Zrušení objednávky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66798
29.7.14 10:50

@zvidavajanca Proto mě zajímá konkrétní obchod. Někde mohou po kupujícím žádat náklady, které vynaložili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.7.14 10:51
@blecha72 píše:
@zvidavajanca Proto mě zajímá konkrétní obchod. Někde mohou po kupujícím žádat náklady, které vynaložili.

Je to Elektro u Fogla v Letohradě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.14 10:52

Pokud nemáš odvahu na osobní návštěvu, tak tam aspoň ze slušnosti zavolej, nebo napiš email, že rušíš objednávku a děkuješ. Důvody udávat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.7.14 10:54

@betuska.bathory Děkuju za radu…Jdu na to, tak uvidíme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.14 10:58
@Misimar píše:
@betuska.bathory Děkuju za radu…Jdu na to, tak uvidíme :?

Neboj-hlavu ti nikdo neutrhne :- ) A ber to jako zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
29.7.14 11:04

@Misimar Podmínky prodeje neuvádějí, jedná se v podstatě o kamenný obchod s možností objednávky přes internet. Napsala bych jim na email:

Dobrý den,
chtěla bych požádat o storno objednávky (doplň specifikaci zboží, číslo objednávky), učiněné dne…
 Děkuji

Podpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
29.7.14 11:18
@blecha72 píše:

No právě a spíše ty malé obchody než ty velké… ale opět záleží jaký…
Taky asi nejde o něco specifického, ale objednat si něco na míru, co už nikomu jinému neprodají by mohl být problém, protože náklady je třeba uhradit - to jen pro příště, aby si někdo neřekl „když to šlo stornovat jednou, tak to půjde vždycky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.12.14 15:17

Ahoj, obnovuji tema a potrebuji poradit. Objednala jsem si dnes rano par knih v internetovem knihkupectvi, ale objednavku potrebuji stornovat. Jiz jsem tak udelala, ze jsem jim tam napsala mail. Mela jsem to jako platbu pres ucet a ze zbozi odesilaji, az po zaplaceni castky, takze mi to neposilaji na dobirku, takze zadne naklady jim nevzniknou. Jen, jestli mate s tim nekdo zkusenost. Zatim se z toho obchodu nikdo neozval, ze to berou na vedomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
3.12.14 15:25

Oni se urcite ozvou a potvrdi storno obj, vydrz.

• Citovat
  • Upravit
6727
3.12.14 15:27

@evulkanov ja takhle take stornovala objednavlu, odpoved prisla az druhy den. A v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
3.12.14 15:28

Radši bych si tam zavolala. A rovnou se s nima domluvila, ať je to rychlejší a zaručeně vyřešený :hug: Emailu bych zas tolik asi nevěřila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
3.12.14 15:34
@evulkanov píše: …Objednala jsem si dnes rano par knih v internetovem knihkupectvi, ale objednavku potrebuji stornovat. …
Jen, jestli mate s tim nekdo zkusenost…

To by chtělo si pročíst obchodní podmínky toho obchodu.
Některé obchody umožňují storno přímo v systému, jiné po ptelefonu, mailem…
Ale často mají uvedeno, za jakých podmínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.12.14 15:41
@Ivan PPZ píše:
To by chtělo si pročíst obchodní podmínky toho obchodu.
Některé obchody umožňují storno přímo v systému, jiné po ptelefonu, mailem…
Ale často mají uvedeno, za jakých podmínek.

Přesně tak!
A jen telefon? Ee! Písemně!

Ach jo, proč OP nikdo nečte? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.12.14 16:03

V obch. podminkach nic o zruseni objednavky nepisou. maji tam kontakt email nebo telefon. zvolila jsem email, at to mam „cerne na bilem“. tak uvidim, snad se ozvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.15 00:54

Slušnost je se ozvat a minimálně se zeptat, jestli je možné od kupní smlouvy odstoupit. Jestli pro tebe ten tablet objednávali extra, tak by mě to jako prodejce docela naštvalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák