Ztráta psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15178
20.1.25 19:12

@Anonym723 Pokud se neshodnete v tak zásadní věci jako je domácí mazlíček, nemá vztah smysl a taky bych měla pochybnost jak se Dáša ztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8943
20.1.25 19:21

Tenhle nepřítel už by nebyl přítel. Nic bych mu nevěřila. Jak se projevuje ta jeho láska ke zvířatům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simod
20.1.25 19:24
@Anonym723 píše: Více

O to horší to celé je… psa v takovém stavu a v takovém počasí šel venčit ožralý a bez vodítka? :roll:

• Citovat
  • Upravit
1869
20.1.25 19:25
@Anonym723 píše: Více
Řekla bych mu nadšeně, že ses dozvěděla, že tam kde se ztratila je kamera.. a pozorovala jeho výraz.. za mě je výbornej herec a psa se zbavil
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5232
20.1.25 19:25

Ja ztratit partnerovi zvire, tak by me ani nenapadlo mu zakazovat poridit si dalsi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
20.1.25 19:30

Pes přeci nezmizí ze světa jen tak…na parkovišti? Nevěřila bych mu…a jestli ty chceš psa a on ne, tak spolu nemůžete být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
20.1.25 19:34

On ji neměl na vodítku? Hlavně, když byla slepá a hluchá, bych vodítko z ruky nedala.

Mně umřela fenečka po 16,5 letech, byla jsem jak tělo bez duše. Manžel taky už psa nechtěl, vydržela jsem to necelý dva měsíce bez pejska…Bylo to, to nejlepší rozhodnutí :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10701
20.1.25 19:37

Tak stát se to může, že se ztratí pes. Jestli je hluchá, tak přivolání třeba neslyšela. Hledali jste v útulcích? Psí detektiv? Ptala ses na Měšťácích/starosty? Pokud se zaběhla do lesa, asi už je po ní. Měla 15 let, to je na psa úctihodné.
Nicméně chápu přítele, že psa nechce, je to starost, omezení. Děti nechcete? Třeba by chtěl radši dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
20.1.25 19:37

Přidávám se k ostatním - pes byl spíš utracen, než ztracen, tohle vážně nezní, jakoby mu chyběla. A pak sehrál jen komedii. :/
Až bude zase v ráži, tak se ho znovu zeptej. :/

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
20.1.25 19:40

@Anonym723 Dášu asi upřímně rad nemel, kdyz na ni žárlil jak malé děcko.

• Citovat
  • Upravit
204
20.1.25 19:46

Neumím si představit, jak toto muselo bolet.

Pokud není schopný ohlídat psa na procházce, jak bude schopný jednou ohlídat děti, které potřebují v prvních měsících ostražitost na každém kroku?
S takovým člověkem bych nebyla.

Ale nechce se mi věřit, že pes se mu ztratil omylem, přikláním se k tomu, že ho někde účelově nechal, což mě bolí ještě víc, tohle si zvířecí senior nezaslouží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
20.1.25 19:51

Podle mě ji neuhlídal, srazilo ji třeba auto a on ji někdy vyhodil a sehrál divadlo, že se ztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10942
20.1.25 20:00

@Anonym723 ta Dáša se nikdy neztratila.
Prostě se jí zbavil.
Na posilnění se ožral, aby toho byl schopen a následně ti mohl lhát a dělat z tebe pitomce.
Normálně by ti kdokoli normální po takové události dalšího psa vnutil a po kolenach se plazil abys mu odpustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148441
20.1.25 20:09

Jak ztratil psa? Jak se jen tak ztratí pes? Buď ho ztratil někde uvázáním v lese, nebo dal utratit, ale to nevím jestli by se našel veterinář který by to udělal a potom by se dal vyhledat anebo nedával na psa dostatečný pozor, něco se stalo a přítel raději než přiznat pravdu si vymyslel že se pes ztratil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
20.1.25 20:11
@Anna766 píše: Více

Psi přeci utíkají, někteří. Stačí, když ho srazí auto a navždy se tak ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný