Ztenčená jizva po CS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
763
18.8.20 20:47
@Kolarkaa píše:
@Elin29 to je mazec, a třetí dítě bylo po té ruptuře plánované?

Třetí beruška plánovaná nebyla ale i tak si našla cestu.. Byla jsem hodně tlačena od lékařů k ukončení těhotenství a ne jen od nich, i rodina tlačila, ze strachu o můj život.. ale já jsem to prostě nedokázala.. Uznávám, byl to hazard, byl to vabank ale vybojovaly jsme si to a naštěstí to dobře dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
18.8.20 20:57
@Caressa09 píše:
@Elin29 Děkuji :hug:,no s největší pravděpodobností by to u mě bývalo taky mohlo dopadnout špatně :roll:,protože se na to přišlo náhodou. Můj doktor (úplný blbec) se choval otřesně (ale to už od začátku ), včera mě právě vytočil, protože jsem přišla po měsíci na kontrolu a on mě ani neudělal utz, že není důvod…ať přijdu za měsíc, že mě udělá 3 utz za celé těhotenství 8o…prostě retro způsob (předtím jsem chodila v Praze na špičkovou kliniku ) ale bohužel už bydlím za Prahou, tak to bylo daleko, proto chodím teď k němu. Přijela jsem od něho domu a asi jak jsem se rozčílila, tak křeče do břicha, jela jsem na Bulovku a tam úžasný doktor všechno zjistil (a už jsem k nim předána do péče).Jinak ten vůl by mě nekontroloval vůbec 8o 8o 8o. No věřím, že když jsi to ohlídají, dobře to dopadne :srdce:.Tak moc děkuji a ještě, ten podpůrný pás je jedno jaký? Prostě podpůrný pás pro těhotné?

Někteří lékaři, jsou neuvěřitelní blbci.. Ten můj byl to samé.. Tak hlavně že teď, už jsi v dobrých rukách a že si tě teď ohlídají.. A snaž se nerozčilovat a být co nejvíc v klidu.. Já taky, když jsem se rozčílila, tak hned křeče do břicha a to není dobré.. Hlavně klid a pozitivní mysl.. Jj, ten pás je jedno jaký, prostě těhotenský.. Drží hezky bříško, aby nebyl takový tlak na jizvu.. Klidně napiš, když budeš cokoliv potřebovat i do SZ.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.8.20 21:58

@Elin29 Děkuji moc, jsi hodná. :kytka: Teď už budu klidnější. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
19.8.20 13:46
@Caressa09 píše: