Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Trojlístek píše: Více
Vidím to bohužel úplně stejně. Ožralý jde v noci venčit hluchého, slepého, senilního patnáctiletého psa, a ten mu uteče. A teď tu o Perníkové chaloupce. I kdyby to byla pravda, pes by se našel. O tak starého psa nikdo zájem nemá, byla očipovaná a i kdyby ji někdo našel mrtvou a nahlásil to strážníkům, ti čipy kontrolují a hledají i majitele kadaveru. To, že teď žádného psa nechce, už jenom dokresluje situaci.
@Sandra277 píše: Více
Senilní starý slepý hluchý pes uteče daleko, že ho mladý chlap nedohoní?
![]()
@Anna766 píše: Více
Opilý chlap. Zakladatelka věří, že pes opravdu zdrhnul, tak to jistě možné bylo.
@Mosie zakladatelka psala, že psa měl rád. A že si na hledání bral volno z práce. Kdyby to narafičil, podle mě by se v hledání tak nepřetrhnul.
@stinga píše: Více
Jojo, bohuzel to bylo prvni co me napadlo a nemusela jsem cist ani komentare. ![]()
tak musel to nějak zakamuflovat, kdyby „ztratil“ psa a pak dělal, že mu to nevadí, tak by byl hned jasný
Vidělas někdy patnáctiletého psa? Takového ani zloděj nechce. Takže buď si ho nikdo nevšímá, nebo soucitný nálezce zavolá policajty či útulek. Ale rozhodně se nezaběhne tak, aby ho už nikdy nikdo neviděl.
Tak… prosím nesudte. Nesvítíli jste tam…
Pokud měl přítel opravdu rád Dasenku mohla ho prepradnout z celé té situace úzkost a muze mít zase strach ze zodpovědnosti za mazlíčka a může si teď dávat vše za vinu…
Nesoudila bych. Někdo je prostě citlivý.
Já třeba musela nechat svého pejska před dvěma lety uspat a od té doby nedokázali pejska a tak po něm toužím ale nejde mi to proste…
Jak dlouho jste žili v jedné domácnosti s Dasenkou? ![]()
To musel bejt totál napitej, když mu utekl starý slepý pes.
A fakt mu veris, ze se pes ztratil? Protoze takovi psi senori uz nebehaji jak mlada potrhla, ti uz se drzi u svych paniku. Kdo vi, co pejskovi udrlal nebo jestli ho nekde neuvazal…
Moji matky manzel zarlil na jeji vnoucata a taky na andulku…no nakonec z neho byl ex.
Zijes se zarlivcem, bic a pryc!
@stinga píše: Více
Tohle bych bezbrannemu zviratku fakt neudelala…