13.7.21 03:22

Já ne, ségra. Jedna se narodila v únoru a druhá rok na to v květnu. Jako zvládnout to, pokud to není po císaři, určitě jde, ale je to náročný jak kdybys měla skoro dvojčata. Jedno začne chodit/běhat, druhé v kočáru nebo šátku/nosítku a ty budeš vlát za tím starším, zvlášť pokud bude akční. Není to pro každého, ale pokud ti pomůžou občas rodina nebo přátelé, tak to půjde. Já se na to necítila, takže jsem si nechala zavést dost záhy tělísko a vyndat jsem ho nechala po nějakém roce a půl, když už jsem se na druhé cítila víc…

Hlavně si udělej test, možná se jenom zbytečně stresuješ… krom toho během prvního trimestru se může stát cokoliv a je to normální - však víš sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí