Zpětné vnitřní zrcátko Fabia

9265
2.6.14 12:24

Zpětné vnitřní zrcátko Fabia

Ženy, najde se tady některá stejně šikovná jako já? Podařilo se mi urvat zpětné zrcátko z kloubu (viz. foto). Vím, jak ten držák přidělat na sklo, ale nejde mi narvat zrcátko na ten držák. Manžel mě jistě pochválí :mrgreen:… Nevíte někdo, jak to spravit? Nebo nemáte doma muže, který ví, jak na to?

Díky za každou radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3328
2.6.14 12:31

Řekla bych, že asi pořádně zabrat, aby to tam skočilo zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
2.6.14 12:32
@Jaruše píše: Řekla bych, že asi pořádně zabrat, aby to tam skočilo zpátky.

To jsem si taky myslela… Já na tom pomalu stojím a ani se to nehne :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.6.14 12:35

A co to zkusit něčím namáznout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
2.6.14 12:40
@Jaruše píše:
A co to zkusit něčím namáznout?

Ani namazané to nejde. Říkala jsem si, jestli v tom není nějaký fígl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.6.14 12:43

Asi to tak bude. Vybavuješ si, jak se ti to povedlo z toho vycvaknout? Jestli jsi to třeba neudělala v určitým úhlu, nebo jsi to třeba nedržela za ten caplík na štelování? Fabii jsem měla, ale nějak si nedovedu vzpomenout, jak to zrcátko přesně vypadalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
2.6.14 12:49
@Jaruše píše:
Asi to tak bude. Vybavuješ si, jak se ti to povedlo z toho vycvaknout? Jestli jsi to třeba neudělala v určitým úhlu, nebo jsi to třeba nedržela za ten caplík na štelování? Fabii jsem měla, ale nějak si nedovedu vzpomenout, jak to zrcátko přesně vypadalo.

Mám tam přiloženou fotku… Ony s tím totiž štelovaly děti. Otočily to celý vzhůru nohama a já jsem to chtěla vrátit. A zůstalo mi v ruce :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.6.14 12:53

No jo, zlatíčka :lol:. Tak jestli se ti to nepovede dát do kupy, tak to máš alespoň na koho svést ;).
Tak poslední možnost je to tam zkusit narvat jakoby vzhůru nohama. Jak to šlo ven, tak by to teoreticky mělo jít i dovnitř.
Nešly by ty packy, co tam jsou třeba trochu naklonit slabým šroubovákem? Tím by mohl vzniknout trochu větší prostor na to, aby to tam spadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
2.6.14 12:58

Ha, přišla jsem na to. Je tam takový kroužek, který když se oddělá, tak se otvor zvětší (jako by se oddálí od sebe ty packy). Pak se tam vloží ta koule a teď už mi jen zbývá narvat na to zase ten kroužek. Což teda asi taky nebude úplně jednoduché :mrgreen:. Nicméně použít se to dá i bez kroužku.

Díky moc za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.6.14 13:00

Není zač, hlavně že už to je v kupě a nikdo o tom nic nemusí vědět. Teda pokud to nevykecají dětičky ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.6.14 13:02

@leňula2 Teď mě ještě napadlo. Co ten kroužek navlíknout nad ten kloub a potom, co ho nasadíš, to přes něj přetáhnout a zaklapnout okolo těch pacek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
2.6.14 13:03

A tak pokud se mi to povede úplně spravit, tak se k tomu klidně přiznám. Ještě se před mužem pochválím, jak jsem to pěkně opravila :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat