Zrychlený tep v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
2.11.13 13:32

@almondka
Ještě 21 dní, ale kdo ví jak to nakonec bude když prý se to moje tělo zatím nepřipravuje. :) Asi máš pravdu. Zkoumaj ho tam jak pokusného králíka a jemu se to má líbit. :mrgreen: Už nakupuješ výbavičku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
4.11.13 11:16

@Ksanda05 Jeee, tak to uz finisujes, zatim nepripravuje, ale stejne to pak muze byt rychlovka ani nemrknes ;) To by chtela kazda z nas, vid? :lol: Jsem doma na PN, takze mam spoustu casu vybirat a nakupovat pres internet, pomalu me to rujnuje ucet :D Jasne, ze se mu to nelibi, zrovna kdyz oni chteji, tak treba naladu a vadi mu to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
4.11.13 13:53

@almondka
Tak to jsme na tom stejně. Doktor mě taky nechal doma. Měla jsem nutkání nakupovat hned, ale první špatná zkušenost mě odrazovala abych zase něco nezakřikla. Jenže jak padl 20tt tak jsem se do toho dala. :mrgreen: Teď už snad máme všechno. Dnes jsem ještě prala posledních pár věcí a už budem jen napjatě čekat kdy se tomu našemu prďolovi bude chtít ven. :D A jak píšeš kdyby to byla rychlovka byla bych o to víc nadšená. :lol: Už víš co to bude nebo si to necháváte jako překvápko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
5.11.13 15:04

@Ksanda05 Taky jsem si s nakupovanim dala nacas a po 2.screeningu jsem se do toho pustila :) i kdyz tady se muze po… cokoliv kdykoliv, ale to si nesmime pripoustet :cert: Tak Ti zavidim, ze uz za chvilku budes mit prdolku u sebe v naruci :kytka: Taky cekame pindika :dance: Dnes se citim podezrele dobre :think: co u Tebe, nejake naznaky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.11.13 18:27

@almondka
Právě že vůbec ne. Zítra jedu k doktorovi tak jsem zvědavá co mi řekne. :) To je fajn že je ti dobře. :palec: Máš pravdu vždycky se může něco podělat, ale je opravdu lepší si nic nepřipouštět. Prvních 5 měsíců jsem byla pořád ve stresu. První těhotenství nám nevyšlo. Někdy v 8 týdnu mu přestalo být srdíčko. Vůbec jsme si nepřipouštěli že by se něco mohlo stát, všem to hned vykecali. Vůbec by mě nenapadlo, že by se nás něco takového mohlo týkat. Otěhotněla jsem přece hned tak jakej by v tom mohl být problém že? :nevim: Hrozně mě to sejmulo. Do toho vánoce, nový rok, svatba a tak jsem se snažila tvářit že jsem v pohodě, ale bylo to těžký. Doktoři nám řekli ať tomu dáme 3 měsíce až půl roku čas. Jenže mi neposlechli a nechali to na přírodě. No a teď mám 18 dní do termínu. :D Na výročí svatby chceme udělat křtiny. :) Už si nechci připouštět že by se něco mohlo podělat toho jsem si užila dost. Jsem moc zvědavá jakej malej bude. :) Na poslední fotce z ultrazvuku má úplně nos jako manžel. Měli jsme z toho záchvat. :mrgreen: Neboj ono to uteče a budeš ho mít v náručí taky a pak budem ještě třeba rády vzpomínat na to jak byli ještě v bříšku. :lol: Všichni mě totiž připravují na to jaký to pak bude masakr. :think: Jaké jste vybrali jméno? My jsme dlouho nepřemýšleli. Moc se nám líbil Jáchym a Jakub, ale vyhrál to Kubíček. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
7.11.13 13:05

Ahojky, tak jak u doktora? Co Ti rekl hezkeho? :D
Take nam prvni nevyslo a my to uz rozhlaseno po vsech znamych, tak to bylo o to smutnejsi a o to vetsi opatrnost ted. Presne, doktori rikaji, chce to cas, pockejte 3 mesice, ale my jsme razili metodu, ze telo samo nejlip vi, kdy je znovu pripraveno. Na vyroci krtiny, to je moc hezke :andel: Take budeme prcka krtit. S tim nosem jsi mi pripomnela…jednou jsem fotila manzela jak spi, mel ruce do obliceje jak mimino a z kontroly jsem si prinesla fotku prcka a mel uplne stejne rucicky jako manzel. Tak jsme se nad tema fotkama smali uz jaka tam je podoba :lol: Kubik je moc hezke jmeno, taky to byla nase varianta, nakonec to vyhral Petr, ja chtela Adamka, ale ustoupila jsem manzelovi a tchyni, ti chteji malyho Petu. A jinak, jak se citis? Je opravdu ten posledni mesic nejnarocnejsi jak se to rika? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
7.11.13 18:10

@almondka
Ahooj. U doktora všechno v pořádku. Čípek měkký, ale zatím dlouhý. :) Prostě na brzký porod to zatím nevypadá. :D Dnes na natáčení taky všechno v pořádku. Tak příští týden naposled k mému panu doktorovi a pak už mě prý předá(jak nějakej balík :mrgreen: ) na gyndu v nemocnici. Jsem čím dál víc napnutá kdy se tomu našemu prďolovi začne chtít ven. Já jsem totiž děsně nedočkavá. :mrgreen: No tak to jsme si zažily dost podobný příběh, ale teď už to bude určitě všechno jak má být. :hug: Oboje je hezké Adámek i Péťa. Teď musíme doufat, že se páni doktoři nesekli. My už máme všechno v modrém :mrgreen:. Jak je tobě? Všechno v pořádku? Ten poslední měsíc je náročný v tom, že už se člověk valí jak sud. Nevím jak ostatní maminy, ale já jsem hodně zavodněná. Ruce a nohy mám pěkně nateklé. Jsem víc unavená, moc nespím a pořád lítám čůrat, ale jinak to tak dramatické není. Podle toho co mi některé holky tvrdily to vypadalo, že se poslední měsíc pomalu člověk nehne z postele, ale na to já moc nejsem. Naopak se snažím fungovat co nejvíc ikdyž je to náročnější. :) Jak přibýráš? Jestli se teda mohu zeptat. Já jsem na začátku nabýrala pomaličku. Myslela jsem jak přiberu třeba jen do deseti kilo a teď už mám 20 kg nahoře. No a to mohu odpřísáhnout, že se rozhodně necpu jak nějaké prasátko. :) Díky bohu to na mě není až tak vidět. Lidi mi to nevěří, protože to mám všechno v břiše, ale schodit to bude asi vážně mazec. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
8.11.13 11:36

@Ksanda05 Proste si to Kubik, jako poradnej chlapak, chce rozhodnout sam, kdy se mu bude chtit ven :mrgreen: No to bych se picla, mam vse vyslovene klucici, to bych panum doktorum pekne podekovala teda, ale kamaradce se to fatk stalo, do porodu ji rikali bude to holcicka a pak vykouknul chlapecek :D To je dobre, ze se snazis co nejvic fungovat, dr mi rikala, ze to pak je u porodu hodne znat, kdo to ke konci provalel na gauci a kdo se naopak snazi telo rozpohybovat a normalne, i kdyz omezene fungovat :palec: Moje mamka v prvnim tehu pribrala pres 20 kilo, mela jsem strach, ze budu to same, zatim mam nahore 3 kg, ale jak pises, tak se i tak krasne na tech 20 muzu dostat :roll: Ono to nabirani pak prida asi rychlost, vid? Ale treba u Tebe je to urcite i tim zavodnenim a pak to bude takova litacka kolem prcka plus kojeni, ze to treba pujde samo dolu…uz se na ten frmol tesim ;) Tesis se vic na Vanoce, kdyz uz budete mit drobecka u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.11.13 17:07

@almondka
No nekecej i v dnešní době se ještě takhle seknou jo? 8o No mě by trefilo. :lol:. Manžel na začátku tvrdil, že to bude určitě holčička (prý „Vím co dělám“). Já se mu smála, ale abych se nakonec nedivila. :D Doufám, že mi to vážně pomůže. Neříkám že lítám jak splašená, ale snažím se. Přestavujeme baráček. Dnes jsem tam byla dvě hodinky a zítra jdu uklízet aby už se mohlo malovat. Dlouho to teda nevydržím. Ty dvě hoďky jsou tak akorád, protože pak už bych se asi nevyzula z bot. :mrgreen: Jéééé 3 kg to je krásný. :)To už se na 20 podle mého nedostaneš. :palec: Moje mamka nabrala při bráchovi 11 a při mě 9kg. Babička při mamce 6 a při strejdovi jen 4kg tak jsem si říkala že k tomu nemám vůbec předpoklady a ono prd. :mrgreen: Každý to má opravdu jinak. Doufám, že to bude jak píšeš. Frmol kolem malého + kojení+ dokončování přestavby. Chtěli bychom to do vánoc stihnout abychom už mohli být ve svém. Na vánoce se těším děsně moc. Určitě to asi nebude všechno tip ťop, ale bude krásný až tam u toho stromečku bude chrupat ten náš šmudla. :) Kdyže ty máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
11.11.13 13:58

@Ksanda05 Fakt nekecam, pak presivala aspon na modre knoflicky a nazehlovala klucici obrazky na ruzovy oblecky :mrgreen: Makate na baracku? My rekonstrujem byt a jeste me ceka s pupikem stehovani. Tahat nic nebudu, ale pohyb to bude urcite, tak jsem rada, ze me bude neco nutit se hybat a nezlenivet. Take to chcem do Vanoc stihnout. Jsi z Horni Cerekve u Pelhrimova? Nemusi to byt tip top, aby si je clovek uzil. Mne osobne staci salat, rizek, hezka pohadka a videt se s nejblizsima ;) To ze budete mit pod stromeckem uz malej uzlik stesti je nadherny :srdce: Ja mam termin az 5.3., ale dr rika, ze si mysli, ze to bude driv, tak uvidime ;) Jak se citis, nejaka zmena? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
11.11.13 19:33

@almondka
Tak to jsme na tom opravdu stejně. :D Taky stěhování a úklid, ale už se na to moc těším. :mrgreen: Momentálně bydlíme u manželových rodičů a je to v pohodě, ale přece jen doma je doma. Chtěli jsme se do toho pustit dřív, ale nějak nám to nevyšlo a tak jsme začali až na konci srpna a proto budem rádi když to stihnem aspoň do vánoc. Spíš jsem tím tip top myslela, že nebudem mít asi úplně doděláno. Možná budeme spát na gauči protože nebudeme mít ještě ani postel, ale jak říkáš budu s manželem a tím naším šmudlou a proto to budou krásný vánoce. :) Vy to budete mít taky hezké. S mimčem v bříšku a navíc si budeš moct ještě dopřát všechny ty dobroty. :palec: To já už se budu muset krotit za prvé aby se Kubík netrápil a za druhé už budu muset taky koukat na to co jím aby mi těch 20kg nezůstalo. :mrgreen: Teď už jsem spíš z Hříběcí u Horní Cerekve. Ty to tu znáš? Odkud jsi? :) Zatím žádné změny nepociťuji. Poslíčci tak nějak normálně a možná mi zase ještě trochu spadlo břicho, ale jinak :nevim:. Co ty? Tlak nezlobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.11.13 18:16

@Ksanda05 Ona stejne ta radost, ze je clovek ve svem mnohonasobne prebije to, ze neni jeste hotovo to nebo to. Tak to my rekonstrujeme uz rok, manzel si to vse dela sam o vikendech, zatim bydlime u mych rodicu. Znam jako svy boty :lol: Ne primo Hribeci, jen podle nazvu, ale mame chalupu v Polesi, znas? V breznu jsem se vdavala v Pocatkach v kostele a mecheche bylo v Zirovnici. Jinak jsem z Prahy, ale nechtela jsem prazskou svatbu. Babi a deda se pred 60 lety brali prave v Pocatkach a jsou stale spolu, tak jsem chtela na stejnem miste jako oni, aby mi to take prineslo stesti ;) Tlak dobry a vis proc? Protoze me ted poboliva podbrisek, tak se soustredim na bricho a na tlak ani nevzpomenu :lol: Jeee a jeste jsem se nezeptala, kde budes rodit? A jak zvladas poslicky? Boli to? To jsou jako by krece v brisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
13.11.13 10:30

@almondka
My to taky děláme svépomocí. Když jsme zaplatili baráček tak už nám na rekonstrukci tolik nezbylo a tak tam dělá manžel po práci a dost nám pomohli brácha s tátou a jeden kluk co si chtěl trochu přivydělat. Už jdeme do cíle. :) Teď budeme topit a větrat aby to všechno pořádně vyschlo a bude se pracovat na nábytku. Jirka(manžel) je truhlář a tak si chce všechno udělat sám. :) No jasně. Naši mají chatu kousek od Polesí. :D V březnu? Taky jste měli chladnější měsíc. My zase v lednu. :mrgreen: Pobolívá v podbřišku? No tak to znám. Mě jak se roztahovala děloha tak mě taky pobolíval. Vždycky jednou za čas. Rozčilovala jsem se, že všude se dočteš jak je to nejkrásnější období ženy, ale že by se taky zmínili o tom že bude člověka taky všechno bolet a píchat v břiše tak o tom už se nikdo nezmíní. :mrgreen: Rodit budu nakonec v Pelhřimově. Hodně jsem si to rozmýšlela, ale nakonec půjdu tam. Poslíčky v pohodě. Je to jak když to máš dostat a vzhledem k tomu že já u toho vždy trpěla jak blázen tak mi to nepřijde nějak hrozné. Při porodu to bude asi horší, ale na to nemá cenu myslet. :) Za hodinku jedu k doktorovi tak jsem zas zvědavá co se dozvím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
13.11.13 14:14

@almondka
Tak jsem se dozvěděla, že se nic neděje. :) Prostě se mu ještě vůbec nechce rošťákovi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
14.11.13 15:11

Ahojky, jsem pripojena pres mobil a moc mi to nejde. Jsem v nemocnici s bolestma, prcek je ok. Az budu doma na notasu, napisu vic. Opatruj se, zatim papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí