Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
Ráda bych se zeptala na názor základních škol v Mníšku pod Brdy a v pětiletky v Čisovicích. Slyšela jsem, že v Čískách jsou lepší učitelé, bohužel je prý pak zase problém v 6. třídě s přestupem do Mníšku.
A jaká je, prosím, reálná šance se do škol dostat, když nemá dítě trvale bydliště v Mníšku? Má ho pouze jeden z rodičů.
Děkuji moc.
To tu, prosím, není opravdu nikdo, kdo by řešil nástup svého dítěte na tyto dvě školy?
@Vajdaja píše:
To tu, prosím, není opravdu nikdo, kdo by řešil nástup svého dítěte na tyto dvě školy?
Všechny, koho znám z Mníšku, tak mají děti v mníšecké škole a neslyšela jsem, že by řešili Číšovice. Jedna holka vozí děti do Lipenců.
@Anonymní píše:
Všechny, koho znám z Mníšku, tak mají děti v mníšecké škola a neslyšela jse, že by řešili Číšovice. Jedna holka vozí děti do Lipenců.
Já jen co slyším, tak je prý škola na Mníšku dost vytížená a je možné, že nebude mít v dalším školním roce pro všechny děti kapacitu. Proto tohle řeším.
Ahoj, Já zase řeším zda dceru přihlásit na Mníšek a nebo do Dobřichovic. Jsme z Řitky. Na Mníšek jsem slyšela i hodně nedobrých info. Tak furt nevím
Takže taky by mě zajímaly zkušenosti se školou. ![]()
@aniny dobrý den, mohu se zeptat co nepěkného jste na ZŠ na Mníšku slyšela? A jak jste se nakonec rozhodli? Byli jste na Dnu otevřených dveří? Děkuji
Zdravím, máte někdo aktuální informace ohledně ZŠ v Mníšku pod Brdy? Kvalita výuky, vztahy mezi dětmi atd.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.