Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak funguje úvěr na hubnutí? To zaplatíš a oni tě za to zhubnou? Vážně mě to zajímá, nikdy jsem nic takového neslyšela.
@Příšera píše:
Jak funguje úvěr na hubnutí? To zaplatíš a oni tě za to zhubnou? Vážně mě to zajímá, nikdy jsem nic takového neslyšela.
Ne … to si vezmes uver a splatky uroku jsou tak vysoke, ze nemas co zrat a tak hubnes…
Jak na takovou pitomost jako jidelnicek za tezky prachy a jeste na uver muze nekdo skocit ![]()
@Příšera píše:
každý uvěr je na zhubnutí. vezmeš prachy, musíš je splácet, nemáš další prachy na jídlo a hubneš…:-D
Jestli si zakladatelka vzala peníze fakt na nějakou dietu nebo poradkyni diety tak je fakt nesveprávna
@histep píše:
Ne … to si vezmes uver a splatky uroku jsou tak vysoke, ze nemas co zrat a tak hubnes…Jak na takovou pitomost jako jidelnicek za tezky prachy a jeste na uver muze nekdo skocit
To vidím poprve. Šílený. ![]()
může mi prosím někdo v jednoduchých větách vysvětlit o co jde? já to fakt nechápu
mě by dávalo smysl tak to, že si vezme „úvěr“ a domluví se kolik bude mesicne hubnout a tím ten „úvěr“ splácí, ale to očividně ono není… ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtela bych porad nechala jsem se uvrtat úvěrem na hubnutí a chtela bych odstoupit od smlouvy z úvěru nebylo ještě čerpáno první splátka je až 15.5. Myslíte že to půjde odstoupit?
Můžeš k tomu něco napsat? Jak to přijde, že se člověk nechá na toto nalákat? Nerýpu. Fakt se jen ptám, o co jde. ![]()
Dobrý den, chtela bych porad nechala jsem se uvrtat úvěrem na hubnutí a chtela bych odstoupit od smlouvy z úvěru nebylo ještě čerpáno první splátka je až 15.5. Myslíte že to půjde odstoupit?