Zploštělá hlavička u kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
126
25.10.13 15:27

Zploštělá hlavička u kojence

Ahojte, ráda bych se poradila. Zdá se mi, že má naše 4-měsíční dcerka na zátylku zploštělou hlavičku. Z profilu ji má na týlu prostě více placatější. Je fakt, že spí převážně na zádech. Máte s ním někdo zkušenost? Jak velký je to problém a za jak dlouho se to může srovnat? Stačí, když budu mimčo dávat spát střídavě na levý a pravý bok? Ještě se sama na bok neobrací, takže sama polohy nestřídá. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
25.10.13 15:32

@Manel polohovat urcite na boky, co to jde a na kontrole to ukaz pediatrovi. Problem tak jak to popisujes to bude spise kosmeticky, ale skoda s tim neco nedelat dokud to jeste jde. Sance na napravu klesaji smerem k roku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
25.10.13 15:36

Náš měl takhle zploštělou hlavičku na jedné straně, protože ji měl neustále otočenou na jednu stranu, sotva se naučil jí otáčet i na druhou, tak se mu hlavička srovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
25.10.13 15:37

Dneska o tom mluvili na ČT1 v Sama doma. Zkus pohledat, jestli mají nějaký archiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kateřina379
25.10.13 16:28
  • Citovat
  • Upravit
126
25.10.13 16:58
@kateřina379 píše:
http://www.ceskatelevize.cz/…36100171017/ Od 54 minuty. :mavam:

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
25.10.13 17:44

Ahoj. Moje dcera mela taky jako mala zplostelou hlavicku - na boku, takze to bylo videt i zepredu. Byla takule zaseknuta uz v brise, takze ji to bylo pohodlnejsi. Navic musela do pul roku jen lezet, protoze mela spatne kycle. No a doktorka mi rekla, ze ji mam nechat, ze se to srovna. No a srovnalo. Mesic pote, co se mohla zacit otacet, mela hlavicku krasne kulatou. Takze bych pockala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí