Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky holky jste všechny moc hodné, no fakt se tady chlamu protože zrovna dneska říkal jak se mu tam dneska výjimečně nechce ![]()
UUUUF!!! Díky za info! Nesnáším, když tu někdo začne nějaké téma a pak nenapíše jak se rozhodl nebo jak to dopadlo..
Tyjo, to fakt nevymyslíš. Hlavně, že to dobře dopadlo. Tak klidný večer všem.
To mám radost. Ty 2,5 hodiny ve výtahu jim teda nezávidím. V tuhle hodinu bych se bála, že mne do rána už nikdo nenajde (možná do pondělního).
Ještě aby se našel chlap od @Saatine a bude snad všem jobovkám konec
@Saatine píše:
Skvělé, to jsem ráda!
Teď ještě aby se našel ten tvůj ![]()
@magratka píše:
To mám radost. Ty 2,5 hodiny ve výtahu jim teda nezávidím. V tuhle hodinu bych se bála, že mne do rána už nikdo nenajde (možná do pondělního).
no to já bych teda nechtěla, ještě s kolegou, kdyby aspoň se mnou
ale oni se dovolali hned přes zvoneček ve výtahu je spojili s někým asi z té firmy která ty výtahy má na starost ale trvalo tak dlouho než ten dotyčný přijel a vysvobodil je… to je hrozné ty výtahy v takovém baráku to mám taky vždycky strach… už asi bude chodit pěšky ![]()
ale víte co kamarádka se taky zasekla, zrovna když nechala spícího prcka doma a šla dolů pro poštu, to je moje noční můra!
Super že se našel.
Takové náhody člověk nevymyslí.
Dnes u nás. Jedno dítě venku jedlo rohlík posypaný mákem. Druhé šlo za ním a foukal velký vítr. Co myslíte, jaká šance je, že jedno zrnko máku vletí tomu druhému do pusy, když je na mák alergické a vadí mu i to jedno zrnko? Nevěřila jsem do té doby, než jsem viděla v krku reakci.
E.
@Anonymní píše:
Super že se našel.Takové náhody člověk nevymyslí.
Dnes u nás. Jedno dítě venku jedlo rohlík posypaný mákem. Druhé šlo za ním a foukal velký vítr. Co myslíte, jaká šance je, že jedno zrnko máku vletí tomu druhému do pusy, když je na mák alergické a vadí mu i to jedno zrnko? Nevěřila jsem do té doby, než jsem viděla v krku reakci.
E.
tak to fakt nevymyslíš! snad je to v pořádku
@Anonymní píše:
tak to fakt nevymyslíš! snad je to v pořádku
Jojo, je už OK.
Požádala bych někoho, jestli neprojede trasu.
Ozvi se nám zakladatelko- ![]()
@Aspera Taky jsem si myslela. Bohužel už jsem v oklí zažila i „lepší“ vtípky a bohužel ne všechny bez následků. ![]()
Jinak zakladatelko, jsem moc ráda, že se to takhle vysvětlilo. ![]()