Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bytsamsebou píše: Více
tak, tady se jedná o člena rodiny. Plátek masa s tebou nesdílí radost, nepřede ti, nechrání tě. Nevítá tě. Nejsem pejskař, ale tohle tedy chápu.
@hopsalka píše: Více
Oni ho hledali společně několik měsíců. Po x týdnech je šance k nalezení psa mizivá, kor u takového starého psa. A to se musí, být ze stresu vyhublý na kost? ![]()
@Anonym723 píše: Více
připomnělo mi to případ jednoho známého spisovatele, kterému zeť zabil jeho dceru a rovněž velmi intenzivně truchlil a hledal, vylepoval plakáty apod… Na druhou stranu, pes se skutečně může zaběhnout, ale snad byl čipovaný.
@KovaJana píše: Více
A když bude čipovaný, jak zjistíš majitele? Pes bude třeba 200 km od domova,…
@Bytsamsebou Náš pes má cedulku, kde má QR kód, který přečte každý chytrý telefon a pak se ti zobrazí moje jméno, telefon…
Jednoduše… čip se načte a v registru vyjede majitelka a její kontakt.
@Simod píše: Více
Který registr? Je jich několik
. A někdo má psa očipovaného, ale nikde v registru ho vedeného nemá!
Tak to je problém majitele, protože je na něm ten čip zaregistrovat ![]()
@Bytsamsebou no je to lepší než čip, protože ten přečte jen městská policie a navíc ne každá…tohle přečte každý s chytrým telefonem, známka je zdarma…https://zampi.cz/znamka
@hopsalka opravdu podle mých pár písmenek nemůžete vědět, že to nesu dobře, nikdy to nebudu mít uzavřený, pořád budu doufat, pořád mě to bude každý ten trápit, Dášu nikdy nechci nahradit, ani to nikdy nebude možný, jen chci nějakým zpusobem přežít a v momentální situaci se mi to zcela nedaří
@Anonym723 píše: Více
Ztratit a nenajit 15 leteho pejska? Tomu přece nemůžeš věřit.
@Trojlístek nemuzu souhlasit s hybnosti stareho psa. Nam umrel pet dni pred 18.narozeninami a v 15 letech byl akcni - lital za balonkem, plaval v rybnice atd., mel sedy zakal…
Ale… taktez neverim onomu priteli, ze se Dasenka ztratila 🥴 😰
Tož někdy jsou ty zvířata daleko lepší spolecnici než jen člověk, možná proto ![]()