Zpoždění menstruace při nemoci

24.10.19 12:47

Zpoždění menstruace při nemoci

Ahoj, jsem zde nová, ale chtěla bych vás požádat o radu. Dnes jsem měla dostat menstruaci, ale od úterý mám angínu, léky na ni jsem dostala až dnes ale menstruace stále nikde, HA beru pravidelně a chybu v užívání jsem neudělala, poslední PS jsem měla před dvěma týdny a byl jen jeden za celý cyklus. Myslíte, že vynechání je způsobeno oslabením organismu a těhotenství je nepravděpodobné? (je mi 17 let a těhotenství opravdu neplánuji nyní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.12.22 05:58

Vynechání menstruace po nemoci

Ahoj obnovuji diskuzi.
Ms mi měla přijít 22.11. Zrovna v té době jsem měla virózu (silná bolest v krku, bolest kloubů, hlavy, zvracení, zvýšená teplota). Covid to nebyl. Viróza trvala cca do 29.11. Měsíčky stále nikde. Nic mě neboli, jsem v pohodě. Je třeba to řešit na gynekologii, nebo čekat jestli přijde další ms? Neužívám antikoncepci ani žádné jiné léky a při viróze jsem brala jen Paralen a vitamín C. Kamarádka mě vystrašila, že to může být cysta
 Díky.

Příspěvek upraven 03.12.22 v 06:30

• Citovat
  • Upravit
614
3.12.22 06:26

Po infekci muze byt opozdena. Jednou se mi stalo 12dni. Dej si svarak a teplou vanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.22 06:41

@Desgreze Díky za zkušenost, jsem ráda, že je to normální. Horkou sprchu si dávám denně, jsem poslední dobou nějak zimomřivá. Vanu teda nemáme. A alkohol nepiju, je mi z něj zle i v malém množství :poblion:. Tak prostě budu čekat :D Mně je jako celkem fuk, kdy dorazí, ale hlavně aby to nebyla třeba ta cysta nebo něco jiného. Těhotenství snad nehrozí, když byl styk někdy na začátku cyklu (tak do 10. dne) a měli jsme kondom. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa