Zubař, co uspí - Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
24.4.13 20:01
@Seizdra píše:
@K.Black jo, jednou za 14 dní to projedu vidlema :cert:

tak by to melo byt v poradku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.4.13 20:04

@Seizdra no tak když fuj, víc rad bohužel nemám.

• Citovat
  • Upravit
6283
24.4.13 20:10

V narkoze pracují na zubním oddělení v nemocnici v Olomouci. Víc o tom nevím, jen jsem to četla na tabuli přímo v areálu nemocnice Olomouc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.4.13 20:15
@K.Black píše:
@Seizdra a čistíš si pořádně zuby? ono když je špatná zubní hygiena tak ti nepomůže nic.

Dědičnost má taky svoje. Děda si zuby v životě nečistil a když v 85 umřel, tak mu jich chybělo pět. Ale samozřejmě čistit zuby je vždy lepší, než spoléhat na dědičnost.

• Citovat
  • Upravit
16906
24.4.13 20:40

@Seizdra mě dává sestřenka (moje zubařka) před injekcí ještě „gelíček“, aby injekce nebolela. Dávaj to dětem a mě. Maličko to umrtví tu tkáň, aby vpich nebyl tolik cítit. Dostala už jsi tuhle injekci někdy? Ono to totiž fakt nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.4.13 20:41

@Izzz jj, mě zubařka taky maže marmeládku ;) a ještě panáčka bechera :lol:

• Citovat
  • Upravit
21848
24.4.13 20:59

@Izzz Nene, právě, že já nikdy u zubaře neprodělala nic jinýho než vrtání. Proto bych se nejradši nechala uplně uspat, páč z injekce mám asi větší hrůzu než ze samotnýho trhání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.4.13 21:11

@Seizdra mě už umrtvujou i na vrtání, dělala jsem scény. A je to horní nebo dolní zub? A co normální injekce? A hlavně co porod? z toho hrůzu nemáš? nebo prostě jen zubař?
Zkus tu injekci a uvidíš, jaká je to pohoda. Já jsem hroznej posera. Kňučim ještě před tim, než se mě zubařka dotkne. A ty dva zuby jsem si nechala vyškubnout dobrovolně před těhotenstvim…měla jsem tam záněty a to byly nesnesitelný bolesti, bez ibalginu bych to nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.4.13 21:15
@Izzz píše:
@Seizdra mě už umrtvujou i na vrtání, dělala jsem scény. A je to horní nebo dolní zub? A co normální injekce? A hlavně co porod? z toho hrůzu nemáš? nebo prostě jen zubař?
Zkus tu injekci a uvidíš, jaká je to pohoda. Já jsem hroznej posera. Kňučim ještě před tim, než se mě zubařka dotkne. A ty dva zuby jsem si nechala vyškubnout dobrovolně před těhotenstvim…měla jsem tam záněty a to byly nesnesitelný bolesti, bez ibalginu bych to nezvládla.

Hele je to vrchní sedmička vlevo…Normální injekce OK, sice se nesmím koukat na vpich, ale v pohodě. Porod pohoda, z toho fakt strach nemám, kupodivu… Já v tom měla zánět asi před 2 rokama, to jsem byla pracovně v UK a tam byla všude klima a chytla jsem do toho průvan… Tam jsem jít nechtěla a než jsem se dostala domů, tak to přešlo.. No samozřjemě jsem byla ráda, ale víš jak… Můj mi ted říkal, že prý možná i lepší, že to prasklo, než pak do toho chytnout zánět a až do kořenů… Že takhle mi to vytrhnout hned (nebolí to, ejn takovej divnej obnaženej a ostrej pocit cítím)… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.4.13 21:26

@Seizdra pokud je to nahoře, pak ti daj injekci k tomu zubu a tam je dáseň slabá a nebolí to. Dolní zuby jsou horší, to se píchá dozadu „mezi čelisti“ do silný tkáně…to bolí trochu víc. Ale já věděla, že tu bolest s osmičkama zažívat už nechci..a už vůůůbec né v těhotenství. Ledování mi nepomáhá.
Takže rozhodně jdi k dr, požádej o gel pro děti a zkus to. Já seděla 2 hodiny na křesle, doktorka už neměla sílu, přišel doktor a umrtvil mi druhou stranu - bez gelíčku a vůbec se s tim neprděl…ale byla jsem tak vyřízená, že mi to bylo fuk. A ještě jsem si nechala dát na hlavu ten zelenej hadr, abych na doktory a injekce neviděla :lol:
Fakt se není čeho bát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.4.13 21:29

@Izzz No zzítra tam jdu - ke své, a uvidím, kam mě odešle. Předpokládám, že na tu stomatochirurgii, o které mluvila před tím cca měsícem, kdy jsem u ní byla s bolestí zubu jak říkala, že to je ok… Tak snad u toho neporodím :) OK, gel pro děti, řeknu si :) ;) Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.4.13 21:34

@Seizdra držim palce, at to zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.4.13 21:35

@Izzz Díky, jdu hned v 7 a bojím se jak pes  :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.4.13 21:37

@Seizdra tak pak napiš, jestli jsi to přežila a jak jsi dopadla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.4.13 21:39

@Izzz Napíšu. Tak ještě jednou díky, řeknu si o gelíček, svedu to na malou v břichu :D Dám vědět. Díky za uklidnění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.