Zrušit úvěr na hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.4.19 19:15

Zrušit úvěr na hubnutí

Dobrý den, chtela bych porad nechala jsem se uvrtat úvěrem na hubnutí a chtela bych odstoupit od smlouvy z úvěru nebylo ještě čerpáno první splátka je až 15.5. Myslíte že to půjde odstoupit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13744
6.4.19 19:18

Úvěr na hubnutí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76198
6.4.19 19:20

Cože?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 19:20

Ano potřebuju kdo s tím ma zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
09Veronika09
6.4.19 19:23

o co vůbec jde?

• Citovat
  • Upravit
2107
6.4.19 19:23

Jak funguje úvěr na hubnutí? To zaplatíš a oni tě za to zhubnou? Vážně mě to zajímá, nikdy jsem nic takového neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13744
6.4.19 19:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 19:28

@AnastazieB ano to jsem četla ale nevim jak paní dopadla :(

• Citovat
  • Upravit
5178
6.4.19 19:31
@Příšera píše:
Jak funguje úvěr na hubnutí? To zaplatíš a oni tě za to zhubnou? Vážně mě to zajímá, nikdy jsem nic takového neslyšela.

Ne … to si vezmes uver a splatky uroku jsou tak vysoke, ze nemas co zrat a tak hubnes…

Jak na takovou pitomost jako jidelnicek za tezky prachy a jeste na uver muze nekdo skocit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
6.4.19 19:32
@Příšera píše:

každý uvěr je na zhubnutí. vezmeš prachy, musíš je splácet, nemáš další prachy na jídlo a hubneš…:-D :mrgreen: :mrgreen: Jestli si zakladatelka vzala peníze fakt na nějakou dietu nebo poradkyni diety tak je fakt nesveprávna

• Citovat
  • Upravit
rokris
6.4.19 19:37
@histep píše:
Ne … to si vezmes uver a splatky uroku jsou tak vysoke, ze nemas co zrat a tak hubnes…Jak na takovou pitomost jako jidelnicek za tezky prachy a jeste na uver muze nekdo skocit :zed:

To vidím poprve. Šílený. 8o

• Citovat
  • Upravit
2098
6.4.19 19:39

Úvěr na hubnutí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.4.19 19:40

může mi prosím někdo v jednoduchých větách vysvětlit o co jde? já to fakt nechápu :nevim: :think: mě by dávalo smysl tak to, že si vezme „úvěr“ a domluví se kolik bude mesicne hubnout a tím ten „úvěr“ splácí, ale to očividně ono není… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
6.4.19 19:45
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtela bych porad nechala jsem se uvrtat úvěrem na hubnutí a chtela bych odstoupit od smlouvy z úvěru nebylo ještě čerpáno první splátka je až 15.5. Myslíte že to půjde odstoupit?

Můžeš k tomu něco napsat? Jak to přijde, že se člověk nechá na toto nalákat? Nerýpu. Fakt se jen ptám, o co jde. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5178
6.4.19 19:48
@rokris píše:
To vidím poprve. Šílený. 8o

To mela byt legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...