Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat, už asi přes měsíc mi moje půlroční holčička hodně špatně spí. Budí se co patnáct minut…šije sebou, mlátí nožičkama. Někdy jsou to prdíky, hodně na to trpíme…ale myslím si, že ne vždy. Někdy vůbec nemá nafouklé bříško a když už jí chci pomoct cvičením nebo rourkou, nejde nic. Takže to je v něčem jiném. Přibližně stejnou dobu se nám klubou zoubky. Začínáme velmi netradičně spodními trojkami a čtyřkami, teď už i jedničkami. Roste toho asi více najednou. Přes den spinka ale klidně. Myslíte, že ji v noci můžou zlobit ty zoubky? Už jsem z toho docela dost zoufalá, protože se vůbec nevyspím. Mám tak hodinu dvě spánku a ještě velmi nekvalitního. Dál už se to fakt nedá ![]()
Ahoj my ted máme něco podobného taky…malý se už asi 2 měsíce v noci neustále budí, takže já i přítel se málo vyspíme, jsem už zoufala bo takhle jak ted jsem ještě nikdy nevyspaná nebyla a pak jsem taky pěkně protivná…asi to jsou ty zuby, protože malému když prohmatám dásen, na pohmat je něco cítit…
Kup si v lékárně chladivý gel na dásničky a večer namaž mě malej spinkal celou noc, zvládnul zoubky dobře, žádný horečky nic jen přes den víc slinil
@Pettule69 Uf, tak koukám, že nejsem sama. Je to děs, co? Já jsem taky chodící mrtvola. No malá má nateklou celou pusu, roste jí to nějak všechno najednou. Někdy jí to nateče i pod okem…to jen na pár vteřin…
@kabab píše:
@Pettule69 Uf, tak koukám, že nejsem sama. Je to děs, co? Já jsem taky chodící mrtvola. No malá má nateklou celou pusu, roste jí to nějak všechno najednou. Někdy jí to nateče i pod okem…to jen na pár vteřin…
No malý natekle dásně nemá a ani teploty ještě nemá ale takhle jak poslední dobu nikdy neřval…takže to asi opravdu budou zuby…už aby to bylo venku a byl by aspon na chvíli klid…až mě z něj kolikrát bolí palice