Zona Pellucida a IVF-poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
27.11.18 23:26
@Ginuš píše:
@MartinaCV mám dělané testy u prof. Ulčové-Gallové. Taky by měla patřit mezi ty hodně dobré. Já vlastně ani nevím jestli ještě do IVF vůbec půjdu. Je to taková kapitola, kterou nevím jestli uzavřít a nebo ne. Na IVF na pojišťovnu mám už jen pár měsíců a někdy v sobě sílu mám a někdy ne, takže fakt nevím. Zeptám se na to ale mojí dr, ta to probere i s mojí dr v CARu, tak se uvidí co bude. Je dobře, že je to tu napsané a doufám, že to hodně holkám pomůže.

Ty asi nemáš pročtené diskuze na tohle téma :( Prosím tě, ta fáma, že je Ulčová kapacita, už dávno odezněla. Co stížností na ní bylo. Taky bych neměla dceru, kdybych dala na její „odborné“ rady. Seber poslední síly a nech se vyšetřit u Dr. Malíčkové, já myslím, že se nebudeš stačit divit, jako spousta z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.11.18 23:41
@MartinaCV píše:
Ty asi nemáš pročtené diskuze na tohle téma :( Prosím tě, ta fáma, že je Ulčová kapacita, už dávno odezněla. Co stížností na ní bylo. Taky bych neměla dceru, kdybych dala na její „odborné“ rady. Seber poslední síly a nech se vyšetřit u Dr. Malíčkové, já myslím, že se nebudeš stačit divit, jako spousta z nás.

nemám, hodně dlouho jsem o ní nečetla. :think: na stránkách má Dr Malíčková psáno, volat v pondělí a středu dopoledne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.12.18 23:59
@Ginuš píše:
nemám, hodně dlouho jsem o ní nečetla. :think: na stránkách má Dr Malíčková psáno, volat v pondělí a středu dopoledne :think:

Volej do Iscare na recepci a objednej se k ní tam. Všichni za ní lítáme do Iscare, i když v Iscare IVF nepodstupujeme. Klidně se tvař jako nová pacientka, kdyby to bylo nutné, ale myslím, že to nutné ani nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.12.18 21:29
@MartinaCV píše:
Volej do Iscare na recepci a objednej se k ní tam. Všichni za ní lítáme do Iscare, i když v Iscare IVF nepodstupujeme. Klidně se tvař jako nová pacientka, kdyby to bylo nutné, ale myslím, že to nutné ani nebude.

děkuji, no já se jí nemohla dovolat, napsala jsem email, kde jsem připojila výsledky imuna a slušně mi napsala, že neposkytuje poradnu po netu. Tak snad se dovolám :roll: :zed: :zed: :zed: normálně jsem to obrečela. Do toho dvěma kamarádkám nevyšel ket :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.12.18 21:44
@Ginuš píše:
děkuji, no já se jí nemohla dovolat, napsala jsem email, kde jsem připojila výsledky imuna a slušně mi napsala, že neposkytuje poradnu po netu. Tak snad se dovolám :roll: :zed: :zed: :zed: normálně jsem to obrečela. Do toho dvěma kamarádkám nevyšel ket :roll: :roll: :roll:

To je jasné, neměla jsi psát. Rovnou volat a objednat se, určitě se ti její přístup bude líbit. Volej normálně do Iscare, šlo to vždy hladce. Řekla jsem, že se chci objednat k ní a žádný problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.12.18 21:46
@MartinaCV píše:
To je jasné, neměla jsi psát. Rovnou volat a objednat se, určitě se ti její přístup bude líbit. Volej normálně do Iscare, šlo to vždy hladce. Řekla jsem, že se chci objednat k ní a žádný problém nebyl.

no já volala na Karlák a tam to nikdo nebral :roll: :roll: :roll: tak jsem po 2 dnech znejistěla :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.12.18 22:59
@Ginuš píše:
no já volala na Karlák a tam to nikdo nebral :roll: :roll: :roll: tak jsem po 2 dnech znejistěla :zed: :zed: :zed: :zed:

Tam už dávno není. Je jen v Iscare, vždyť jsem ti to psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.12.18 23:05
@MartinaCV píše:
Tam už dávno není. Je jen v Iscare, vždyť jsem ti to psala.
:roll: koukala jsem do jiných diskusí a našla kontakt asi tam, nechtělo se mi do CARu :zed: . Zítra tam zkusím zavolat a snad budu mít štěstí. Podle automatické odpovědi v emailu měla dovču
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.12.18 10:29

@Ginuš Opravdu sedí jen v Iscare a je tam jako samostatně, jdeš jen k ní, vůbec se nemotáš do CARu. Je v prvním patře. Nemusíš nikomu nic vysvětlovat, prostě se jdeš objednat k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.12.18 18:41

@MartinaCV děkuji moc. Už jsem objednaná, jdu na konci ledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.12.18 20:00
@Ginuš píše:
@MartinaCV děkuji moc. Už jsem objednaná, jdu na konci ledna
:palec: Super! Dej pak vědět a rozhodně neriskuj už žádné embryjko. Přeju ti moc, ať z tebe vypadne ještě další zdravé a ať jde příště do připraveného bříška :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.12.18 20:09
@Celina píše:
@Ginuš taky držím palce :palec:
@MartinaCV co ty? :mavam:

Ahoj :mavam: Já mám tragickou událost v rodině, tak podle toho vše vypadá :,( Do toho mi začalo zkouškové a chystám se na IVF, na pořádně provedené IVF. Jedno embryjko máme v mrazáku, ale požádala jsem embryologa, který byl u zrodu IVF v ČR, aby mi na něj kouknul a má o něm pochybnosti, takže nebudu riskovat transfer a jdeme jinam. Gennet se strašně zhoršil a IVF v létě mi doslova doktorka zpackala. Tak jsem si nechala poradit jednou špičkovou lékařkou (všichni známe) a vzali jsme z Gennetu roha. Měla bych začít stimulovat v prosinci, ale jsem samá infekce už měsíc a s ohledem na to, co se stalo, nevím, jestli v této „kondici“ stimulovat. :think: Tlačí mě ale věk, no. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.12.18 20:29
@Celina píše:
@MartinaCV tak to je mi líto, vím, o čem mluvíš, taky jsem to během snažení prožila a je to slušný nápor na psychiku :(
Malá je v pořádku, roste tak, jak má, jsem na konci 7.měsíce :pankac:
Určitě je lepší pěkně si to pohlídat, budu ti moc držet palce :mavam:

To to letí :) Tak se brzy dočkáš. :hug: My doufáme, že se nám to druhátko povede, aby pomohlo lépe snášet ten smutek… Jsem ráda, že postupuješ hezky a vše je v pořádku :hug: Jen tak dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.12.18 21:04
@Celina píše:
@MartinaCV víš, jak se to říká…jeden odejde, aby jiný mohl přijít…my měli úmrtí a měsíc na to jsem otěhotněla…
Moc ti přeji, ať to u vás taky tak funguje :mavam:

Já nechci, aby umřel.. je v kómatu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.12.18 22:39
@MartinaCV píše: :palec: Super! Dej pak vědět a rozhodně neriskuj už žádné embryjko. Přeju ti moc, ať z tebe vypadne ještě další zdravé a ať jde příště do připraveného bříška :hug:

děkuji. Uvidím kdy dostanu ms v lednu a buď bych začala stimulovat ještě v lednu a nebo až v únoru podle toho co vyjde v testech. Podle toho budu jednat.
Moc mě mrzí, čím procházíš a hrozně moc drží palce, aby bylo vše dobré.

@Celina děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital