Zpětné vnitřní zrcátko Fabia
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zpětné vnitřní zrcátko Fabia
Ženy, najde se tady některá stejně šikovná jako já? Podařilo se mi urvat zpětné zrcátko z kloubu (viz. foto). Vím, jak ten držák přidělat na sklo, ale nejde mi narvat zrcátko na ten držák. Manžel mě jistě pochválí
… Nevíte někdo, jak to spravit? Nebo nemáte doma muže, který ví, jak na to?
Díky za každou radu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Řekla bych, že asi pořádně zabrat, aby to tam skočilo zpátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaruše píše: Řekla bych, že asi pořádně zabrat, aby to tam skočilo zpátky.
To jsem si taky myslela… Já na tom pomalu stojím a ani se to nehne
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaruše píše:
A co to zkusit něčím namáznout?
Ani namazané to nejde. Říkala jsem si, jestli v tom není nějaký fígl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to tak bude. Vybavuješ si, jak se ti to povedlo z toho vycvaknout? Jestli jsi to třeba neudělala v určitým úhlu, nebo jsi to třeba nedržela za ten caplík na štelování? Fabii jsem měla, ale nějak si nedovedu vzpomenout, jak to zrcátko přesně vypadalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaruše píše:
Asi to tak bude. Vybavuješ si, jak se ti to povedlo z toho vycvaknout? Jestli jsi to třeba neudělala v určitým úhlu, nebo jsi to třeba nedržela za ten caplík na štelování? Fabii jsem měla, ale nějak si nedovedu vzpomenout, jak to zrcátko přesně vypadalo.
Mám tam přiloženou fotku… Ony s tím totiž štelovaly děti. Otočily to celý vzhůru nohama a já jsem to chtěla vrátit. A zůstalo mi v ruce
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, zlatíčka
. Tak jestli se ti to nepovede dát do kupy, tak to máš alespoň na koho svést
.
Tak poslední možnost je to tam zkusit narvat jakoby vzhůru nohama. Jak to šlo ven, tak by to teoreticky mělo jít i dovnitř.
Nešly by ty packy, co tam jsou třeba trochu naklonit slabým šroubovákem? Tím by mohl vzniknout trochu větší prostor na to, aby to tam spadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ha, přišla jsem na to. Je tam takový kroužek, který když se oddělá, tak se otvor zvětší (jako by se oddálí od sebe ty packy). Pak se tam vloží ta koule a teď už mi jen zbývá narvat na to zase ten kroužek. Což teda asi taky nebude úplně jednoduché
. Nicméně použít se to dá i bez kroužku.
Díky moc za rady!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není zač, hlavně že už to je v kupě a nikdo o tom nic nemusí vědět. Teda pokud to nevykecají dětičky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leňula2 Teď mě ještě napadlo. Co ten kroužek navlíknout nad ten kloub a potom, co ho nasadíš, to přes něj přetáhnout a zaklapnout okolo těch pacek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tak pokud se mi to povede úplně spravit, tak se k tomu klidně přiznám. Ještě se před mužem pochválím, jak jsem to pěkně opravila
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit