Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Možná se nám tlačí spodní zoubky, i když se mi to zdá být dost brzo. Poplakává, krmení co 2hod, ručičky pořád v pusince, i když neslintá. Můžou to být ty zoubky? A případně, co na ulevení od bolení, když je dítě takto malé.
@pkz můžou, můj první měl ve 4 měsících 4 tesáky.. úleva? kousátka, gel na tesáky (nevzpomenu si název).
@pkz měli jsme první zub ve 2 měsících. Můžou vám také růst.
@martina.se Jsem měla pocit, že něco měla Weleda, ale našla jsem jen zubní gel na čištění zoubků. Je to Mundisal a tak, ale to moc nechci dávat, doufala jsem, že je něco přírodnějšího.
@pkz píše:
@martina.se Jsem měla pocit, že něco měla Weleda, ale našla jsem jen zubní gel na čištění zoubků. Je to Mundisal a tak, ale to moc nechci dávat, doufala jsem, že je něco přírodnějšího.
jo, to je tuším ono.. já nevím, jaké jsou možnosti teď, tohle jsem používala u staršího ![]()
První syn měl první zub až v 9 měsících, tak se mi tomu nechce věřit, že by to mohlo být tak brzy!
A taky to zvládl bez nějakého bolení.
Calgel
A pry se deti ve vyjimecnych případech se uznána muzou narodit, takže ti brzo není ![]()
Porad se v lekarne, mne prodali calgel, ted nevim, jestli neni nejak omezeny vekem…
Muj muz mel zuby ve 3mesicich. Dcera slinta uz mesic a do pusy cpe kde co. Takze to priznaky muzou byt a nemusi
@pkz píše:
První syn měl první zub až v 9 měsících, tak se mi tomu nechce věřit, že by to mohlo být tak brzy!A taky to zvládl bez nějakého bolení.
možné je všechno ![]()
Muj syn (6m) slinta, strka si ruce a kde co do pusy, strasne silou do vseho kouse, spatne usina uz asi 2 mesice tak jsem si taky rikala jestli ho netrapi zoubky, je takovej ubrecenej.. a furt nic ![]()
Mám podobnou zkušenost jako @a12 . Dcera asi od toho 3., 4. měsíce slintá, do pusy rve kde co, ale zuby se jí objevily až teď v 7 měsících.
@pkz častěji jsem kojila
Mne totiž vůbec nenapadlo, že to může být zoubek…