Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat..Poslední MS byla 18.12.2021 (původně měla být 15.12, ale kvůli antibiotikam bylo zpoždění)
Teď jsem měla dostat MS 15.1.2022 ale stále nikde. Už týden mám bolesti jako před menstruaci. I teď. Stále mám pocit, jako kdyby že mě něco „teklo“.
Zkoušela jsem nahnatat čípek a je nízko. Zdál se mi spíše uzavřený a kdykoliv prst vytáhnu, je bílý..
Přijde MS nebo bych se mohla dočkat mimča? Předem děkuji za odpověď
To je stále dokola. Udělat si test je pro tebe rychlejší, než založit novou diskuzi, kde ti stejne nikdo odpoved neda.
a jo, muzu ti rict, ze muzes byt tehotna a taky nemusis, doufam, ze ti to pomohlo
@DandátkoP já si právě test dělala, negativní.
Vím, že mi nikdo tady nemůže říct, zda těhotná jsem nebo ne. Zajímalo mě jen, zda má někdo podobnou zkušenost.
@Carlie píše:
@DandátkoP já si právě test dělala, negativní.Vím, že mi nikdo tady nemůže říct, zda těhotná jsem nebo ne. Zajímalo mě jen, zda má někdo podobnou zkušenost.
Když máš negativní test tak těhotná nejsi.
@Carlie píše:
@DandátkoP já si právě test dělala, negativní.Vím, že mi nikdo tady nemůže říct, zda těhotná jsem nebo ne. Zajímalo mě jen, zda má někdo podobnou zkušenost.
Negativní test znamená NEJSI těhotná
Počkej ještě pár dní a pokud nedostaneš MS udělej test znova Já ho měla pozitivní až 10 den po vynechání. Muzes to mít déle po antibiotikách, mohla si mít ovulaci déle. Varianty jsou dvě, buď to dostaneš déle nebo jsi těhotná ![]()
@Carlie píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat..Poslední MS byla 18.12.2021 (původně měla být 15.12, ale kvůli antibiotikam bylo zpoždění)Teď jsem měla dostat MS 15.1.2022 ale stále nikde. Už týden mám bolesti jako před menstruaci. I teď. Stále mám pocit, jako kdyby že mě něco „teklo“.
Zkoušela jsem nahnatat čípek a je nízko. Zdál se mi spíše uzavřený a kdykoliv prst vytáhnu, je bílý..
Přijde MS nebo bych se mohla dočkat mimča? Předem děkuji za odpověď
Udělej si test, do dělohy ti fakt nevidíme
.
Vazne si takhle nekdo zkouma cipek?
Me nikdy nenapadlo si ho nahmatavat a cokoliv z toho odvozovat, vlastne ani nevim, co bych na tom mela pozorovat ![]()
@JiříkMazlík píše:
@Umík neříkej 2× aby tu zachvilku nebyla i fotodokumentace