Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kolarkaa píše:
@Elin29 to je mazec, a třetí dítě bylo po té ruptuře plánované?
Třetí beruška plánovaná nebyla ale i tak si našla cestu.. Byla jsem hodně tlačena od lékařů k ukončení těhotenství a ne jen od nich, i rodina tlačila, ze strachu o můj život.. ale já jsem to prostě nedokázala.. Uznávám, byl to hazard, byl to vabank ale vybojovaly jsme si to a naštěstí to dobře dopadlo ![]()
@Caressa09 píše:
@Elin29 Děkuji,no s největší pravděpodobností by to u mě bývalo taky mohlo dopadnout špatně
,protože se na to přišlo náhodou. Můj doktor (úplný blbec) se choval otřesně (ale to už od začátku ), včera mě právě vytočil, protože jsem přišla po měsíci na kontrolu a on mě ani neudělal utz, že není důvod…ať přijdu za měsíc, že mě udělá 3 utz za celé těhotenství
…prostě retro způsob (předtím jsem chodila v Praze na špičkovou kliniku ) ale bohužel už bydlím za Prahou, tak to bylo daleko, proto chodím teď k němu. Přijela jsem od něho domu a asi jak jsem se rozčílila, tak křeče do břicha, jela jsem na Bulovku a tam úžasný doktor všechno zjistil (a už jsem k nim předána do péče).Jinak ten vůl by mě nekontroloval vůbec
![]()
![]()
. No věřím, že když jsi to ohlídají, dobře to dopadne
.Tak moc děkuji a ještě, ten podpůrný pás je jedno jaký? Prostě podpůrný pás pro těhotné?
Někteří lékaři, jsou neuvěřitelní blbci.. Ten můj byl to samé.. Tak hlavně že teď, už jsi v dobrých rukách a že si tě teď ohlídají.. A snaž se nerozčilovat a být co nejvíc v klidu.. Já taky, když jsem se rozčílila, tak hned křeče do břicha a to není dobré.. Hlavně klid a pozitivní mysl.. Jj, ten pás je jedno jaký, prostě těhotenský.. Drží hezky bříško, aby nebyl takový tlak na jizvu.. Klidně napiš, když budeš cokoliv potřebovat i do SZ.. ![]()
@Caressa09 píše:
@Elin29 Děkuji moc, jsi hodná.Teď už budu klidnější.
Nemáš za co..
![]()