Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už jsem zoufalá
2.7 jsem měla poslední ms a dnes mám 14 dní zpoždění ale těhotenské testy stále negativní. Je to 3 den co jsem dostala injekci na vyvolání ale stále se nic neděje.
Můžu být přesto v tom? Děkuji.
Žádné těhu příznaky nemám, prsa nebolí, na zvracení mi je od stresu, měla jsem teď poslední dva měsíce stresové období ale nevím kde se ta mrcha zatoulala. Ms mám nepravidelně, někdy 32-34 dní.
@Vladusxx tím si právě nejsem tak jistá 😞 mám i bílý výtok ale to mívám běžně..
Jsem z toho na nervy, furt pročítám všelijaké diskuze a pak jsem akorát z toho ještě víc nervní. Ale TT furt negativní, dělala jsem si i 2× ten clearblue a negativní..
@Vladusxx protože jsem četla že některé ženy zjistili těhu třeba až po 21 dnech zpoždění..
Nemám ani náznak ducha, ale furt si říkám že by na testu už něco mělo být vidět po 14 dnech meškání.. ![]()
Je možné, že zpoždění menstruace je způsobeno stresem, což může ovlivnit cyklus. Pokud jste dostala injekci na vyvolání menstruace a stále se nic neděje, je pravděpodobné, že těhotenství není příčinou zpoždění. Počkejte ještě pár dní, a pokud se menstruace nedostaví, konzultujte situaci s lékařem.
Předpokládam, že když jsi dostala injekci na vyvolání tak že i doktor prohlédl. Těhotná nejsi.
Tak ciste teoreticky muzes, ikdyz sance je strasne mala, idealni by bylo, kdyby Ti i on nabral HCG v ramci vysetreni, bezne se to tak dela, minimalne k vylouceni jinych veci. Kdybys byla tehotna, inkekce na vyvolani nevadi. Pokud po ni do 14×dni nedostanes menzes, objednej se znovu.
Ultrazvuk mi dělal po 11 dnech zpoždění a říkal že je vše v pořádku, proto mi pichnul tu vyvolavačku a říkal že do týdne by měla přijít ms a když nepřijde tak znovu udělat test. Ale krev mi nebral..
Prostě asi budu muset jen čekat a dělat průběžně testy. Nic jiného mi nejspíš nezbývá ale na nejistota mě zabíjí
![]()
@Martula178 píše: Více
Proc nejistota? Těhotná nejsi. Menstruaci mas dostat do týdne a jsi teprve 3 dny po aplikaci.
Jo, určitě budeš těhotná. I přes to, že to doktor vyloučil, na utz v nic neviděl, testy máš negativní a těhotenské příznaky taky žádné…
Prosím tě, začni zapojovat hlavu, hoď se „do klidu“ a MS přijde, jak přestaneš stresovat..
No to jsou ale vesměs případný kdy ovulace byla posunuta tak že byla až v době očekávané MS nebo že prostě dříve netestovaly ale to už tam ty ženské nenapíšu že pak bylo těhotenství třeba o 3 týdny mladší než mělo být dle poslední MS…s téměř dvoutýdenním spozdenim už by na utz bylo rozhodně vidět že se něco děje…i když vlastně pokud máš po celou dobu nechráněný styk tak jasně, mohla si otěhotnět někdy potom…pak by bylo na test ještě brzy…
Při druhém těhotenství jsem měla na testu už fakt dálnici a na utz ještě nic neviděl.
Tak si říkám že je třeba ještě brzy. Takovéhle zpoždění jsem měla jen když jsem byla v tom, jinak někdy max. 10 dní.
Tak furt nějak doufám že z toho nic nebude nakonec.
Proč se teda nechranite když dítě nechceš?