ZŠ Praha 7 Letná

P.
2302
24.12.13 13:38

ZŠ Praha 7 Letná

Ahoj, dcera půjde po létě do školy, teď nás čeká v lednu zápis. Na Letnou se teprve stěhujeme, ač já jsem tam ještě za svobodna dlouho žila. Ale chtěla bych se zeptat, jaká je nyní situace ohledně ZŠ na Letné? Víte něco o nějaké škole blíže? Webovky jsem samozřejmě všechny prostudovala, ale…Koukám na Plamínkovou, Uměleckou, Korunovační a Strossmayerák. Děkuji za jakékoli postřehy, rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
24.12.13 13:45

Já chodila na Uměleckou od 1. do 4. třídy a bylo to tam fajn. Ale pár let už to teda je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
24.12.13 13:54

@paola white ja chodila zas na plaminkovou a je to uz taky nakej patek…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
24.12.13 14:13

Plamínková je na P7 vnímaná jako výběrová -dělají se tam složitější zk. u zápisu a škola je lépe vybavená než ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
25.12.13 08:25

@Sofierules dekuju. poslala jsem tam uz pred mesicem prihlasku, ponevadz tam maji zapis resp. ty prijimacky driv, uz v pulce ledna, ale prave nevim, jestli se hlasit i jinam, vsude jinde jsou zapisy az koncem ledna, takze clovek asi muze obejit a stihnout leccos..asi pockam, jak dopadneme u zkousek a kdyztak pujde na plaminkovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
22.1.14 20:03

Tak jsme zvladli uspesne zapis/prijimacky a v zari dcera nastupuje do plaminkove/fr. krizka..tak snad to tam bude fajn :-)

Příspěvek upraven 22.01.14 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
22.1.14 20:06

Gratuluji, dobrá volba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.12.16 21:43

Já jsem minulý rok skončila Fzč Uměleckou a musím uznat že je to výborná škola, suprová atmosféra a učitelé jsou ochotni vám látku dovysvětlit i ve svém volném čase, a i ředitel školy je velký pohodář, výborná škola doporučuji, navíc tento rok byla prohlášen městským :) uřadem jako nejlepší škola Prahy 7, plamínková nejspíše více naučí ale je taky velice neosobní ale jestli se vám tam daří tak gratuluji pro mne však zustává na prvním místě Fzš PDF UK Umělecká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
1.4.20 18:46

nové postřehy a recenze

Ahoj, najde se tu maminka z letné?
Jak jste spokojené s Uměleckou a Plamínkovou?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.4.20 18:55

Umělecká -dost kamarádek tam má děti a teda nic moc,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
1.4.20 21:23

@Sofierules fakt? l, můžeš to nějak konkrétněji rozvést? A o Plamínkové nevíš? Já tam právě slyšela o šikaně, pokud dítě nestíhá, dávají mu to hned najevo. Tu máme nejblíže, i když spadove patříme na Stross a tam určitě nechci.
Já mám všude známe jen skolkove, tak se nemám kde poptat, hlavně teď v té izolaci :zed: a i když jsem na Letné vyrůstala, dávno je vše jinak ve skolach.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.4.20 21:40

A proc ne strossmayrak? ten je ted hodne dobrý, Plamínková byla svého času dobrá, byla výběrová což už teď teda nené…O studánce jsem právě slyšela, že šikana, je to obrovská škola, takže kamarádce se tam ztatilo dítě z první třídy a ani ho nikdo nehledal..atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
1.4.20 21:45

@Sofierules já jsem proti němu nějaká zaujatá. Nelíbí se mi ta škola, chodila jsem tam na síťová nic moc a taky ta Hejného matematika :nevim:
Další důvod je ten, že bych byla nerada, aby dcera skončila na Letohradske, mají tam také jednu třídu a vybrat si nemůžeš. Tam jsem chodila já a to opravdu není hezká skola. A jsou tam ty waldorfské třídy..
No měla jsem na prvním místě tu Uměleckou, mám tam zname v personálu a jsou právě spokojeni, jenže bych potřebovala spíš názory rodičů :nevim:
Pak ta Plamínková, ale bojím se, aby dcera zvládala, je šikovná, ale divocejsi, levák.. :nevim: nerada bych pak přesuny apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.20 00:36

Ahoj. Můžete aktuálně komemtovat online/prezenční výuku, popř. personál 1. stupně ZŠ Prahy 7? Mám dítě v Umělecký a jsem dlouhodobě nespokojená. Ředitel pohodář, ale nic neřeší. Sice vše odkejve, ale pak problém nechá vyhnít. Do kuchyně dlouhodobě hledaj personál, takže jen někdy výběr ze 2 jídel. Vnitřek školy je hodně starej, třeba rozbitý sklo ve vchodových dveřích je tam minimálně druhým rokem, přestože je denodenně otvíraj stovky dětí. Online výuka je výsměch - učitelka buďto v týdnu vynechá 1 den anebo jí dojdou data apod. O třídu nemá absolutně zájem, akorát hraje divadlo před rodiči, přitom když byl zájem o školu v přírodě dlouho před Covidem, hned to smetla ze stolu. Přijde mi, že většina personálu je vyhořelá a s pohodou (jak je v názvu školy) nemá škola nic společného. Zvažuji změnu, proto bych ráda znala Vaše zkušenosti. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin