Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@neznámá známá ahoj
tak ja se po revizi cistila asi tri tydny..pak nejaky den klid, a najednou bolest bricha a spineni dvoudenni..tak jsem si myslela, ze je to MS…no a ono prdlajs
prvni MS jsem dostala asi 6 tydnu od revize a ze jsem ji fakt poznala…sileny bolesti bricha a byla strasne silna a trvala 7 dni..dalsi prisla po 28 dnech trvala 10 dni..no a ta dalsi uz neprisla
neboj to poznas ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj holky. Miminko se přestalo vyvíjet a zřejmě i odešlo v 11+6. Byla jsem na revizi 29.1. a teď čekám MS. Doktorka mi při první kontrole týden po revizi říkala, že bych měla dostat MS poslední týden v únoru. To je tento týden. V pátek jsem byla na další kontrole a tam mi jen ukazovala, že dorůstá sliznice a že je tenká, ale to je prý v pořádku. Brala mi i takový ten vzorek z čípku (kultivace + asi histologie kvůli rakovině). Trošku mne to rozkrvácelo, jenže jsem pak krvácela i v sobotu a neděli a už to vypadalo jako slabá MS. Bolest bříška začala v sobotu a horší se. Dneska už mne bolí jakoby měla každou chvíli přijít silná MS, jenže dnes zase pro změnu nekrvácím vůbec. A tak se ptám: Může ta MS přijít i později než tento týden? A až přijde, poznám ji? Já jak jsem se teď ty tři týdny čistila a vlastně ze mne furt něco teklo, tak si teď ani nejsem jistá, jestli třeba to o tom víkendu opravdu nebyla nějaká slabá dvoudenní MS porevizní. Bojím se, že to nedokážu odlišit, jestli je něco špatně, nebo jestli je to MS. Poraďte mi nějaký fígl jak to poznat…