Ztratila jsem práci, kterou jsem měla ráda.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Ahoj, ani nevím proč to tady píšu, ale chtěla bych vědět, zda je tady taky někdo kdo ztratil práci, která ho naplňovala a byl za ni moc rád. Já takovou práci měla, bavila mě, byla kousek od mého bydliště a kdykoliv mi vyhověli ohledně dítěte atd… bohužel po roce z osobních důvodu, které nechci moc uvádět, mě poslali domů na neplacené volno a nakonec se rozhodli mi dát výpověď koncem měsíce. Jsem už přes měsíc doma a strašně se trápím, pořád brečím, beru prášky na uklidnění. Mám strach, že si už nikdy nenajdu dobrou práci. Že už to nebude takové jako dříve. Nevím co mám dělat, jako bych ztratila smysl života. Přítel mi sice říká, že mě uživí, ale já se strašně doma nudím a pořád tak nějak doufám, že si to šéf rozmyslí a vezme mě zpátky… Měli jste podobnou situaci?
Je mi to líto, že jsi tak smutná. Ona nespravedlnost hodně bolí. Ale život takový je. Neznám člověka, který by si neprožil velkou nespravedlnost. Ještě štěstí, že máš přítele, který tě drží, to máš velké štěstí, opravdu!
A víš, říká se, že „všechno špatné je k něčemu dobré“. Tak já mám právě takový nápad pro tebe: Až se zítra vyspíš, tak se kolem sebe rozhlížej a pořád se rozhlížej, dokud neuvidíš to dobré. Určitě tam to dobré uvidíš, zatím je někde dobře schované. Hraje si s tebou na schovávanou.
A napiš nám pak, žes tam to dobré v té nedobré tvojí situaci uviděla. Protože lidé všichni, zvláště v dnešní době, potřebují dobré zprávy. Přeji ti dobrou noc, hezky se vyspi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že (obzvlášť v dnešní době) nemá absolutně smysl vytvářet si ke své práci/pracovnímu místu jakoukoliv citovou vazbu. Když mi bylo lehce přes 20, taky jsem byla typická citlivá, hodná a loajální holka. Jenže obzvlášť v Praze (nedejbože v korporátu!) tě tohle akorát zničí, resp. ostatní tě zničí. ![]()
Zaměstnavatelé se vesměs chovají bezcitně, a koronavirová situace zdegenerovala pracovní trh natolik, že jim to ještě více nahrává. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Myslím, že (obzvlášť v dnešní době) nemá absolutně smysl vytvářet si ke své práci/pracovnímu místu jakoukoliv citovou vazbu. Když mi bylo lehce přes 20, taky jsem byla typická citlivá, hodná a loajální holka. Jenže obzvlášť v Praze (nedejbože v korporátu!) tě tohle akorát zničí, resp. ostatní tě zničí.Zaměstnavatelé se vesměs chovají bezcitně, a koronavirová situace zdegenerovala pracovní trh natolik, že jim to ještě více nahrává.
Moudrá slova ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Myslím, že (obzvlášť v dnešní době) nemá absolutně smysl vytvářet si ke své práci/pracovnímu místu jakoukoliv citovou vazbu. Když mi bylo lehce přes 20, taky jsem byla typická citlivá, hodná a loajální holka. Jenže obzvlášť v Praze (nedejbože v korporátu!) tě tohle akorát zničí, resp. ostatní tě zničí.Zaměstnavatelé se vesměs chovají bezcitně, a koronavirová situace zdegenerovala pracovní trh natolik, že jim to ještě více nahrává.
Můžu jen souhlasit, neplatí to jen u vedení, ale také je teď doba zlá, že i kolektiv se může měnit. Lidi se budou bát o práci. Je dobré být splachovací a do práce chodit hlavně kvůli korunkám. Zrada pak bolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že kvůli tomu nemusíš tesknit… Měla jsem to podobně, tedy nevyhodili mně, ale prostě povýšili jinou kolegyni, ačkoli já měla mnohem lepší background a ona ani neměla potřebné vzdělání, natož zkušenosti, byť byla o něco starší, takže jsem šla jinam - a polepšila jsem si po všech stránkách.
Prostě, o kvalitní je vždycky zájem, když to nebude v té samé organizaci, tak se určitě něco najde v jiné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit