Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
@blabla123 už se vše vysvětlilo, je třeba dočítat.
Já to před cca půl hodinou otevřela a měla jsem tam 8 příspěvků
, a pak jsem na to zapomněla ![]()
@Saatine píše:
Jojo holky, přišel o firemní mobil, proto to zdržení.. Zajímavé je, že mobil doteď zvoní
lokalizovat, zablokovat, vymazat! Pokud to jde tak se jde příhlásit na stejný účet přes pc. Jde to jak na androidu tak iphonu a na win taky.
@Saatine píše:
Jojo holky, přišel o firemní mobil, proto to zdržení.. Zajímavé je, že mobil doteď zvoní
A dopytle ![]()
@Anonymní píše:
no to já bych teda nechtěla, ještě s kolegou, kdyby aspoň se mnou![]()
ale oni se dovolali hned přes zvoneček ve výtahu je spojili s někým asi z té firmy která ty výtahy má na starost ale trvalo tak dlouho než ten dotyčný přijel a vysvobodil je… to je hrozné ty výtahy v takovém baráku to mám taky vždycky strach… už asi bude chodit pěšky
ale víte co kamarádka se taky zasekla, zrovna když nechala spícího prcka doma a šla dolů pro poštu, to je moje noční můra!
Já se sekla ve výtahu s kočárem, dcera šla po schodech ( malý vytah
), bylo to teda nepříjemné, ale za cca 12 minut jsme byli se synem venku, ale jeli pro nás profi hasiči…
Takže holky pokud se bloknete s dětmi, volat hasiče je to rychlovka… To mi řekli přímo na lince od výtahů. ![]()
@BQ píše:
@Aspera Taky jsem si myslela. Bohužel už jsem v oklí zažila i „lepší“ vtípky a bohužel ne všechny bez následků.Jinak zakladatelko, jsem moc ráda, že se to takhle vysvětlilo.
No tak mám štěstí, že mám kolem sebe normální lidi.
@Saatine píše:
tak to se dá nějak lokalizovat, ne? ![]()
@Anonymní píše:
Tak už se našel!!! je mi úplně trapně že jsem tak šílela… ale to nevymyslíš fakt, vyzvedával ještě kolegu který pracuje v jiném oddělení a poprvé v životě šel k němu nahoru protože mu pomáhal snést skříň k popelnici a zasekli se ve výtahu, vytáhli je až teď po 2,5 hod![]()
mobil nechal v autě a kolega ho sice měl s sebou ale bez signálu (obrovský věžák, zazděný výtah, takže asi bez signálu)
![]()
no musím se smát ale spadl mi obrovský kámen ze srdce
Ty jo, tak tohle bude jednou opravdu dobrá historka na vyprávění
Uf, to jsem ráda, že to dobře dopadlo!!! ![]()
@Anonymní píše:
ale víte co kamarádka se taky zasekla, zrovna když nechala spícího prcka doma a šla dolů pro poštu, to je moje noční můra!
Tak přesně z tohoto jsem měla taky obavu a když jsem někde nechala děti, tak jsem vždy chodila po schodech.