Znovu těhotná brzy po porodu

Anonymní
11.7.21 16:15

Znovu těhotná brzy po porodu

Ahoj holky,
zajímalo by mne, jestli máte nějaká z Vás zkušenost s brzkým těhotenstvím brzy po porodu? Malá bude mít za pár dní 4 měsíce a já mám takového tušáka, že jsme opět v tom. S partnerem jsme „pochybili“ těsně po menstruaci, tak jsem utíkala pro postinor. Týden na to jsem dostala silnou menstruaci, takže se mi pravděpodobně posunul celý cyklus. Potom se opět znovu „zadařilo“ a to přímo na plodné dny, pokud se tedy i ony posunuly. Tak mám teď trochu tušáka. Partner to vzal sportovně a řekl, co má být to bude. Já bych druhé miminko chtěla, ale až tak za rok nejdříve. Potrat nepřipadá v úvahu. Dá se to zvládnout s dětmi takhle brzy po sobě? Probíhalo těhotenství v pořádku, takhle brzy po porodu? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
11.7.21 16:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
zajímalo by mne, jestli máte nějaká z Vás zkušenost s brzkým těhotenstvím brzy po porodu? Malá bude mít za pár dní 4 měsíce a já mám takového tušáka, že jsme opět v tom. S partnerem jsme „pochybili“ těsně po menstruaci, tak jsem utíkala pro postinor. Týden na to jsem dostala silnou menstruaci, takže se mi pravděpodobně posunul celý cyklus. Potom se opět znovu „zadařilo“ a to přímo na plodné dny, pokud se tedy i ony posunuly. Tak mám teď trochu tušáka. Partner to vzal sportovně a řekl, co má být to bude. Já bych druhé miminko chtěla, ale až tak za rok nejdříve. Potrat nepřipadá v úvahu. Dá se to zvládnout s dětmi takhle brzy po sobě? Probíhalo těhotenství v pořádku, takhle brzy po porodu? :oops:

Tak to záleží asi hlavně na Tvém zdravotním stavu a myslím, že i na tom kolik Ti je let. Jinak asi vypadá tato situace v 25ti a jinak ve 40ti.
Zvládnout se to určitě dá /taky Ti nic jinýho nezbyde :) /. Osobní zkušenost nemám, ale znám více rodin, kde jsou děti cca rok od sebe a všichi přežili :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
11.7.21 16:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
zajímalo by mne, jestli máte nějaká z Vás zkušenost s brzkým těhotenstvím brzy po porodu? Malá bude mít za pár dní 4 měsíce a já mám takového tušáka, že jsme opět v tom. S partnerem jsme „pochybili“ těsně po menstruaci, tak jsem utíkala pro postinor. Týden na to jsem dostala silnou menstruaci, takže se mi pravděpodobně posunul celý cyklus. Potom se opět znovu „zadařilo“ a to přímo na plodné dny, pokud se tedy i ony posunuly. Tak mám teď trochu tušáka. Partner to vzal sportovně a řekl, co má být to bude. Já bych druhé miminko chtěla, ale až tak za rok nejdříve. Potrat nepřipadá v úvahu. Dá se to zvládnout s dětmi takhle brzy po sobě? Probíhalo těhotenství v pořádku, takhle brzy po porodu? :oops:

Když se neumíte chránit, potrat nechces a pokud si těhotná, tak ti stejne nezbude nic jiného než to zvládnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
11.7.21 16:26

Všechno se nějak zvládne. Pokud nejsi po císaři, nebo nemáš nějaké závažné zdravotní komplikace, tak si priprav pevné nervy. Děti rok po sobě nejsou taková tragédie aspoň k sobě budou mít blizko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
11.7.21 16:33

To zvládnete :kytka: kamarádka to měla podobně a žije ona i obě děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
11.7.21 16:38

Ja mám holky o 11.5 měsíce od sebe. Je to pohodička. Dokud nikam ovšem nejedeme :)

• Citovat
  • Upravit
19606
11.7.21 16:55

Než začneš panikařit, tak si udělej test. Je spousta maminek, co mají děti i rok od sebe a nějak to zvládly, takže pokud nepůjdeš na potrat, zvládneš to taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
11.7.21 16:55

Známá to měla taky tak podobně a dalo se to, ale mě od toho odradila protože to tělo prakticky nemá čas se hodit do pořádku takže to bude asi dost náročný.
No držím ti palce :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252
11.7.21 16:58

Imho da se to.. ale prosim po druhym diteti si nech zavest telisko. Fakt neni dobry si misto ochrany brat pilulku po… nedej boze opakovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.21 17:05

Ja otehotnela cca 5 mesicu po druhem porodu, planovane, a rovnou dvojcata :lol:, telo se dalo do poradku rychle, protoze byt jsou to ted dvojcata a jsem ve cca 31tt jsem porad dost fit a aktivni, ale to ma kazda jinak, nejde moc generalne pausalizovat.

• Citovat
  • Upravit
21681
11.7.21 17:06

No tak ted už nemá smysl řešit antikoncepci, ale udělej si test, ještě nemusí být všechno jasné…
bude to urřitě hoooodně náročné, ale zvládnout to budeš muset :nevim:
dvojkočár a šátek na nošení určitě doporučím, pokud to dopadne.

zase budou skvělý parťáci a hodně záleží na tom, jaký je prvorozený a jaký bude druhý dítě, uřvané miminko ti nepřeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
11.7.21 17:07
@Anonymní píše:
Ja otehotnela cca 5 mesicu po druhem porodu, planovane, a rovnou dvojcata :lol:, telo se dalo do poradku rychle, protoze byt jsou to ted dvojcata a jsem ve cca 31tt jsem porad dost fit a aktivni, ale to ma kazda jinak, nejde moc generalne pausalizovat.

8o 8o :lol: tak to je pecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
11.7.21 17:14

Hele znám paní co má kluky narozené v jeden rok… Jeden v lednu, druhý v prosinci :lol: a zijou, dokonce si pak ještě pořídili třetího :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
11.7.21 18:18

Mám syna 14 měsíců a za necelý měsíc rodím. Bylo to plánované (ač tomu málo kdo věří, my si děti blízko od sebe přáli).

Těhotenství je bezproblémové, až na nějakou krev, nevím přesně co, ale to se může stát kdykoliv, na to nemá vliv jak brzy jsem otěhotněla. Těhotenství je jen víc náročný ve smyslu, že se prostě člověk musí starat o to první a ten nechápe žádné těhotenské nevolnosti ani nic jiného. Ale musím říct, že já mám fakt hodný dítě a když si potřebuji lehnout, lehne si semnou a většinou i usne.

Moje sestra má dvě děti narozené v jednom roce. :palec:

Zvládnout se dá úplně všechno.

• Citovat
  • Upravit
3087
12.7.21 13:16

Mám kluky 14.5. 2015 a 22.5. 2016 :mavam: Plánovaně bych do toho nešla. První syn byl hodně náročné dítě, šíleně žárlil, atd. Navíc mladšího roky doslova nenáviděl. Trochu lepšit (jakože jsem začala vše tak nějak zvládat) se to začalo až ve 3 letech staršího :zed: Do té doby masakr. Ale co kluci povyrostli ještě víc, tak jsem za ten věkový rozestup naopak ráda, jsou jak dvojčata :palec: Jsou si hodně blízcí, mají stejné zájmy, záliby,…
Takže za mě, přežít se to dá, ale sáhla jsem si občas na dno. Záleží, jaké ty děti budou. Moc ti přeju, pokud opravdu těhotná si, aby to bylo lepší než u nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí