ZŠ U svateho Štěpána nebo ZŠ J. Gutha - Jarkovského?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.10.16 20:36
@sloninka píše:
Na Praze 1 jsem učila, ale odešla jsem v roce 2005. Před 4-mi lety jsem se právě z Prahy 1 i odstěhovala, takže taky nic aktuálního nevím. Jenom osobně z té ZŠ GJ, ale o tom jsem psala. Tam mi právě přišlo, že se řídí heslem: Všichni zírejte, jak zvládáme integraci autistů a ostatní (nechci napsat standardní, nemám ten výraz ráda) děti tam jsou jenom jako doplněk.

Prosím zachovat anonymitu.
Myslím, že je tak není. Učím tam :D Ano, integrujeme děti a učíme jiné školy, jak na to. Ale není to nic proti ničemu. Neřekla bych, že je to anonymní.
Faktem je, že je to velká škola, 2. stupeň a gymnázium v jedné budově, hodně lidí.
1. stupeň ob ulici dál, tam to neznám.
Osobně bych volila pro své dítě menší školu, v té Soukenické je ta církevní, ta by se mě třeba líbila.
Každopádně souhlasím s bývalou studentkou, vždy záleží na tom, jaké učitele dítě dostane :nevim: Spoustu mých kolegů bych svému dítěti přála, některé ani ne :mrgreen: Ale to je výhoda či nevýhoda insidera, kdo na škole neučí, musí se spolehnout jen na to, co se dozví z druhé ruky. U svého dítěte radši moc dopředu nepátrám, kdo ho bude učit, člověk by se zbytečně nervoval, stejně ty učitele neznám.

• Citovat
  • Upravit
650
7.10.18 16:17

Ahoj, obnovujem diskusiu. Dcéra by mala nastúpiť na ZŠ Sv. Štepána - sme spádová ulica. Uvažujem ešte o ZŠ Londýnská, ale odradzuje ma kritika z okolia, že deti z tejto ZŠ nemajú dobré výsledky pri prijímačkách na stredné školy. Nemáte aktuálne informácie ako to v týchto školách momentálne vypadá? Vopred ďakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
7.10.18 20:53

@Xsenova Pokud nejste spádoví, tak se dcera do Londýnské nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
7.10.18 23:15

@sloninka poznám deti ktoré tam sú a niesú spádové. Rodičia nie vždy chcú dať deti do spádovej školy a potom sa to rieši dohodou cez Prahu 2 a medzi vedením škol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
7.10.18 23:25

@Xsenova Obě školy jsou dobré. Pokud nejste spádoví, tak nemáte šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
8.10.18 00:58

@Xsenova Do Londýnské se opravdu berou jenom spádové děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin