Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj 😊,
prosím o radu, byla jsem na gyndě kde jsem dostala poukaz na vyšetření a k němu i zprávu, kterou obvykle na gyndě nedostávám. Všemu rozumím, ale v diagnóze je mimo jiné napsané: dysplasia cervicis uteri susp ad elim - susp kolpo minule, OC negativní.
První části rozumím, předpokládám ze to znamená, že si myslela, že dysplazii děložního čípku mám a vyvrátila to, nebo něco jiného? Moc díky
Ten poukaz je na expertni kolposkopii/ centrum onkologicke prevence nebo ke konizaci?
Pardon, ten poukaz je na nesouvisejici vyšetření - excizace abcesu v trisle, s kterým mám jít na chirurgii. I proto mě asi překvapuje, že mám toto napsané ve zprávě.
@Charybda píše:
Pardon, ten poukaz je na nesouvisejici vyšetření - excizace abcesu v trisle, s kterým mám jít na chirurgii. I proto mě asi překvapuje, že mám toto napsané ve zprávě.
Zustala tam nejaka starsi dg…proste ji neprepsala…
No ona mi víckrát říkala, ze se ji čípek nelíbí, poslední dva roky chodim na preventivní prohlídky jednou za půl roku, ale mně vždy řekla, že pouze pro jistotu, že stěry jsou vždy ok. No zaujalo mě to, nejspíš to nic není. Díky za odpovědi