Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
8petule8 píše:
I když tvůj gynekolog nemá s Médií smlouvu, tahle pojišťovna by mu měla všechno proplatit. Nevím jak to je přesně, ale mají nějaký systém zálohových faktur nebo tak něco
No to mě taky říkala ta poradkyně,otazka je ,zda mluvila pravdu.Radši jsem ji žadnou registraci nepodepsala.Prý se zavolá na nějeké číslo a oni udělají smlouvy s doktorama,ale žadný materialy na prostudování mi nedala a proto se chci poradit tady.
Holky, tak uz to mam vyreseny, nevim jak a kdy se co stalo, ale jsem porad u OZP
Mam neskutecnou radost…
Nejvíce mě mrzí, že neschopnost doktorů podepsat smlouvu či jejich zmanipulovanost jinými zdravotními pojišťovnami je sváděna na Médiji, která jako jedna z mála umí efektivně hospodařit s penězi a je schopna nabídnout svým klientům něco navíc, lékařům platí více a včas. Lékař je povinen vás ošetřit a zdravotní pojišťovna mu to proplatí, takže bych smlouvu neřešil…
Tomáš123 píše:
Nejvíce mě mrzí, že neschopnost doktorů podepsat smlouvu či jejich zmanipulovanost jinými zdravotními pojišťovnami je sváděna na Médiji, která jako jedna z mála umí efektivně hospodařit s penězi a je schopna nabídnout svým klientům něco navíc, lékařům platí více a včas. Lékař je povinen vás ošetřit a zdravotní pojišťovna mu to proplatí, takže bych smlouvu neřešil…
Vcas??? Me doktorka rikala neco jineho… ze na to cekala pres mesic, na sve penize!!! ![]()
Funguje to tak, ze ten lekar si vykaze tu sumu, kterou by za vas vykazal jakykoli jiny ZP, na ZP Media…nic v tom neni…je to jen o lenosti. Sama mam lekarku, co se ZP Media nema podepsanou smlouvu, protoze ma jen dva klienty…ale bezproblemu vykazuje, ZP Media bezproblemu plati a ja cerpam konecne prispevky a ne, ze jen prispivam do systemu VZP na jejich dluhy.
anukk píše:
Funguje to tak, ze ten lekar si vykaze tu sumu, kterou by za vas vykazal jakykoli jiny ZP, na ZP Media…nic v tom neni…je to jen o lenosti. Sama mam lekarku, co se ZP Media nema podepsanou smlouvu, protoze ma jen dva klienty…ale bezproblemu vykazuje, ZP Media bezproblemu plati a ja cerpam konecne prispevky a ne, ze jen prispivam do systemu VZP na jejich dluhy.
Jako u VZP bych v zivote nebyla, ja mam stejne prispevky u OZP,a nemusim kvuli tomu menit pojistovnu!!
Jsme další z podvedených touto pojiš. Je tady pár pozitivních hlasů na jejich stranu, jako, že lék.úkony proplácejí,což může být pravda, ale já jsem a priori proti nim, už kvůli jejich náborovým taktikám. V Tescu nás odchytil mladík a velmi květnatě nám popisoval výhody Médii, pak jsme mu jako hloupí důchodci s manželem podepsali 4 papíry i za naše děti. Na naši omluvu pouze, že nám opakovaně lhal. Tvrdil, že se jedná pouze o předběžné přihlášky, že nám za dva dny někdo zavolá a nemusíme je potvrdit, máme tudíž čas se rozmyslet doma v klidu. Přesně tvrdil, že se jedná o předregistraci a doma jsem zjistila, že se jedná o přeregistraci a měli jsme být od 1.1.2011 automaticky jejich členy. Nikdo už mi, ani mému manželovi nezavolal. Dále jsme zjistili, že pokrytí Médii je daleko menší, než nám bylo řečeno a že jakmile je v okolí jeden jediný lékař pro daný obor, který má s nimi smlouvu, musím odejít od toho stávajícího. Náborář sliboval, že naše tzv. předregistrace v případě nepodepsané smlouvy se všemi našimi lékaři automaticky zaniká, nebyla to samo pravda. Smlouvy jsme podepsali 19.12. v So, naštěstí jsme jim do Prahy poslali žádost s našimi jmény, r.č. a důvodem pro zrušení přeregistrací. Stihli jsme to v daném termínu. Předcházel tomu, ale dost velký stres. Volali jsme do jejich call centra v OV, kde nám např. jedna paní neustále v půlce rozhovoru končila hovor. Volali jsme také několikrát do Prahy, kde se nebyli ochotni podívat do našeho dopisu jestli je formálně v pořádku. Zatím pořád od nich nemáme odpověď (slibovali, že do 30 dnů odpoví, teď si prodloužili lhůtu na 60 dnů). Už z principu věřím, že pojišťovny s lživými náboráři, využívající spěchajících lidí s řvoucími dětmi (v našem případě) nemají mít od státu vůbec povolený status tady fungovat. Jak mohli takoví podvodníci vůbec získat licenci? Proč jim není vzhledem k množství stížností odebrána. Jedná se přece o podvody!!!! Měli jsme štěstí, protože jsme si na posl. chvíli zjistili všechny info, jinak bychom byli teď v lednu velmi překvapeni, že jsem kvůli pouhému podepsání předb. přihlášek tam kde nechceme být= rok trápení. Náborář sliboval, že pokud telefonicky přihlášky nepotvrdíme, nenabydou platnosti!!! Uf uf nemohla bych si dát rovnátka, která už tak dlouho plánuji nebo bych musela jezdit přes půl republiky. Jsem jejich praktikami opravdu znechucena. Lidi pozor, nebuďte blbí jako my a pokud chcete někam přejít, tak si to doma v klidu promyslete a venku nic zásadně nepodepisujte.
anukk píše:
Funguje to tak, ze ten lekar si vykaze tu sumu, kterou by za vas vykazal jakykoli jiny ZP, na ZP Media…nic v tom neni…je to jen o lenosti. Sama mam lekarku, co se ZP Media nema podepsanou smlouvu, protoze ma jen dva klienty…ale bezproblemu vykazuje, ZP Media bezproblemu plati a ja cerpam konecne prispevky a ne, ze jen prispivam do systemu VZP na jejich dluhy.Tak to šťastný to tvor a nebo Médií zaplacený bloger.