Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky snažím se ještě obvolávat známé ale je to hrozné všechny plaším a všichni mi pořád volají zpět jestli už se našel a to je ještě horší, kolegové čekají právě až je vystřídá, musí tam zůstat dokud manžel nepřijede… už jsem na tu trasu poslala bráchu tak uvidíme snad je to celé nedorozumění
Držím palce, a chápu tě, taky bych se bála ![]()
@Anonymní píše:
Holky snažím se ještě obvolávat známé ale je to hrozné všechny plaším a všichni mi pořád volají zpět jestli už se našel a to je ještě horší, kolegové čekají právě až je vystřídá, musí tam zůstat dokud manžel nepřijede… už jsem na tu trasu poslala bráchu tak uvidíme snad je to celé nedorozumění
A na těch nehodách co dávala jedna z holek odkaz jsi nic nenašla? Nevím odkud jsi, je tam nějaký Šumperk se zraněnou osobou…
Ještě můžeš zkontrolovat společný účet - v případě, že by se rozhodl sám někam zmizet, zmizely by z něj peníze. A pas, jestli má doma.
Tak už se našel!!! je mi úplně trapně že jsem tak šílela… ale to nevymyslíš fakt, vyzvedával ještě kolegu který pracuje v jiném oddělení a poprvé v životě šel k němu nahoru protože mu pomáhal snést skříň k popelnici a zasekli se ve výtahu, vytáhli je až teď po 2,5 hod
mobil nechal v autě a kolega ho sice měl s sebou ale bez signálu (obrovský věžák, zazděný výtah, takže asi bez signálu)
no musím se smát ale spadl mi obrovský kámen ze srdce
@Saatine píše:
Zakladatelko soucítím s Tebou, partner mi před 3h volal, že jede z obchodu, co je od nás 15 minut, ve špičce max 30 a také ještě není doma, dovolat se nemohu. Hrozný pocit, ať to dobře dopadne.
@Anonymní píše:
Tak už se našel!!! je mi úplně trapně že jsem tak šílela… ale to nevymyslíš fakt, vyzvedával ještě kolegu který pracuje v jiném oddělení a poprvé v životě šel k němu nahoru protože mu pomáhal snést skříň k popelnici a zasekli se ve výtahu, vytáhli je až teď po 2,5 hod![]()
mobil nechal v autě a kolega ho sice měl s sebou ale bez signálu (obrovský věžák, zazděný výtah, takže asi bez signálu)
![]()
@Anonymní píše:
Tak už se našel!!! je mi úplně trapně že jsem tak šílela… ale to nevymyslíš fakt, vyzvedával ještě kolegu který pracuje v jiném oddělení a poprvé v životě šel k němu nahoru protože mu pomáhal snést skříň k popelnici a zasekli se ve výtahu, vytáhli je až teď po 2,5 hod![]()
![]()
Ten kamen jsem slyšela až k nám, tak to je super, uf ![]()
@Anonymní píše:
![]()
Tak to je snad na sepsani a poslani do televize.. to clovek fakt nevymysli.. hlavme ze je ok.. ![]()
Díky holky jste všechny moc hodné, no fakt se tady chlamu protože zrovna dneska říkal jak se mu tam dneska výjimečně nechce ![]()
UUUUF!!! Díky za info! Nesnáším, když tu někdo začne nějaké téma a pak nenapíše jak se rozhodl nebo jak to dopadlo..
Tyjo, to fakt nevymyslíš. Hlavně, že to dobře dopadlo. Tak klidný večer všem.
To mám radost. Ty 2,5 hodiny ve výtahu jim teda nezávidím. V tuhle hodinu bych se bála, že mne do rána už nikdo nenajde (možná do pondělního).
Ještě aby se našel chlap od @Saatine a bude snad všem jobovkám konec
@Saatine píše:
Skvělé, to jsem ráda!
Teď ještě aby se našel ten tvůj ![]()