Ahoj děvčata chtěla bych se zeptat zda někdo z vás měla menstruaci tak rozhazenou že to dostala 2-3tydny po datumu co měla přijít.. Na gyndu jdu až za 2 měsíce dřív termín neměl..
Jelikož v listopadu jsem to dostala o 2 dny zpožděný a měla jsem to 12 dní (5 dní silný krvácení dalších 5 dní slabé krvácení a 2 dny spineni ).. v prosinci jsem to měla dostat 8.12. a končit měla 13.12. a přitom jsem to dostala o 20 dní později :/ (28.12.-3.1.) v lednu jsem to měla dostat 25.1. a dostala jsem to až 6.2. :/ a teď mám hlavu jak „skákací balón“ protože todle se mi stalo poprvé za celých 8 let co to mám (jednou jsem potratila doma, po druhé jsem potratila v nemocnici a třetí mi zemřelo v 9 týdnů přestalo mu být srdíčko ) a nikdy jsem to opožděné neměla
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj děvčata chtěla bych se zeptat zda někdo z vás měla menstruaci tak rozhazenou že to dostala 2-3tydny po datumu co měla přijít..
Na gyndu jdu až za 2 měsíce dřív termín neměl..
(jednou jsem potratila doma, po druhé jsem potratila v nemocnici a třetí mi zemřelo v 9 týdnů přestalo mu být srdíčko ) a nikdy jsem to opožděné neměla 
Jelikož v listopadu jsem to dostala o 2 dny zpožděný a měla jsem to 12 dní (5 dní silný krvácení dalších 5 dní slabé krvácení a 2 dny spineni ).. v prosinci jsem to měla dostat 8.12. a končit měla 13.12. a přitom jsem to dostala o 20 dní později :/ (28.12.-3.1.) v lednu jsem to měla dostat 25.1. a dostala jsem to až 6.2. :/ a teď mám hlavu jak „skákací balón“ protože todle se mi stalo poprvé za celých 8 let co to mám