Ztráta kočky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.5.11 09:04

Zavolejte nám.

Dobrý den

tak teď vůbec nevím o co se Vám jedná. Chcete najít svého kocourka nebo pošpinit naše jméno? Pokud se odchytů koček na kastrace týká nikdy neodchytáváme na veřejném prostranství a bez asistence majitelů soukromých pozemků. Všechna zvířata která jsme kdy odchytaly byla na objednávku. Ať už společnosti v jejímž areálu se zvířata nacházela nebo majitelů pozemků. Pokud by kočka měla obojek tak bysme ji ani neodchytávaly. A co se zmíněného kocourka (nejspíše se jedná o Pedra) týká tak ten pochází ze soukromé zahrady jejíž majitelka matku tohoto kocoura už více jak 5 let krmí a koťata byla odchycena v její přítomnosti. Takže pokud máte nějaké pochybnosti proč nám nezavoláte?

S pozdravem

Alena Nováková
O.S. Devět životů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Enkatt
16.5.11 09:33

útulky a peníze

já bych se ráda trošku vyjádřila k tomu tématu,že útulky pak kočky prodají a že na nich vydělají atd.
„Útulky pro kočky“ tedy vlastně občanská sdružení na ochranu koček nepatří pod město ani stát. Městských útulků pro kočky je minimum.
Většinu péče o bezprizorní kočky u nás zajišťují jejich členové zadarmo. Mají to jako koníček. Na provoz jim přispívají většinou jen soukromí příznivci. Zpravidla do provozu „útulku“ strkají svoje peníze vydělané jinde. A náklady jsou takové, že by kočky museli prodávat za tisíce, aby se jim to nějak vyplatilo.

Na webu Devíti životů jsou údaje jako -kočka vrácena a datum - to je pro kastrační program. Když si majitel přeje,aby mu organizace jenom odchytla a vykastrovala zvíře, je mu pak vráceno.
Kočky nalezené bezprizorní venku - u těch se hledá původní majitel, vyvěšují cedulky s fotografií v okolí nálezu. Majitel se najde málokdy bohužel :-(

• Citovat
  • Upravit
149
17.5.11 15:09

Můžu se zeptat, jak to dopadlo? Byla to vaše kočička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.5.11 09:43

Jsem ráda, že paní Nováková z OS nám tady potvrdila většinový názor na práci takové organizace. :potlesk:
Podle mne z toho celkem jasně vyplývá, že kočka nepatří zakladatelce a ta by se měla chytit za nos a příště než založí diskuzi, tak si radši zjistit informace u zdroje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
19.5.11 10:06
jenny.fields píše:
Jsem ráda, že paní Nováková z OS nám tady potvrdila většinový názor na práci takové organizace. :potlesk:
Podle mne z toho celkem jasně vyplývá, že kočka nepatří zakladatelce a ta by se měla chytit za nos a příště než založí diskuzi, tak si radši zjistit informace u zdroje :roll:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný