Ztracený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148479
4.3.17 20:06
@Anonymní píše:
Holky snažím se ještě obvolávat známé ale je to hrozné všechny plaším a všichni mi pořád volají zpět jestli už se našel a to je ještě horší, kolegové čekají právě až je vystřídá, musí tam zůstat dokud manžel nepřijede… už jsem na tu trasu poslala bráchu tak uvidíme snad je to celé nedorozumění

Držím palce, a chápu tě, taky bych se bála :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.3.17 20:07
@Anonymní píše:
Holky snažím se ještě obvolávat známé ale je to hrozné všechny plaším a všichni mi pořád volají zpět jestli už se našel a to je ještě horší, kolegové čekají právě až je vystřídá, musí tam zůstat dokud manžel nepřijede… už jsem na tu trasu poslala bráchu tak uvidíme snad je to celé nedorozumění

A na těch nehodách co dávala jedna z holek odkaz jsi nic nenašla? Nevím odkud jsi, je tam nějaký Šumperk se zraněnou osobou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166

Ještě můžeš zkontrolovat společný účet - v případě, že by se rozhodl sám někam zmizet, zmizely by z něj peníze. A pas, jestli má doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tak už se našel!!! je mi úplně trapně že jsem tak šílela… ale to nevymyslíš fakt, vyzvedával ještě kolegu který pracuje v jiném oddělení a poprvé v životě šel k němu nahoru protože mu pomáhal snést skříň k popelnici a zasekli se ve výtahu, vytáhli je až teď po 2,5 hod :mrgreen: :mrgreen: mobil nechal v autě a kolega ho sice měl s sebou ale bez signálu (obrovský věžák, zazděný výtah, takže asi bez signálu) :mrgreen: :mrgreen: no musím se smát ale spadl mi obrovský kámen ze srdce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.17 20:08
@Saatine píše:
Zakladatelko soucítím s Tebou, partner mi před 3h volal, že jede z obchodu, co je od nás 15 minut, ve špičce max 30 a také ještě není doma, dovolat se nemohu. Hrozný pocit, ať to dobře dopadne.
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
437
4.3.17 20:09
@Anonymní píše:
Tak už se našel!!! je mi úplně trapně že jsem tak šílela… ale to nevymyslíš fakt, vyzvedával ještě kolegu který pracuje v jiném oddělení a poprvé v životě šel k němu nahoru protože mu pomáhal snést skříň k popelnici a zasekli se ve výtahu, vytáhli je až teď po 2,5 hod :mrgreen: :mrgreen: mobil nechal v autě a kolega ho sice měl s sebou ale bez signálu (obrovský věžák, zazděný výtah, takže asi bez signálu) :mrgreen: :mrgreen: no musím se smát ale spadl mi obrovský kámen ze srdce
@Anonymní píše:
Tak už se našel!!! je mi úplně trapně že jsem tak šílela… ale to nevymyslíš fakt, vyzvedával ještě kolegu který pracuje v jiném oddělení a poprvé v životě šel k němu nahoru protože mu pomáhal snést skříň k popelnici a zasekli se ve výtahu, vytáhli je až teď po 2,5 hod :mrgreen: :mrgreen: mobil nechal v autě a kolega ho sice měl s sebou ale bez signálu (obrovský věžák, zazděný výtah, takže asi bez signálu) :mrgreen: :mrgreen: no musím se smát ale spadl mi obrovský kámen ze srdce

Ten kamen jsem slyšela až k nám, tak to je super, uf :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
4.3.17 20:10
@Anonymní píše:

Tak to je snad na sepsani a poslani do televize.. to clovek fakt nevymysli.. hlavme ze je ok.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
4.3.17 20:11

Ale byly to nervy, úplně tě chápu. Hlavně, že se našel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.17 20:11

Díky holky jste všechny moc hodné, no fakt se tady chlamu protože zrovna dneska říkal jak se mu tam dneska výjimečně nechce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
959
4.3.17 20:12

UUUUF!!! Díky za info! Nesnáším, když tu někdo začne nějaké téma a pak nenapíše jak se rozhodl nebo jak to dopadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
4.3.17 20:14
:dance: :palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
4.3.17 20:15

Tyjo, to fakt nevymyslíš. Hlavně, že to dobře dopadlo. Tak klidný večer všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
4.3.17 20:15

To mám radost. Ty 2,5 hodiny ve výtahu jim teda nezávidím. V tuhle hodinu bych se bála, že mne do rána už nikdo nenajde (možná do pondělního).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
4.3.17 20:16

Ještě aby se našel chlap od @Saatine a bude snad všem jobovkám konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
4.3.17 20:18