ZŠ Praha 12 - zkušenosti

89
4.11.13 12:07

ZŠ Praha 12 - zkušenosti

Ahoj,
syn půjde letos v lednu k zápisu na ZŠ. Bydlíme na Kamýku a zvažujeme, kterou školu zvolíme. Napadá nás Písnická, kam syn patří nebo Meteorologická ( ne montessorri třída) a Jílovská na Praze 4. Máte zkušenosti s těmi to základkami? Budu moc ráda, díky Vendula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3400
4.11.13 12:22

Na Písnickou jsem chodila ja :D Jen už to je cca 100 let :lol: Takže ja hlasuji pro ni

Ale ted vážne. Myslím, že tam zrovna nejsou rozdíly. Vyber podle vzdálenosti od domu a silnic přes které díte musí. Pokud patříte do Písnicky, tak bych ho nechala fakt tam. Je to kvalitní škola pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.11.13 19:52

Díky moc. Písnická je sice nejblíž, ale ostatní rodiče dávají spíše děti jinam. Jílovskou si chválí, ale je přecijen dál. Už by jsme museli jezdit mhd. no uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
11.7.14 16:04
@VendulaB. píše:
Díky moc. Písnická je sice nejblíž, ale ostatní rodiče dávají spíše děti jinam. Jílovskou si chválí, ale je přecijen dál. Už by jsme museli jezdit mhd. no uvidíme :think:

Jak jste se nakonec rozhodli?? Taky to budu řešit, jdeme příští rok k zápisu. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.7.14 21:59

Ahoj,
nakonec jde Vítek do Jílovské a jsme rádi. Do Písnické byl přijat také, ale odhlásili jsme ho. Jílovská jasně převážila - je jich 24 ve třídě, angličtina od začátku, děti sedí ve třídě ve skupinkách a vůbec se tam všichni chovali vstřícně. V Písnické - třída 30 dětí, vzhledem k tomu, že jsem stále doma na rodičáku - tak by syn nemohl chodit do družiny ani na obědy. Ve třídě, kde měl být, tak budou 4 děti adhd, několik cizinců…No kamarádka už řeší, kam by přestoupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
11.2.15 14:41

ZŠ Písnická

Má někdo aktuálně dítko v Písnické? Zajímalo by mě jak jste tam spokojení. Na zápise to na mě nepůsobilo úplně dobře, jako že staré zařízení, všude prach a celkem neútulno. Což samozřejmě není nejdůležitější, proto se ptám na osobní zkušenosti. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.2.15 22:11

Ahoj, syn chodí do Jílovské, ale máme kamarády, co jsou v Písnické. Prostředí nicmoc, ale jinak si nestěžují. Proti nám mají méně kroužků i akcí, 1.třídu mají ve velké budově. Ale s paní učitelkou jsou spokojeni a to je hlavní. Je jich docela dost ve třídě, nevím jak letos - kolik dětí brali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.1.18 17:41

Dobrý den, můžu poprosit vy, co máte děti na škole Jílovská nebo Filosofská - jak jste spokojeni?? Bylo hodně těžké se tam dostat?? Děkuji moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
22.1.18 18:18

@aakaficko : mám teď dceru v 1.tride na Jílovské. Jsme spokojení. Jsme spádovi do Jílovské a potom, co loni upravili spádovost, tak nebyl problém se dostat. Letos se dostali všechny spádové děti, + pár nespadovych z P4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.1.18 18:32

@myskalucka a neporadíte mně prosím, jak zjistím kam patříme?? Já sem zde do ZŠ nechodila a tak to nevim a nikde nemuzu najit.. :( ta Jilovska by se mne libila moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.1.18 18:40

Tak uz jsem to nasla, patrime do ZS U Krcskeho lesa a to teda nadsena nejsem :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
22.1.18 19:46

@aakaficko : klidně můžete přijít k zápisu, může se jít do více škol :oops:. Dokonce vím i o případech ( letošní školní rok ) že obvolávali, že mají volná místa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.1.18 19:56

@myskalucka jo asi to tak udelame, zkusime ty co se nam libi + ta kam spadame :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin